ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نقشه خواني مدارات
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
من چند روز پیش در تهران سری به بازار زدم
شما هر جور کانکتور که بخواهین میتوانید پیدا کنید ( پاساژ امجد و جمهوری و ...)

بهتر نیست پروگرمر usb بسازید ؟
به مادربوردتان رحم کنید !
ایسی که شما می فرماید هم به نظر فرقی ندارن جز اینکه یکی cmos هستش و دیگری ttl
(۱۸-مهر-۱۳۸۸, ۲۱:۴۹:۵۳)mehrdadgh نوشته است: [ -> ]سلام
من چند روز پیش در تهران سری به بازار زدم
شما هر جور کانکتور که بخواهین میتوانید پیدا کنید ( پاساژ امجد و جمهوری و ...)

بهتر نیست پروگرمر usb بسازید ؟
به مادربوردتان رحم کنید !
ایسی که شما می فرماید هم به نظر فرقی ندارن جز اینکه یکی cmos هستش و دیگری ttl
منم میخواستم usb بسازم ولی انگار همه باهاش مشکل دارن و با برنامه bascom و غیره سازگار نیستش

جناب این لینک زیر رو ببینید
http://www.ladyada.net/make/usbtinyisp/solder.html
من میخواستم اینو بسازم ولی چون زیاد انگلیسی بلد نیستم میخوام بدونم با این میشه سری های atmeg 8 , 32 , 16 رو پروگرام کرد یا فقط برای سری ATTiny هستش؟

اگر این بشه خیلی خوبه چون قشنگ تصویری آموزش داده و به درد من که نسبتا تازه کارم میخوره

اگر بشه فقط یه سوال در موردش دارم
من فرض کن اینو ساختم ولی چون مثل پروگرمر های عادی نیستش و کابلی هستش چطوری من باید میکرو را بهش وصل کنم؟

اگر هم خودتون از جایی نوع usb اش رو ساختید و مشکلی باهاش ندارید بگید کجاست برم ببینم
و حتما قطعاتش رو نام ببرید که لازمه

توی ساخت این مدار تابلو روان بیشتر جاها گفته مثلا این سیم رو به زمین وصل کنید ، میخوام بدونم منظور از زمین همون زمین مدار که مسی هستش هست؟
با تشکر فراوان که اینقدر سریع جواب میدید
سلام
این لینکی که دادین مثل اینکه فقط برای فروش است ( من که چیز خاصی نفهمیدم )

مشکل پروگرمر usb به قول شما اینه که بیسکام اونو نمیشناسه

تو یکی از تایپیک های این سایت طریقه کار با این پروگرمر و شناساندن اونو گذاشته بودم بگردی پیدا می کنی

برای ساخت پروگرمر usb هم اقای مرتضی تو سایت یک دانه گذاشته بودن که تست هم شده و شما میتونی دقیقا اونو بسازی ( باز بگردی پیدا می کنی )
(۱۹-مهر-۱۳۸۸, ۱۳:۳۸:۰۸)mehrdadgh نوشته است: [ -> ]سلام
این لینکی که دادین مثل اینکه فقط برای فروش است ( من که چیز خاصی نفهمیدم )

مشکل پروگرمر usb به قول شما اینه که بیسکام اونو نمیشناسه

تو یکی از تایپیک های این سایت طریقه کار با این پروگرمر و شناساندن اونو گذاشته بودم بگردی پیدا می کنی

برای ساخت پروگرمر usb هم اقای مرتضی تو سایت یک دانه گذاشته بودن که تست هم شده و شما میتونی دقیقا اونو بسازی ( باز بگردی پیدا می کنی )

ممنون از جوابتون
جناب مشكل بنده اينجاست نيمتونم از روي نقشه بفهمم چه قطعاتي لازمه
شما لطفا ميكني همين usbasp رو كه توي سايت فيشل هستش كلا چه قطعاتي لازم داره و از هر كدوم چند تا؟
لطفا كامل نوع قطعه رو بگيد

واقعا ممنون از لطفتون
سلام دوست عزیز
به نظر من شما زیاد دارین سخت میگیرین درسته رشتتون و شتمون و رشتشون الکترونیکه اما نباید همه چیو خودمون و خودتون و خودشون ساخت
من خیلی اینجوری بودم بین کارام وقفه های طولانی مدت خورد ضرر کردم
یکی آماده بخرید و باهاش کار کنین وقتتونو صرف چیزای وقت گیر نکنین
موفق باشید
سلام اقا جان من من یه کتابی میخوام که توش نقشه اتصال قطعات رو به میکرو گفته باشه راستی اگر می خای بگی دیتا شیت من انگلیسی بلد نیستم اینم میلم motezad2010@gmail.com
سلام دوست عزیز

به ایرانویج خیلی خوش اومدیHappy

دیتاشیت فارسی که نیست ... البته نمیخواد که متن انگلیسی شو بدونین

از همون نقشه و جدول اعداد(جریان و ولتاژ کاری و....) همه چیز معلومهWink

حالا شما چه قطعاتی مد نظرتونه

آخه میکرو طوریه که به دلخواه میتونین به هر کدوم از پایه هاش که خواستین ورودی وخروجی بگیرین وقطعتونو بهش وصل کنینQuestion

فقط بعضی از پایه هاشون ثابته مثل ولتاژ و کریستال و ADC و...
(۱۸-مهر-۱۳۸۸, ۲۰:۰۷:۳۶)farzaneh007 نوشته است: [ -> ]ممنون از دوستان به خاطر پاسخ دادن

حالا میخوام پروگرامر avr بسازم تا پروگرم کنم
سیستمم جدیده و فقط پورت usb داره
ولی روی مادربردم از داخل کیس که نگاه میکنم سوزن های نری پورت پارالل هستش ولی من چه جور کانکتوری بگیرم که بشه داخل کیس نصبش کرد و یه خروجی از داخل کیس آورد بیرون که بشه پروگرامر رو بهش وصل کردش؟

فکر کنم این به دردت بخوره

خبرش رو بهم بده
razzazi_bargh عزیز به تاریخ ارسالها توجه کنید
واسه سال 1388 !
صفحه‌ها: 1 2