ايران ويج

نسخه‌ی کامل: طراحی یک برش دهنده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
من می خام یک برش دهنده مثبت و منفی درست کنم که به ازای ولتاژهای acکمتر و بیشتر از 9 ولت خروجی همان 9 ولت باشه و اگه تا 220 ولت هم بهش بدم جواب بده .
من تا یه جاهاییش رفتم توی مدارش مشکل زیادی ندارم ولی توی انتخاب قطعاتی که بخاد ولتاژ بالا رو تحمل کنه گیر کردم
با تشکر
ببين ورودي ولت مترها براي ولتاژ بالا چي كار كردن !

شما هم همون كار رو كن !

نكته : آيا منظورت اينه ! :
اگه ولتاژ صفر بود يعني خروجي صفر !
بيشتر از صفر ورودي خروجي 9 ولت باشه !
ورودي مي تونه 220 ولت هم باشه !
کاملا درسته
بزار یک جور دیگه سوالمو بگم شاید شما ایده بهتری داشته باشید من یک فرکانس متر دارم که می خام ولتاژ های ac رو اندازه بگیره این ورودی این فرکانس متر حداکثر میتونه فرکانس های با دامنه 9 ولت رو جواب بده حالا من می خام یک یک برش دهنده بزارم که به ازای 0 خروجی 0 باشه و به ازای ولتاژ های کمتر و بیشتر از 9 ولت ac خروجی همان 9 ولت باشه تا بتونم فرکانسشو بخونم
با تشکر
۲ تا زینر رو پشت به پشت هم قرار بده (سری کن) یه طرف رو زمین یه طرف رو هم با یه مقاومت به ورودی
حالا دوسر زیتر ها بیشتر از ۹ ولت نمی شه مقاومت روباید جوری انتخاب کنی که با ۲۲۰ مشکلی ایجاد نکنه
سلام
مشکل من سر همین 220 هستش می خام یک طوری باشه که به مدار اسیب نرسه من زینر 1 وات خریدم
مقاومت 47 كيلو بايد خوب باشه ! ( نيم وات حداقل )

بعد زينر هم يه آپ امپ بذار !
با سلام و تشکر از دوستان
من یک فرکانس متر درست کردم که برای اندازه گیری فرکانس های ac از روش zero crossing استفاده کردم و برای اندازه گیری فرکانس برق شهر ولتاژ رو با یک ترانس کاهنده به 9 رسوندم و باقی ماجرا حالا می خام تکمیلترش کنم به این صورت که سگنال های با دامنه ولتاژ بیشتر از صفر ولت رو هم بتونم اندازه بگیرم و ترانس رو هم حذف کنم . اولین فکری هم که ذهنم رسید استفاده از یک برش دهنده بود .
انشالله تمومش که کردم میزارم توی انجمن
با تشکر