ايران ويج

نسخه‌ی کامل: رسم تصویر نیمه شفاف در VB
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه
متأسفانه VB6.0 با آیکن های 32bit همچنین با فرمت PNG سازگار نیست!
یه پروژه هست که آخراشه و دیگه نمیشه زبان برنامه نویسیشو عوض کرد.
لطفا راه حلی برای رفع مشکل زیر پیشنهاد کنید که تو VB6 عملی باشه.
فرض بر اینه که تصویر مبدأ با بهترین کیفیت و اندازه وجود داره
فقط نمیدونم چجوری روی بستر مقصد رسم کنم که از خاصیت نیمه شفاف بودن عکسها بهره ببرم
[تصویر:  SemiTransProb.jpg]

با تشکر
یه سؤال دیگه: چجوری به تصاویر افکتی بدیم که به صورت Disable (غیرفعال یا خاکستری رنگ و تورفته) رسم بشن؟
مجتبی جان برای نمایش تصاویر PNG در انجمن کامپوننت معرفی شده ، اگه پیدا نکردی بگو برات بزارمش .
(۰۲-مهر-۱۳۸۸, ۱۲:۵۳:۲۰)1120 نوشته است: [ -> ]مجتبی جان برای نمایش تصاویر PNG در انجمن کامپوننت معرفی شده ، اگه پیدا نکردی بگو برات بزارمش .

ممنون میشم اگر کامپوننت مورد نظر را اینجا هم قرار بدهید
(۰۳-مهر-۱۳۸۸, ۱۶:۰۰:۳۱)civilmans نوشته است: [ -> ]
(۰۲-مهر-۱۳۸۸, ۱۲:۵۳:۲۰)1120 نوشته است: [ -> ]مجتبی جان برای نمایش تصاویر PNG در انجمن کامپوننت معرفی شده ، اگه پیدا نکردی بگو برات بزارمش .

ممنون میشم اگر کامپوننت مورد نظر را اینجا هم قرار بدهید

من هم همینطور Wink
با تشکر از 1120

پاک خواهد شد...
کلی گشتم! فکر کنم خودشه؛ هنوز هم اجراش نکردم ولی احتمالا همینه!
دستش درد نکنه ولی چون PNG رو فارسی نوشته بود پیدا کردنش سخت بود.
سلام
شما بهتره اول همه ی حالت هاتون رو توی فتوشاپ طراحی کنی !! بعد بری تو رویداد اون کنترل مثلا mouseMove بگی عکس اونو عوض کنه !!!! این روش به نظر من راحت ترین کار هست
دوستان واقعا معذرت میخوام چند روزی نرسیدم به انجمن سر بزنم .

ببخشید دیر شد .
نقل قول: شما بهتره اول همه ی حالت هاتون رو توی فتوشاپ طراحی کنی !!
ممنون از پیشنهادتون ولی...
ما بی نهایت حالت داریم!!!
چون امکان تعویض Theme همچنین ایجاد Theme جدید برای کاربر وجود داره!!!
پس نمیشه مثل سایت که فقط چندتا Theme داره برای دکمه ها عکس طراحی کرد.

تازه داشتم با این کمپوننت حال می کردم و میخواستم تو تمام برنامه ازش استفاده کنم که...
بعد از کمپایل کردن برنامه، متوجه اشکال زیر شدم:

اجرا در زمان طراحی
[تصویر:  DesignTime.png]

اجرای فایل Exe
[تصویر:  ExeTime.png]

مشکل تو رسم حاشیه دکمه هاست! پایین دکمه حاشیه نداره ولی بالای دکمه حاشیه دوخطی داره!
سورس کامل رو گذاشتم ببینم میتونید متوجه بشید اشکال کجاست
گمونم یه چیزایی فهمیدم
وقتی توی یوزرکنترل خودمون ـ از ابزاری استفاده می کنیم که Windowless هست ـ دیگه باید قید استفاده از API هایی که با hWnd کار میکنند رو بزنیم.
من هم برای Gradient هم برای رسم حاشیه دکمه هام از hWnd استفاده کردم. در عین حال از ابزار AlphaImage هم استفاده کردم که Windowless بود و ظاهر دکمه هام رو خراب میکرد.

باید از VB6.0 کوچ کرد ...........
نقل قول: نمیدونم چجوری روی بستر مقصد رسم کنم که از خاصیت نیمه شفاف بودن عکسها بهره ببرم
صادق جان کجایی که راهنمایی کنی!
شما از GDI Plus استفاده کردی برای فرم؛ آیا میشه از همین روش برای رسم PNG روی یوزرکنترل هم استفاده کرد؟

نقل قول: یه سؤال دیگه: چجوری به تصاویر افکتی بدیم که به صورت Disable (غیرفعال یا خاکستری رنگ و تورفته) رسم بشن؟
کسی نیست جواب ما رو بده؟ همه جای دنیا حتی توی خز ترین آبجکت ها هم دارن از این افکت استفاده می کنن!!!