ايران ويج

نسخه‌ی کامل: HMI های دلتا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام
من تست کردم مشکلی نداشت.
اما چشم بفرمایید :
http://www.uplod.ir/download.php?file=351929
ببخشید دیر شد.
اگه باز هم نشد ایمیل بده.
اما نظر فراموش نشه من هنوز نخوندم
اون زمانی که من با دلتا کار می کردم، همچنین مشکلی داشتم. راهش اینه:
توی Initialize Macro، می نویسی که یه آدرسی رو 1 کنه.
حالا می ری توی منوی Tools(فکر کنم Tools بود، مطمئن نیستم) یه قسمت داره به نام Alarm
توی این قسمت، اون آدرسی که 1 کردی رو می نویسی و از لیست پایین می زنی که کدوم Page رو نمایش بده
سلام دوستان..من با plc delta کار میکنم اما اصلا نمیتونم تایمر و کانترش رو طراحی کنم
اگه کسی هست که من رو راهنمایی کنه به من ایمیل بده
Mohammad.pourshadkam@yahoo.com
ممنون میشم
(۳۱-مرداد-۱۳۹۰, ۱۴:۲۴:۱۴)mpourshadkam نوشته است: [ -> ]سلام دوستان..من با plc delta کار میکنم اما اصلا نمیتونم تایمر و کانترش رو طراحی کنم
اگه کسی هست که من رو راهنمایی کنه به من ایمیل بده
Mohammad.pourshadkam@yahoo.com
ممنون میشم
[تصویر:  773Delta.png]

با توجه به شکل بالا تایمر T0 با فعال شدن M0 وبعد از گذراندن زمان D0 که مبنای اون بصورت پیشفرض 100ms هست فعال میشه و M1 رو فعال میکنه (تایمرها همگی OnDelayهستند)

و همچنین کانتر С0 با هربار فعال شدن M2 یک شماره بالا میرود تا زمانی که به مقدار D1 برسد آنگاه M3 فعال میشود برای صفر کردن اون هم میشه کانتر ریست کرد.
سلام دوستان....
کسی هست که منو درمورد تنظیمات داخلی تایمر و کانتر(نحوه ی زمان دادن ) در plc delta کمک کنه
اگه به صورت pdf یا word باشه ازتوم ممنون میشم
ممنونم از راهنماییتون
mohammad.pourshadkam@yahoo.com
دوست عزیز شما میتونید دستور عمل پی ال سی های دلتا رو دانلود کنید در بخش تایمر و کانتر مثال هاشو بررسی کنید درصورت مشکل میتونید در همینجا مطرح کنید تا پاسخ داده شود.
DVP-PLC Application Manual.pdf
سلام
از راهنماییت کمال تشکر رو دارم (omseven)
اما من تمام این pdf و help نرم افزار رو خوندم
ولی باز نتونستم تایمر و کانتر رو راه اندازی کنم
توplc delta من فقط با همین 2 مورد مشکل دارم
خیلی ممنون میشم اگه تو این 2 مورد راهنمایی بیشتری کنید

سلام
(omseven) ازت خیلی خیلی ممنونم/ من تمام pdf ها و help نرم افزار رو مطالعه کردم
اما باز با کانتر و تایمر آن(راه اندازی)
مشکل دارم
سلام
آیا کسی هست که دستورات Macro HMI Delta برام در قالب Word بنویسه
ممنون میشم و جبران می کنم
سلام به همه دوستان واساتید .....
میخواستم بدونم این ماکرو نویسی در plc و hmi ها چیه و به چه صورت باید انجام داد...؟ و آیا کسی اموزشی فارسی ازش داره برام ارسال کنه ...واقعا ازش ممنون میشم....

سلام به همه دوستان واساتید .....
میخواستم بدونم این ماکرو نویسی در plc و hmi ها چیه و به چه صورت باید انجام داد...؟ و آیا کسی اموزشی فارسی ازش داره برام ارسال کنه ...واقعا ازش ممنون میشم....
صفحه‌ها: 1 2 3