ايران ويج

نسخه‌ی کامل: باطري براي ربات مسير ياب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام كسي مي تونه يه باتري خوب براي ربات مسير ياب معرفي كنه؟
مثلا باتري ليتيوم خوبه جه مدلي باشه؟؟
تقريبا 12 ولت مي خوام
قيمتش هم مهم نيست فقط خوب باشه
3 تا باتری موبایل
نه نه نه!!!
شما که تو اصفهانید خیلی ... اگه این کارا بکنید!
از ربو ایکو بگیرید
یا برید تو خیابون چهار باغ،اگه ارزون تر می خواید

بهترینش هست:
16V & 1800mAh
دوستان من به این نتیجه رسیدم باتری دستگاهای MP3 پلایر ها از همه بهتره !

مخصوصا رنگ زرد هاش !

آبی هاش نسبت به اندازشون قدرتشون کمه !

کوروش جان جای خالی رو پر کن !
اگه می خواستم بنویسم که جاخالی نمی گذاشتم!(منظورم این بود که ربو ایکیو تو اصفهانه و لازم نیست ...)
به نظر من باتری موبایل و mp3 برا شما مناسبه که میکرو روبو می سازین!(اینا جدی می گم)
سلامHappy
جرا باطري نيكل كدايم 1.2ولتي 2700ميلي آمپر به بالا استفاده نمي كني كه با سري كردن اون مي توني 12بسازي بعد جريان خوبي هم ميدهWink
اصفهان ،چهارباغ پائین ( از 4راه تختی یه 500متر برو سمت فلکه شهدا... یه مرکز توزیع انواع باطریهای قابل شارژ هست ، چیزای عجیب غریب زیاد داره

باطری ریموت دزدگیر را دیدم ، فسقلی و سبک ، روش نوشته بود 27A - 12V
با این هیکلش فکر کنم به شوخی یه چیزی نوشته :)
آقا اگه تو تهرانی برو پاساژ امجد، بده گیتا باتری برات 3 تا سلول از باتری لیتیوم-یون 2200 میلی آمپر ساعت رو برات سری کنه، برد کنترل (برای جلوگیری از شارژ و دشارژ بیش از حد). شارژرش رو هم داره خودش. (یه آداپتور سویچینگ با ولتاژ صاف و جریان مناسب باتری که باید دقیق باشه. مثلاً برای سه تا سلول می شه 12.6 ولت و یک آمپر ، یعنی به ازای هر سلول 4.2 ولت) هیچچچچچچچچچچچ وقت با منبع تغذیه های معمولی شارژش نکن! امکان انفجار باتری هست. من برای یه روبات امدادگر دانش آموزی (چند سال پیش) یه 4 سلولی شو گرفتم، که فولش 16.8 ولت و آخرای شارژش 14 ولت میده. (هر سلول 3.5 تا 4.2) برای اینکه سرعت موتورم ثابت باشه این کارو کرده بودم، یعنی از خروجی باتری ها باز یه تثبیت ولتاژ 12 ولتی گذاشته بودم که کاهش شارژ تاثیری در عملکرد نداشته باشه.این طوری بگم که این باتری ها عین اسب کار می کنه! من یه بار قبل از مسابقه شارژ کردمش، کلی استفاده کردم، بعد از مسابقات بازم 30 درصد شارژ داشت! خیلی هم سبکه! هر سلولش حدوداً 35 گرم. من که هیچ مشکلی نداشتم تاحالا باهاش. حتی مین یابم هم با همین باتری ها راه انداختم! جریان خروجیش افت نمی کنه بعد از کاهش شارژ (برخلاف باتری های نیکل که خیلی افت می کنه). قیمت هر سلولش حدود 5 تومنه، برد کنترلش هم حدود 4500. ولی یه باره. من شدیداً اینو پیشنهاد می کنم.سوالی بود با shayan_e_m@yahoo.com تماس بگیر.
من هیچ وقت از باطری استفاده نمی کنم چون.............من یه وزنه ی 100گرمی میزارم تا ربات سنگین بشه و 36ولت میندازم تو ربات ربات یه بار مصرف می شه ولی رکورد خوبی میزنه من با این کار اول کشور شدم
www.azmro.blogfa.com
یه سری باطری هست که به صورت استوک وارد ایران میشه شبیه همون باطری های شارژی قلمی اند اما با ولتاژ 3.3 یا 3.7 از اونها نگیرید که اونه معمولا شارژ خالی میکنن به فکر ارزون بودن نباش سعی کن بهترید باطری رو براش بگیری که روی زمین خالی نکنه
برید دنبال باطری های li-ion گرون خوب.
صفحه‌ها: 1 2