ايران ويج

نسخه‌ی کامل: HMI های دلتا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام
اصلا یادم نبود توی فروم بخش PLC هم داریم
یه پروژه گرفتم این صاحابش یکم گیره یه چند تا کار خاص می خواد بکنه
یکی اینکه یه اسپلش اسکرین می خواد یعنی یه صفحه که ۵ ثانیه بیاد بعد از روشن شدن PLC و بعد بره تو صفحه شماره ۲
توی برنامه نویسیش با زمان بندیش مشکلی ندارم ولی نمی دونم با چه دستوری باید صفحه جدید رو باز کرد و اینو بست (فکر کنم فقط راهش استفاده از اسکریپت ها باشه اگه راه دیگهای داره بگید)
HMI هم مال دلتا هست
یه نمودار هم می خواد بکشه که مربوط به سرعت می شه و ما فقط جابجایی رو داریم باید یه مشتق ازش گرفت
کسی راهی چیزی داره؟
اصلا کسی کار کرده با این دلتا؟
سلام
جناب آقای هادی ، شما ارباب برق و الکترونیک و کنترل و ..... هستید ، شما چرا دیگه ؟!!؟؟! از شما بعیده!؟
من کوچکتر از اونی هستم که در جوار شما اساتید بگم :" دلتا بلدم".من توی این سایت از شمما و بقیه دوستان مطالب زیادی رو یاد گرفتم. من با دلتا کار کردم و در حال کار هم هستم.
به نظر من شما باید از دستور after macro استفاده کنید . البته نه توی قسمت زبان برنامه نویسی ، بلکه توی قسمت Properties هر شیه.شما شی رو انتخاب کنید و بعد توی قسمت After Macro از دستور Goto Screen به صفحه مورد نظر برید ، یا توی قسمت Tools->initial Macro این دستور رو بنویسید . البته قبلش یه For به مدت 5 ثانیه استفاده کنید و یا در ابتدا صفحه مورد نظر رو ، صفحه اولیه قرار بدید و روی آن از یه عکس سیاه استفاده کنید و بر روی همه اینها همون اسپلش (Spalsh) قرار بدید و بعد از اتمام پخش عکس رو Invisibel کنید و یا ...
تا الان همین ها به فکرم رسید اگه به جواب نرسیدید ( که آرزو می کنم برسید ) من آموزشش رو میزارم و اگر هم خواستید شماره تلفن نمایندگیش رو میدم ( الان خاطرم نیست البته کامل یادم نیست فقط میدنم آخرش 103 ).
راستی اسم این نمایندگیش نوین آزمایان طوس هست یه سرچ کنی پیدا می کنی ، راهنمای هم می کنند.
چرا بعیده؟
این رشته های که من دارم کار می کنم تو هر قسمتش یه دنیا اطلاعات هست که هیچیش رو نمی دونم
من plc کار نیم کردم یه کم لوگو به همون یاد داده بودن تو دانشگاه بعد یکی یه دستگاه داشت براش با fatek راه انداختم خوب هم کار می کرد این مشتری اسرار داشت با delta کار کنم کلی سرچ کردم تا فهمیدم با چه برنامه ای باید باهاش کار کنم ولی بگذریم
یه مشکل دیگم داره تو لینوکس کار نمی کنه اینا که گفتی رو باید برم تو ویندوز چک کنم ببینم چی می شه (تو ویرچوال باکس هم اذیت می کرد دیروز یه ویندوز توپ نصب کردم Biggrin راستی یه چیزی هست به اسم ReacOS اگه کسی وقت کرد چک کنه به من هم خبر بده یه جور ویندوز ۳۴ مگابایتیه Biggrin)
راستی اون مشتق رو چی کار کنم؟
خوب من یه برسی کردم
After Macro مال شیء ولی من برای اسکرین می خوام البته یه cycle macro داره که می شه تنظیمش کنی مشکل من با خود دستور goto screen به هر فرمتی که می نویسمش ایراد می گیره اصلا چنین دستوری داره این ظاهرا برای پرش به یه لیبل تو خود برنامست برای پرش بین صفحات نیست
این لیست دستوراتشو کجا می شه پیدا کرد؟
سلام
من سوال اسپلش رو دقیقاً متوجه نشدم؟!؟!؟
شما یه کاری کنید صفحه آغازین HMI رو صفحه دو انتخاب کنید و اون اسپلش رو بعد از 5 ثانیه Invisible کنید!
در مورد اینکه برنامه تو لینوکس کار نمی کنه باید بگم که خود سایت Delta هم گفته که فقط برای سیستم عامل Windows هست!؟
در مورد مشتق گرفتن هم تا به حال کار نکردم ، اما پیگیری می کنم و خبر می دم.
