با سلام
سوالی داشتم
آیا میشه با کپی کردن یک کامپوننت در مسیر system32 سیستم مقصد از اون نرم افزار استفاده کرد و با مشکلی هم برخورد نکرد؟
مثلا در مورد کامپوننت Adobe Acrobat Reader . آیا میشه از این کامپوننت استفاده کرد. براساس تست من باید نرم افزار اکروبات ریدر نصب باشد آیا میشه راهی پیدا کرد که بدون نصب نرم افزار بتوانیم از این کامپوننت استفاده کنیم.
لطفا راهنمایی کنید. شدیدا منتظر جواب شما دوستان هستم.
یا علی
سلام.
باید با Regsvr32 رجیسترش کنی.
روشي براي كپي فايل در system32 دارين؟
با چه روشي ميشه فايل رو در اين مسير كپي كرد؟؟؟؟؟
(۲۷-مهر-۱۳۸۸, ۱۷:۲۱:۵۰)relax_cp نوشته است: [ -> ]روشي براي كپي فايل در system32 دارين؟
با چه روشي ميشه فايل رو در اين مسير كپي كرد؟؟؟؟؟
با FSO.
Payman62 جان چطور ميشه كامپوننت Acrobat Reader را كه به نام AcroPDF.dll هست را رجيستر كرد؟
آيا ميشه يك فايل dll رو هم رجيستر كني و چگونه ؟ آيا با دستور Regsvr32 اين كار شدني است؟
لطفا هركسي ميتونه كمك كنه.
سلام.
regsvr32 معمولا ocx ها رو رجیستر میکنه و معمولا dll ها رجیستر نیاز ندارن.
خودت چک کن ببین رجیستر میشه یا نه. تو cmd بزن regsvr32 و آدرس فایل رو بده.
يه سوال براي من هست در اين مورد... در مورد کامپوننت هايي که در کامپيوتر برنامه نويس بايد رجيستر بشن، حالا اين وضعيتش در کامپيوتري که برنامه توش نصب مي شه چه وضعيتي پيدا مي کنه؟
(۲۳-تير-۱۳۸۹, ۱۳:۵۸:۴۱)farhawd نوشته است: [ -> ]يه سوال براي من هست در اين مورد... در مورد کامپوننت هايي که در کامپيوتر برنامه نويس بايد رجيستر بشن، حالا اين وضعيتش در کامپيوتري که برنامه توش نصب مي شه چه وضعيتي پيدا مي کنه؟
فرقی نداره در هر صورت برای استفاده از کامپوننت بايد رجيستر بشه چه تو ويندوز برنامه نويس چه تو ويندوز استفاده کننده
(۲۳-تير-۱۳۸۹, ۱۹:۲۲:۴۷)CRazYFULL نوشته است: [ -> ] (۲۳-تير-۱۳۸۹, ۱۳:۵۸:۴۱)farhawd نوشته است: [ -> ]يه سوال براي من هست در اين مورد... در مورد کامپوننت هايي که در کامپيوتر برنامه نويس بايد رجيستر بشن، حالا اين وضعيتش در کامپيوتري که برنامه توش نصب مي شه چه وضعيتي پيدا مي کنه؟
فرقی نداره در هر صورت برای استفاده از کامپوننت بايد رجيستر بشه چه تو ويندوز برنامه نويس چه تو ويندوز استفاده کننده
يعني هيچ وقت نميشه اين جور برنامه ها رو با يک فايل _ setup _ تنها منتشر کرد؟
(۲۳-تير-۱۳۸۹, ۱۹:۲۶:۰۳)farhawd نوشته است: [ -> ] (۲۳-تير-۱۳۸۹, ۱۹:۲۲:۴۷)CRazYFULL نوشته است: [ -> ] (۲۳-تير-۱۳۸۹, ۱۳:۵۸:۴۱)farhawd نوشته است: [ -> ]يه سوال براي من هست در اين مورد... در مورد کامپوننت هايي که در کامپيوتر برنامه نويس بايد رجيستر بشن، حالا اين وضعيتش در کامپيوتري که برنامه توش نصب مي شه چه وضعيتي پيدا مي کنه؟
يعني هيچ وقت نميشه اين جور برنامه ها رو با يک فايل _ setup _ تنها منتشر کرد؟
موقع ساختن ستاپ ميتونيد کامپوننت ها رو رجيستر کنيد، بيشتر برنامه های ستاپ ساز امکان رجيستر کردن کامپوننت ها رو دارن
اگه با inno Setup کار ميکنی ميتونم دستورش رو بذارم