ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مرورگر Opera توربو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
من از مرور گر اپرا 10 استفاده میکنم چند ساله که تو ورژن 9 به بعد خاصیت توربو گزاشتن توش
ذوستانی که دارن میدونن چی میگم
اما 2 ماهی میشه که وقتی میرم تو نت و توربوشو فعال میکنم سایتی رو باز نمیکنه
انگار فعال نیست و یه پیغام هم میده که همکنون مقدور نیست و ...
میخاستم ببینم شما هم این مشکل رو ذارین ؟
من از چند تا isp هم تست کردم درست نشد
من هم همین مشکل رو دارم. یه ماه پیش رفتم تو تالار گفتمان سایت اپرا این سوال رو پرسیدم ولی هنوز کسی جواب نداده. الان رفتم یه تاپیک جدید باز کردم.

دوجور اخطار میده
نه مال من اون عکس کوچیکه میاد
نمیدونم شاید آی پی ایران بن شده شاید !
آخه قبلا سالم بود و کلی حال میکردیم باید ببینیم بقیه چی میگن !
(۲۵-مهر-۱۳۸۸, ۱۷:۵۰:۳۹)aminsotudeh نوشته است: [ -> ]من هم همین مشکل رو دارم. یه ماه پیش رفتم تو تالار گفتمان سایت اپرا این سوال رو پرسیدم ولی هنوز کسی جواب نداده. الان رفتم یه تاپیک جدید باز کردم.

دوجور اخطار میده

سلام

این تصویر بزرگه واسه سایتهاییه که خیلطر شده باشن میاد ، یهنی پیغام نمیده که سایت خیطره و این حرفها .

اون تصویر کوچیکه هم مشاهده شده چندین بار ،
سلام
یکی اومد جواب داد. میگه تصویر کوچیکه برای اون هم میاد. گفته که تو انگلیس هست . بقیش زیاد مهم نیست.
نقل قول:
I often get the 2nd error, Opera Turbo is not currently available, and quite frequently, and I'm in the UK, not Iran. I think it's sometimes due to lack of server access at Opera, but if you're permanently getting it, then it's likely to be something different, but I don't have the answer.

Is the 1st error message when you're downloading something, or just when you're browsing?

Just be careful if you're trying to get around filtering, as it's important that you stay safe. In any event, your browser will still send the same request for each URL out to the web, so it may not work anyway, as filtering would occur presumably before the request for the site leaves your country.

Realise I'm not much help, but there has been a fair bit of no access capability on Turbo, so it's always possible that you've just been unlucky. Are you using a landline or mobile to access by the way? (I got worse issues when I was browsing from a mobile phone for some reason).

Good luck!
اوپرا نرم افزار آزاد نیست فقط مجانیه بنابراین منتقل شد به یه جایی غیر از نرم افزار آزاد
نشد Biggrin
حالا یه سوال این توربو چی کار میکنه؟
میشه یه کم توضیح بدین
آخه من هم اپرا کار میکنم ولی 10 رو نصب نکردم جالب نبود.
ممنون
اپرا توربو تابستون کار می کرد ولی حالا کار نمی کنه. اون موقع هم فیلتر شکن بود و هم سرعت رو بیشتر می کرد. مخصوص سرعت های کم طراحی شده بود.
لینک زیر رو هم ببین!
http://forum.iranled.com/showthread.php?...8%B1%D8%A7
الانم کارمیکنه اما نه ثابت یجورایی قطع و وصل میشه هی
از پروکسی استفاده کنید مشکل حل میشه البته باید آزمایش کنید با بعضی از IP ها بهتر کار میکنه و با بعضی اصلا کار نمی کنه!