(۲۸-مهر-۱۳۸۸, ۱۶:۴۱:۳۱)ha_60 نوشته است: [ -> ]این سیستم وبلاگ رو داشتم راه می نداختم که اینجوری شد کسی دیگه وبلاگ نداره؟
سلام
یعنی الان راه افتاده؟؟یا اگه راه بیفته دیگه مشکلی نیست؟؟؟
من نمیدونم چرا همه مثل من فقط تو بخش آزاد بیدارن و بقیه جاها خواب!!
بابا بیدارشین! یه حرفی بزنین !یه نظری بدین !
403 Permission Denied
You do not have permission for this request /
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@planet.iranled.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.13 (Unix) mod_ssl/2.2.13 OpenSSL/0.9.8k DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 FrontPage/5.0.2.2635 Server at planet.iranled.com Port 80
سلام
یکم طول می کشه تا همه بتونن ببینن
از فیتلر شکن هم می تونین استفاده کنین اگه دیده نمی شه
نقل قول: من يه وبلاگ دارم ولى باهاش كار نميكنم:
http://munderline.mihanblog.com
اینکه پر خالیه چی شو اضافه کنم؟
راستی یه مشکلی هم داره این بلاگفا تو rss بیشتر از ۱۰ تا پست رو نشون نمی ده همه پست رو هم نشون نمی ده تنظیمات داره؟ یا اینکه پستها رو نگه داشته برای خودش؟
سلام.
میگم یه کار دیگه کنید.
این جا که مثل این که فقط آقا صادق ( صادق بود دیگه؟ اصلا ولش لویال خودمون ) اهل وبلاگه.
بقیه شاید مثل من اهل وبلاگ زدن نباشن. یا وقتشو نداشته باشن. یا کلا اگه بزنن یه چیز زاغارت در بیاد
. ولی سالی ماهی یه بار بتونن یه مطلب یا خبری پیدا کنن بدن.
میگم دقیقا یه وبلاگ درست کنید. یه سردبیر بزارید براش. ملت بیان مطلب بنویسن. بعد با تایید سردبیر مطلب بره رو وبلاگ.
فکر کنم اینجوری آدموارتر در بیاد؟ یعنی درست حسابی تر. یا به روز تر یا یه همچین چیزایی .
؟؟؟ نظرتون ؟
خوب این که میشه همین انجمن خودمون دیگه!
د نه دیگه. انجمن محل پرسش و پاسخ و بحثه. ولی اون جنبه خبری داره.
خوب آره.
حرف شما هم درسته. موافقم.