لیست دستورات هم توی خود برنامه هست ، بعد از اینکه صفحه ماکرو باز میشه کلید Command رو بزنید و تمام دستوراتی رو که ساپورت میکنه رو نشون می ده؟
باز هم پیگیری می کنم و خبر میدم؟
راستی اون سیستم عمالی که گفتید رو هم دانلود کردم تست می کنم و خبر می دم
این هم بیست محصولات Delta
با تشکر
(۲۲-مهر-۱۳۸۸, ۱۲:۰۸:۵۸)ha_60 نوشته است: [ -> ](تو ویرچوال باکس هم اذیت می کرد دیروز یه ویندوز توپ نصب کردم Biggrin راستی یه چیزی هست به اسم ReacOS اگه کسی وقت کرد چک کنه به من هم خبر بده یه جور ویندوز ۳۴ مگابایتیه Biggrin)

سلام
34مگ فایل فشردست
120 مگه حجمش ،
من live رو گرفتم ، تو صفحه زیر هنگ میکنه ، یه یه ربعی موندم ؛ ولی اتفاقی نیافتاد !
نقل قول: سلام
34مگ فایل فشردست
120 مگه حجمش ،
من live رو گرفتم ، تو صفحه زیر هنگ میکنه ، یه یه ربعی موندم ؛ ولی اتفاقی نیافتاد !
توی ویرچوال باکس بد نبود یکم قاطی داشت ولی بالا اومد رو خود سیستم نرسیدم چک کنم
من نمی دونم چه جوری این ویندوز رو تحمل می کنید هنوز نصب نکرده تا فیها خالدونش ویروسی شد آنتی ویروس هم که نصب نمی شه safemode هم بالا نمی یاد ریپیر هم نمی شه node آپ دیت هم که نصب کردم کل فایل های exe رو پاک کرد گفت ویروس (ریپیر نکرد ها پاک کرد) هنوز هم ویروس سر جاشه
و اما صفحه با کنترل بلاک ها مشکلش حل می شه رو اولین رجیستر کنترل بلاک هر چی بنویسی می رو تو همون صفحه یه تایمر گذاشتم بعد ۵ ثانیه صفحه رو عوض می کنه
و مشتق شاید با اسففاده از pid بشه تست نکردم ولی احتمالابیرون مشتق بگیرم بعد بدم به ورودی ADC
سلام
آقا هادی من دنبال جواب سوال شما هستم اما مشغولم ....
.
.
.
.
.
[تصویر:  1069-05-92502968-Tablo_Bargh.JPG]
سلام
آقا هادی به جوابتون رسیدید یا نه من تازه به جواب رسیدم البته نه با استفاده از HMI بلکه با استفاده از PLC .
البته فکر کنیم الان دیگه نیاز نداشته باشید و من شرمنده شما شدم.ببخشید لطفاً.
اما من یه سوال دارم :
همون طور که می دونید PLC دلتا 2 تا پورت داره RS232 و RS485 چه طور میشه با این پورتها ارتباط برقرار کرد؟
نقل قول: همون طور که می دونید PLC دلتا 2 تا پورت داره RS232 و RS485 چه طور میشه با این پورتها ارتباط برقرار کرد؟
سلام
ظاهرا برای ارتباط با پورت rs232 به یک مبدل به نام ifd8500 نیاز دارید ، این مبدل خروجی RS232 و RS485 رو به rs232 برای کامیپوتر تبدیل میکنه
اطلاعات بیشتر :
http://www.delta.com.tw/product/em/contr...FD8520.pdf
http://www.delta.com.tw/product/em/contr...d=1&itid=4
ممنون
مشکل خوندن و نوشتنه؟
چه جوری باید یه مقدار رو خوند و یا نوشت؟
شاید من اشتباه بگم اما فکر کنم که پروتکلهای RS232 و RS485 فقط نحوه ارسال و دریافت رو مشخص میکنه و میگه که چه طور بفرستید و چه طور دریافت کنید اما چه اطلاعاتی رو بفرستم و چه اطلاعاتی رو دریافت کنیم؟شکل دستورات چه طوری؟ چه طور باید گفت که مثلاً بیت فلان رو ست یا ریست کن و یا مقدار فلان رجیستر رو بخون؟
.
.
.
.
راستی توی این PLC انکدر مستقیماً به PLC وصل میشه و چقدر هم عالی کار میکنه .....
با 1 اینکدر 1000 پالس رفت و برگشت رو فقط با0.0001 خط نشون میده؟؟؟!؟!
جلل خالق من که کف کردم
صفحه‌ها: 1 2 3