ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اضافه کردن یه بخش برای وبلاگ ها در فروم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام دوستان
نظرتون راجع به اینکه یه قسمت به سایت اضافه کنیم که آخرین پست های وبلاگ دوستان فروم رو نشون بده چیه؟؟

البته واسه این بخش هم یه مدیر لازم هست! که اونم اگه کسی توانایی شو داره و مورد تایید دیگر مدیران هم بود پذیرفته میشه!!!

منتظر نظرات دوستان هستیم!
خیلی خوبه

ولی وبلاگ منو نذارین

چون هم تعطیل شده، یعنی بستمش و هم علی تریپ میگه وبلاگ من خیلی مسخره هستش.

پی نذارین بهتره.

www.moeinesfahan.blogfa.com
سلام
اگه قبول کنن آقایون هادی آقا و حامد خان خوبه.اینجوری منم مجبور میشم دوباره وبلاگم رو آپ کنم.کاری که خیلی وقته نکردم .
من زیاد نفهمیدم به چی درد می خوره ولی اگه بقیه موافق باشن بازم به من مربوط نمی شه !

ولی شاید بشه یه بخش دیگه تو بخش آزاد ( مثل بخش خاطرات ) رو اضافه کرد !
البته بازم باید بگم که در حال حاضر سیاست ها ایجاد می کنه از فعالیت بخش آزاد کمتر بشه و به سایر بخش ها افزوده بشه ( این قضیه هم به من مربوط نیست )

در کل باید آقا هادی و آقا حامد نظر بدن و اصلا نمی دونم من چرا اومدم پست می دم و به من چی ربطی داره !

.
.
.

آهان

یادم اومد برای چی اومدم پست بدم !

مهدی جون خوب من راستش رو گفتم !

از وبلاگ های عاشقانه بدم میاد !
مخصوصا اونهایی که زمینه سیاه و متن سفید دارن و همش شعر گذاشتن و لابلاش چند تا عکس عاشقانه و عارفانه !
خیلی دخترانه هستش !
اینو ببینید
http://planet.gnudownload.org
یه چنین کاری می خوایم بکنیم
البته وبلاگ های علمی نه عاشقانه و عارفانه Biggrin
حالا یه مشکل دیگه پیش اومد اصلا کسی رو داریم وبلاگ علمی بنویسه؟ Biggrin
یا وبلاگ های دیگه ای رو سراغ دارین که بشه ازشون استفاده کرد؟
سلام آقا هادی
وبلاگ من اموزشیه .واسه دانش آموزام درست کرده بودم.بعد از اینکه سایت رو راه انداختم زیاد بهش نمیرسم .هرچند بعد از زدن انجمن به سایت هم نمیرسم Biggrin .ولی اگه راه بندازین هم سایتم علمیه هم وبلاگم.البته در سطح هنرستان هستن.اگه به درد بخور هستن بگین تا روبراهشون کنم دوباره.
سلام
از کاربر ها کسی نظری نداره؟؟؟
مدیران چی؟؟
ظاهراً همه روزه سکوت گرفتن!!!Biggrin
(۲۵-مهر-۱۳۸۸, ۲۳:۱۰:۳۸)sita_rampail نوشته است: [ -> ]سلام
از کاربر ها کسی نظری نداره؟؟؟
مدیران چی؟؟
ظاهراً همه روزه سکوت گرفتن!!!Biggrin
سیتا خانم آدرس وبلاگت رو تو پروفایلت نذاشتی که ببینیم وبلاگت چطوریه !!!!
تا جایی که من میدونم خیلی از دوستان وبلاگ دارن ولی متعجبم که کسی تو این تاپیک پست نمیزنه.یه نیگا به امضاهای دوستان بندازین کلی وبلاگ ریخته.
سلام

نظری ندارم ، گفتم یه پستی بدم دل دوستان شاد بشه Biggrin

خوبه ؛ منم موافقم ،
نقل قول: از وبلاگ های عاشقانه بدم میاد !
مخصوصا اونهایی که زمینه سیاه و متن سفید دارن و همش شعر گذاشتن و لابلاش چند تا عکس عاشقانه و عارفانه !
خیلی دخترانه هستش !
من میگم این وبلاگها هم بزاریم (واسه روحیه ی بچه ها Biggrin )

حالا کی وبلاگ مینویسه اینجا ؟؟ مشکل اینه .
فکر خوبیه.
من هم وبلاگمو خیلی وقته که آپدیت درست و حسابی نکردم.

مطلب هام دیر به دیر آدیت میشه. عاشقانه هم نیست. چون من هم نظرم شبیه نظر علی جونه (علی تریپو میگم).
هم از وبلاگ عاشقانه و هم از آف و اس ام اس عاشقانه خیلی بدم میاد.

به هرحال اگر چنین چیزی بشه خیلی خوبه و در مطالبی که باید توی وبلاگمون بذاریم هم بیشتر دقت می کنیم.

روی تصویر امضام کلیک کنین میره توی وبلاگم.
دوست خوبم صادق جون نوشته است:هم از وبلاگ عاشقانه و هم از آف و اس ام اس عاشقانه خیلی بدم میاد.

AmazeAmazeAmazeAmazeAmazeAmazeAmazeAmaze
صفحه‌ها: 1 2 3 4