ايران ويج

نسخه‌ی کامل: هم اکنون نیاز مند یاری شما هستم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه دوستان واساتید کرک
آقا سوال اینکه برای کرکرها ارورها خیلی مهمه ولی جدیدا پیغام خطا ها به صورت یک عکس نمایش داده می شود که در خود سی دی برنامه یا نرم افزار آن عکس ارور موجود می باشد
ودر صورت اشتباه بودن سریال آن عکس نمایش داده می شود برای

گیرانداختن آن در OllyDBG چکار باید کرد
لظفا آموزش کامل انرا بدهید
دوست عزيز

احتمالا بايد به دنبال روتيم فرم لودينگ همون فرمي كه داخلش تصوير نمايش داده مي شه باشيد.

البته اين فقط يكي از حالت هاي ممكن براي نمايش تصوير هست ممكنه برنامه نويس از ديزيبل يا اينيبل كردن

تصاوير استفاده كرده باشه كه در اين صورت بايد با تريس كردن برنامه به روتين اون برسيد

البته در اين بين مي شه با تحقيق در مورد تست قفل توسط برنامه و كنترل روتين هاي مربوط به اون سريع تر

به نتيجه برسيد.
در ضمن

لطفا عنواني مناسب و مربوط به موضوع براي تاپيكي كه باز مي كنيد انتخاب كنيد.

ممنون
سلام di di جان ممنون
بروی چشم
زیر دیپلم توضیح می دادی منم حالیم می شود
در ضمن این برنا مه با AutoPlay Media Studio نوشته شده منتظر جواب هستم
یا علی
با سلام
آيا زماني كه برنامه رو توي Olly باز ميكنيد در فهرست String ها اسم اون عكس وجود داره ؟ اگه داشت به همون قسمت بريد و آناليز كنيد دوست عزيز .
يه حالت ديگه هم ميشه تقريبا محل بارگذاري عكس رو پيدا كرد كه اونم اينطوريه كه اسم عكس رو در فولدر مربوط به برنامه عوض كنيد و زماني كه برنامه مياد اونو بارگذاري كنه ميبينه نيست و معمولا پيغام خطاي مربوط به پيدا نكردن عكس رو ميده
يه قول حودمون فيلم زياد ميشه سرش در آورد
اگر نرم افزار فارسي نيست و تمايل داريد ، ميتونيد بزارين تا تستكي بزنيم
يا علي
سلام Sh4DoVV عزیز
خوبی؟
حیف که فارسیه وگرنه پدرمو در اورده و کرک نمیشه یعنی مال من سخته ( بی سوادی و بی تجربگیه دیگه)
میگذاشتم تا یه حالی بهش بدی