ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ببینید و کمک کنید
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من به وسیله یک تایمر و پروجرس بار یک لودینگ ساختم .
حالا وقتی مثلا میخوام توی یک فرم دیگه و یا توی یک گروپ باکس بگذارمش
اول پروجرس بار کامل اجرا میشه بعد فرم 2 یا گروپ باکس نمایش داده میشه
من برنامشو که نوشتم گذاشتم واسه همه که ببینن و کمکم کنن که اول فرم و نوشته های توش نمایش داده بشه و بعد پروجرس بار پر بشه . ممنون اگر کسی کمک کنه . (در واقع برنامه لودینگ رو توی pageload فرم دو گذاشتم که تا باز بیشه لودینگ هم اجرا بشه )

در ضمن من محیط کارم قهو ای رنگ هست امکان داره رنگ پروجرس بار هم از سبز به قهوه ای عوض شه ؟

بازم ممنون
(۲۲-مهر-۱۳۸۸, ۱۳:۲۳:۴۵)ardavan4816 نوشته است: [ -> ]من به وسیله یک تایمر و پروجرس بار یک لودینگ ساختم .
حالا وقتی مثلا میخوام توی یک فرم دیگه و یا توی یک گروپ باکس بگذارمش
اول پروجرس بار کامل اجرا میشه بعد فرم 2 یا گروپ باکس نمایش داده میشه
من برنامشو که نوشتم گذاشتم واسه همه که ببینن و کمکم کنن که اول فرم و نوشته های توش نمایش داده بشه و بعد پروجرس بار پر بشه . ممنون اگر کسی کمک کنه . (در واقع برنامه لودینگ رو توی pageload فرم دو گذاشتم که تا باز بیشه لودینگ هم اجرا بشه )

در ضمن من محیط کارم قهو ای رنگ هست امکان داره رنگ پروجرس بار هم از سبز به قهوه ای عوض شه ؟

بازم ممنون
ببین این به دردت میخوره .
[attachment=4011]
نه متاسفانه من مخواستم فرم 2 باز شه بعد توی همون فرم دو loading اجرا بشه

بازم ممنون اگه کسی میتونه بیشتر راهنمایی کنه
(۲۳-مهر-۱۳۸۸, ۱۷:۳۲:۳۴)ardavan4816 نوشته است: [ -> ]نه متاسفانه من مخواستم فرم 2 باز شه بعد توی همون فرم دو loading اجرا بشه

این رو ببین .شاید پسند شد !

[attachment=4019]
(۲۴-مهر-۱۳۸۸, ۰۰:۱۱:۰۹)hamidsina نوشته است: [ -> ]
(۲۳-مهر-۱۳۸۸, ۱۷:۳۲:۳۴)ardavan4816 نوشته است: [ -> ]نه متاسفانه من مخواستم فرم 2 باز شه بعد توی همون فرم دو loading اجرا بشه

این رو ببین .شاید پسند شد !

خیلی خیلی ممنون عالی بود بازهم ممنون