سلام
من یک نرمافزار که با asprotect 1.23 پک شده بود رو دستی آنپک کردم ولی وقتی فایل پک شده را می خواهم باز کنم نمی دونم چرا این اخطار می آید عکس رو تو پیوست ببینید
(۲۵-مهر-۱۳۸۸, ۲۰:۲۱:۱۹)ahsanjan نوشته است: [ -> ]سلام
من یک نرمافزار که با asprotect 1.23 پک شده بود رو دستی آنپک کردم ولی وقتی فایل پک شده را می خواهم باز کنم نمی دونم چرا این اخطار می آید عکس رو تو پیوست ببینید
فایل پک شده رو اگه میتونید بزارید .
آنتی ویروس یا برنامه شبیه به اون روی کامپیوترت داری؟
(۲۵-مهر-۱۳۸۸, ۲۰:۲۱:۱۹)ahsanjan نوشته است: [ -> ]سلام
درست آنپک نشده ، فایل احتمالا Import Table خراب داره که کرش میکنه
فایل پک شده که موقع اجرا با پیغام خطای زیر متوقف شد:
ولی با لینک دوم که گرفتمش، برنامه نصب شد و اجرا هم شد.
این هم تصویر برنامه:
برنامش به نظر جالب میاد. به چه دردی می خوره حالا؟
یعنی چی با لینک دوم که گرفتمش منظورتون همون فایل آنپک شده ی منه؟ فایل h_.exe فایلی هست که من آنپکش کردم کپیش کنید تو همون پوشه ای که نرم افزار emex3_install.exe را نصب کردید
به درد ایمیل جمع کنی می خوره یک برنامه ی واقا عالی هست سرعتش خیلی زیاده نسبت به ورژن های قبلیش اصلا کرک نشده حتی تو سایت های خارجی هم کرکش وجود نداره
اون فایلی که برای شما اجرا شد برنامه ی trial است و دکمه ی save آن غیر فعال است وقتی می زنیم یک پنجره باز میشه میگه یا بخیدش یا کد رو وارد کنید
برای کا باهاش شما دکمه ی new رو بزنید بعد یک آدرس سایت مثلا
http://www.blogfa.com را وارد کنید بعد ok رو بزنید بعد شروع به کار می کنه تا ببینین که دکمه ی save کار نمی کنه
(۲۶-مهر-۱۳۸۸, ۲۱:۲۴:۳۷)ahsanjan نوشته است: [ -> ]یعنی چی با لینک دوم که گرفتمش منظورتون همون فایل آنپک شده ی منه؟ فایل h_.exe فایلی هست که من آنپکش کردم کپیش کنید تو همون پوشه ای که نرم افزار emex3_install.exe را نصب کردید
من اون فایل 8 مگابایتی رو از توی سایت خودشون دانلود کردم. فایل شما فکر کنم حدود 5 مگابایت بود.
(۲۶-مهر-۱۳۸۸, ۲۱:۲۴:۳۷)ahsanjan نوشته است: [ -> ]بخ درد ایمیل جمع کنی یک برنامه ی واقا عالی هست سرعتش خیلی زیاده نسبت به ورژن های قبلیش اصلا کرک شدش حتی تو سایت های خارجی هم وجود نداره
اون فایلی که برای شما اجرا شد برنامه ی trial است و دکمه ی save آن غیر فعلال است وقتی می زنیم یک پنجره باز میشه میگه یا بخیدش یا کد رو وارد کنید
با ایمیل های یاهو هم کار می کنه؟
نقل قول: با ایمیل های یاهو کار می کنه
منظورتون این هست که شما آدرس
http://www.yahoo.com را وارد کنید بعد ایمیل های یاهو را جمع کنه؟ اگه اینه منظورتون فکر نکنم یک برنامه ی دیگه هست که این کار رو می کنه
(۲۶-مهر-۱۳۸۸, ۲۰:۲۰:۰۸)Loyal نوشته است: [ -> ]فایل پک شده که موقع اجرا با پیغام خطای زیر متوقف شد:
سلام
خوب این فایل 5 مگ رو باید تو پوشه نصب برنامه کپی کنید !