ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راه اندازي استپر موتور با آي سي L297
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
شنيدم كه از اين ic براي راه اندازي استپر موتور استفاده ميكنند و اين آي سي مخصوص راه اندازي استپر هست اما نميدونم چجوري .datasheet رو هم نگاه كردم چيزي دستگيرم نشد.جايي هم چيزي نديدم.
كسي ميتونه در اين مورد كمكي بكنه؟
datasheet‌ هم پيوست كردم
اینجا کامل توضیح داده
gotfan dar mored datasheet ic ha bishtar tozih bedid mamnun daniel sardari
AngryAngryAngrygotfan dar mored datasheet ic ha bishtar tozih bedid mamnun daniel sardari
man dar mored payeh haye l297 etelaati mikham ba tashakkor daniel sardari
AngryAngryAngrygotfan dar mored datasheet ic ha bishtar tozih bedid mamnun daniel sardari
دوست عزیز همه اطلاعاتی که نیاز دارین توی دیتاشیتش هست
کافیه نیم ساعت مطالعش کنید
با سلام من دارم درباره راه اندازی موتورهای پله ای با آی سی l297 تحقیق می کنم لطفا پی دی افی که گذاشتید فارسیشو بزارید ممنون می شم.
(۱۱-تير-۱۳۹۲, ۱۲:۵۷:۵۷)bahar1393 نوشته است: [ -> ]با سلام من دارم درباره راه اندازی موتورهای پله ای با آی سی l297 تحقیق می کنم لطفا پی دی افی که گذاشتید فارسیشو بزارید ممنون می شم.

فکر نمیکنم دیتاشیت فارسی l297 باشه
من دیتاشیت فارسی L298 رو دارم .. شاید به دردتون بخوره
لطفا هر کس درباره ی آی سی l297 مطلبی دارد برام بزاره.
چیز عجیبی که نیست مهندس!
خوب دیتاشیت رو دانلود کنید ، هرچی بخواید توش هست ، فکر ترجمه و فارسی بودن هم نباشید!
بهترهه کم کم به سمتی برید که بتونید از منابع اصلی هم استفاده کنید ، ترجمه برای محقق ، می شه گفت عقب گردهه!

موفق باشید.
نه دارم رو پروژه اش کار می کنم وقتشو ندارم.باشه به هر حال مرسی.
با سلام کسی هست در مورد خروجی های a , b ,c , d در حالت های هالف و فول و اینهبیت و فاز اطلاعاتی داشته باشه یه راهنمای بکنه ممونون می شم
صفحه‌ها: 1 2