ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در ساخت برنامه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام. من میخوام برنامه ای بنویسم با vb6 با این مشخصات
یک text box که مسیرو اون جا تایپ کنم و یه command که یه فیلی رو به نام desktop.ini را با مشخصات زیر [{BE098140-A513-11D0-A3A4-00c04FD706EC}]
IconArea_Image=arash\1.jpg
[.ShellClassInfo]
IconFile=%SystemRoot%\system32\SHELL32.dll
IconIndex=3
[.ShellClassInfo.A]
[.ShellClassInfo.W]
InfoTip=OT AquaVin!
در مسیری که در textbox تایپ کردیم ایجاد کنه.البته فال ایجاد شده باید مخفی سیستمی باشه.با تشکر
(۱۶-مهر-۱۳۸۸, ۱۲:۰۶:۳۶)arash w8100 نوشته است: [ -> ]سلام. من میخوام برنامه ای بنویسم با vb6 با این مشخصات
یک text box که مسیرو اون جا تایپ کنم و یه command که یه فیلی رو به نام desktop.ini را با مشخصات زیر [{BE098140-A513-11D0-A3A4-00c04FD706EC}]
IconArea_Image=arash\1.jpg
[.ShellClassInfo]
IconFile=%SystemRoot%\system32\SHELL32.dll
IconIndex=3
[.ShellClassInfo.A]
[.ShellClassInfo.W]
InfoTip=OT AquaVin!
در مسیری که در textbox تایپ کردیم ایجاد کنه.البته فال ایجاد شده باید مخفی سیستمی باشه.با تشکر

سلام. ببین با این کارت راه می افته؟
ممنون بابت راهنمایی.میشه برنامه رو با این مشخصات برام کامل کنید:
اگه آدرس رو اشتباه بنویسیم پیغامی بده که آدرش اشتباه است
اگه چیزی تو آدرس ننوشته باشیم پیغامی بده که شما آدرسی ننوشتید.
اگه جایی رو آدرس دادیم که قبلا آدرس داده بودیم و فایل desktop اونجا بود پیغامی بده که عملیات تکراری است.با تشکر فراوان
(۱۶-مهر-۱۳۸۸, ۱۳:۰۵:۵۸)arash w8100 نوشته است: [ -> ]ممنون بابت راهنمایی.میشه برنامه رو با این مشخصات برام کامل کنید:
اگه جایی رو آدرس دادیم که قبلا آدرس داده بودیم و فایل desktop اونجا بود پیغامی بده که عملیات تکراری است.با تشکر فراوان

بفرما. ویرایش شد.Wink
(۱۷-مهر-۱۳۸۸, ۰۰:۴۲:۲۸)shedayat نوشته است: [ -> ]
(۱۶-مهر-۱۳۸۸, ۱۳:۰۵:۵۸)arash w8100 نوشته است: [ -> ]ممنون بابت راهنمایی.میشه برنامه رو با این مشخصات برام کامل کنید:

بفرما. ویرایش شد.Wink

از بابت جواب بسیار متشکرم.ببخشید که سوالاتم رو تک تک میگم.این آخرین سوالمه.یه پوشه هم با نام arash در مسیر نوشته شده در textbox درست کنه ولی پوشه مخفی نباشه.با تشکر فراوان
نقل قول: از بابت جواب بسیار متشکرم.ببخشید که سوالاتم رو تک تک میگم.این آخرین سوالمه.یه پوشه هم با نام arash در مسیر نوشته شده در textbox درست کنه ولی پوشه مخفی نباشه.با تشکر فراوان

بفرما اینم ویرایش شد.Rolleyes Question