ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بدست آوردن محل يك شي روي صفحه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با عرض سلام
من به وسيله اي نياز دارم كه محل يك شي با ابعاد 3*3*3 سانتي متر را كه توسط دست روي صفحه اي حركت ميكند را با دقت بالا (در حدود 2 ميليمتر) بدست بياورم و به يك كامپيوتر بفرستم.
كه البته امكان اينكه جسم متحرك يك فرستنده باشد و در حاشيه صفحه چند گيرنده نصب كنيم وجود دارد.
پيشنهاد شما براي اين كار استفاده از چه وسيله يا سنسوري است؟
من به يك روش ساده نياز دارم كه اجراي آن دردسر كمي داشته باشد.
هزينه آن هم اهميت بالايي ندارد.
البته از موس به خاطر شرايط نامناسب سطح نمي توانم استفاده كنم.
در ضمن تخصص من بيشتر كامپيوتر است تا الكترونيك.
با تشكر فراوان
نقل قول: پيشنهاد شما براي اين كار استفاده از چه وسيله يا سنسوري است؟
سلام
اگه ابعاد صفحه کم باشه ، میتونید از تاچ استفاده کنید .
اگه ابعاد صفحه زیاد باشه میتونید از روش های مثل ، دویود های مادون قرمز ، امواج رادیویی ، التراسونیک و... استفاده کنید
اگه ابعاد صفحه خیلی زیاد باشه ، میتونید از پردازش تصویر استفاده کنید .
نقل قول: در ضمن تخصص من بيشتر كامپيوتر است تا الكترونيك.
تاچ :
صفحات لمسی میباشد که دارای 4 پایه است ، از ان 4 پایه دوتا مخصوص تغذیه و دو پایه دیگر خروجی مختصات نقطه فشرده شده بر روی تاچ میباشد ( به صورت ولتاژ)
مورد دوم :
در این روش باید در اطراف فضا ( بر روی اضلاع ) ارایشی از فرستنده گیرنده قرار گیرد ، تعدا دقیق سنسور ها به ابعاد فضا بستگی دارد . قرار گرفتن جسم در جلوی هر سنسور باعث تغییر ولتاژ خروجی ان میشود .........
مورد سوم :
با استفاده از نرم افزار مطلب و 4 عدد وبکم ، میشود این کار را انجام داد .
با تشكر از جناب 1nafar
صفحه مورد نظر احتمالا كمتر از 60*60 سانتيمتر است. استفاده از تاچ امكان پذير نيست زيرا شي كوچك بايد در تماس مستقيم با سطح (معمولا فلز ناهموار) باشد و يكسري اطلاعات در مورد آن به كامپيوتر مي دهد كه ما نياز داريم محلي را كه سنس ميكند را هم داشته باشيم.
گزينه وبكم مي تواند مورد استفاده قرار گيرد ولي چون سيستم در مكان هاي مختلف بايد استفاده شود قابليت حمل و نصب راحتي بايد داشته باشد.
در مورد سنسورهاي گيرنده و فرستنده آيا مي توانيد توضيح بيشتري بدهيد؟ ( هر نوع آن چقدر دقت دارد و...)
باتشكر مجدد
جواب همیشگیم :
اگر می خواین به جواب برسین، روی سوال رو با راز و رمز نگین ! کسی دنبال دزدین طرح شما نیست. اما اینطور با ایما و اشاره نوشتن هم مانع کمک درست میشه !
با توجه به رزولوشن پایین تصویر دوربین، شما برای دقت 2 میلیمتر باید توو 60 سانتی متر، 300 پیکسل رو بخونین. حوالی 320*240 نقطه رو دارین ، یعنی 60 سانتی در 48 سانتی متر رو به حالت تئوری میشه گرفت، اما توو عمل جواب نمیده.
اگر هم با دست می خواین جابجا کنین. یک دست گنده توو تصویر میفته که ...

پس روی سوال رو کامل بگین بهتره ...