ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نخستین ابرکامپیوتر شخصی دنیا عرضه شد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  76803629.jpeg]

شرکت Silicon Graphics(SGI) محصول جدیدی روانه بازار کرده است که می‌توان آن را نخستین ابرکامپیوتر شخصی دانست. این محصول که Octane III نام گرفته، 7995 دلار قیمت دارد و درحالی که به یک پردازنده Xeon 5500 مجهز شده است، می‌تواند به ابرکامپیوتری با پردازنده 80 هسته‌ای و حافظه 960 گیگابایتی ارتقا یابد.

شرکت SGI اعلام کرد، پیکره چندحالتی به کار رفته در این ابرکامپیوتر قابلیت استفاده از یک پردازنده گرافیکی Nvidia به صورت واحد و استفاده از پردازنده ضعیف Atom اینتل را نیز دارد. پردازنده Atom برای توسعه ابزاری و آزمایش مربوط به کدهای ابزارها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هر ابرکامپیوتر Octane III با 10 سوکت دوتایی، چهار هسته پردازشی، پردازنده‌های Xeon L5520 با 80 هسته پردازشی مجزا، 240 گیگابایت حافظه و سیستم شبکه‌ای Gigabit Ethernet به قیمت 53 هزار دلار فروخته می‌شود.

سرعت پردازشی این ابرکامپیوتر شخصی 726 گیگافلاپ اعلام شده و بر این اساس، در لیست 500 ابرکامپیوتر برتر جهان قرار نمی‌گیرد. از مزایای این ابرکامپیوتر می‌توان به سادگی در استفاده از سیستم‌های داخلی آن اشاره کرد.

"استیو کانوی"(Steve Conway) یکی از تحلیلگران شرک IDC اعلام کرد که ابرکامپیوتر جدید شرکت SGI وارد بازار جهانی دو میلیارد دلاری ابرکامپیوترهای پرسرعت ارزان‌تر 100 هزار دلار شده است. پیش‌بینی می‌شود که ارزش این بازار با رشد سالانه 6 درصدی، تا سال 2013 میلادی به 7/2 میلیارد دلار برسد.

کد:
http://www.computerworld.com/s/article/9138362/SGI_aims_at_personal_supercomputing_that_s_cheap_easy_to_use
http://systemgroup.net
سلام
میگم میتونه جواب کارهای ما رو بده!!! بریم یکی بخریم Biggrin
(۱۱-مهر-۱۳۸۸, ۲۳:۰۴:۳۵)alaska نوشته است: [ -> ]سلام
میگم میتونه جواب کارهای ما رو بده!!! بریم یکی بخریم Biggrin

جواب کارهای شما رو نمیده. ولی اگر خواستی بخری یکی برای من هم بگیر. باهات حساب می کنم.
اگه مال ما بود چي ميشد ....

حالا كه ميخواين بخرين برا منم بخرين .

مهندس قسطی هم حساب می کنی !؟

شرایطش چجوریه !؟

چند درصد حساب می کنید !؟

ماهیانه چقدر باید بدم !؟

پیش هم ندارم بدم !!

چک کارمندی من ندارم !!!
ضامن هم ندارم !!
در عوض کارت دانشجوییم رو گرو می ذارم !

جنس دسته دوم رو ندارین ارزونتر باشه !
مبین جان برو تو کار فروش ابرکامپیوتر.از برنامه نویسی بیشتر در میاری.ببین چند تا برات فروختم.جای پورسانتم یکی واسه خودم مفتی بذار کنار Biggrin