۲۳-مهر-۱۳۸۸, ۰۷:۵۸:۵۵
سلام
من چند تا مشکل داشتم ،ممنون میشم جواب بدین
1- تغییر نام یک مسیر از رجیستری مانند
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft
به
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\-Microsoft
2-چطوری میشه از کارکتر های ویژه در وی بی استفاده کرد یه طور مثال alt+15
توی ویبی به صورت علامت سوال میاد.
3-من یک برنامه نوشتم که با استفاده از commondialog یک عکس انتخاب میکند زمانی که عکس رو انتخاب میکنه آدرس بانک در Adodc تغییر میکنه و به آدرس میره
نمونه ی برنامه رو درست و ضمینه کردم
نکته زمانی که برنامه رو اجرا میکنید باید اطلاعاتی رو وارد کنید و قبل از ثبت یک عکس با ایتفاده از دکمه یSelect photo عکسی انتخاب کنید.
4-چطور میشه فهمید که یک Processes رو کاربر اجرا کرده یا نه؟(در تب Processes در برنامه ی Task manager نمونش)
5-چطوری میشه نام یک فایل رو تغییر داد همان Rename خودمون
و از دوستان خواهش میکنم جواب های الکی ندن چون من تقریبا نصف این بخش رو کشتم و دیدم بعضی ها الکی میام و جواب های بدر نخور میدن
و از مدیر سایت یا مدیر این بخش خواهش میکنم مطالب الکی رو پاک کنه
من چند تا مشکل داشتم ،ممنون میشم جواب بدین
1- تغییر نام یک مسیر از رجیستری مانند
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft
به
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\-Microsoft
2-چطوری میشه از کارکتر های ویژه در وی بی استفاده کرد یه طور مثال alt+15
توی ویبی به صورت علامت سوال میاد.
3-من یک برنامه نوشتم که با استفاده از commondialog یک عکس انتخاب میکند زمانی که عکس رو انتخاب میکنه آدرس بانک در Adodc تغییر میکنه و به آدرس میره
نمونه ی برنامه رو درست و ضمینه کردم
نکته زمانی که برنامه رو اجرا میکنید باید اطلاعاتی رو وارد کنید و قبل از ثبت یک عکس با ایتفاده از دکمه یSelect photo عکسی انتخاب کنید.
4-چطور میشه فهمید که یک Processes رو کاربر اجرا کرده یا نه؟(در تب Processes در برنامه ی Task manager نمونش)
5-چطوری میشه نام یک فایل رو تغییر داد همان Rename خودمون
و از دوستان خواهش میکنم جواب های الکی ندن چون من تقریبا نصف این بخش رو کشتم و دیدم بعضی ها الکی میام و جواب های بدر نخور میدن
و از مدیر سایت یا مدیر این بخش خواهش میکنم مطالب الکی رو پاک کنه