ايران ويج

نسخه‌ی کامل: قفل كردن برنامه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان

من در اينترنت يه برنامه ديدم كه برنامه با سريال هارد ديسك سيستم باز ميشود يعني با سريال هارد سيستم مشخصي ست ميشه و فقط با همون سيستم هم كار ميكنه و بر روي سيستم ديگه ايي كار نميكنه ميخواستم ببينم اين نوع قفل گذاري بر روي نرم افزار با OCX انجام ميشه يا كدي هست كه در برنامه اضافه ميشه؟

اگه ممكن هست و دوستان اطلاعات كافي در اين زمينه دارند لطف كنيد بگذاريد.
(۰۴-مهر-۱۳۸۸, ۲۰:۳۹:۴۴)Error_system32 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان

من در اينترنت يه برنامه ديدم كه برنامه با سريال هارد ديسك سيستم باز ميشود يعني با سريال هارد سيستم مشخصي ست ميشه و فقط با همون سيستم هم كار ميكنه و بر روي سيستم ديگه ايي كار نميكنه ميخواستم ببينم اين نوع قفل گذاري بر روي نرم افزار با OCX انجام ميشه يا كدي هست كه در برنامه اضافه ميشه؟

اگه ممكن هست و دوستان اطلاعات كافي در اين زمينه دارند لطف كنيد بگذاريد.
اینم یک جور قفل ابتکاری هست که بوسیله ی بدست آوردن شماره ی هارد دیسک کار می کنه.البته که OCX نیست ، ولی میتونه باشه!یک کد هست که شماره ی هارد دیسک رو بدست میاره و سپس با یک شرط تعیین میشه که برنامه اجرا بشه یا نشه.که البته خیلی راحت قابل کرک کردن هست.اصولا" اینجوری اگه نخوایم کرکر ها رو در نظر بگیریم ، می توان ازش به نام یک قفل نام برد ولی در کل روش نوینی نیست و در نرم افزار های تجاری استفاده ای نداره!
دوست عزيز

آموزش و توضيحات لازم به همراه سورس كد نمونه داخل همين بخش و همچنين بخش كرك موجود هست.

لطفا قبل از ايجاد تاپيك داخل فروم سرچ كنيد.
Di Di جان خیلی گشتم اما چیزی پیدا نکردم یا ندیدم.

اگه ممکنه من رو راهنمایی کنید یا لینک مطلب رو لطف کنید برام بگذارید.