مهندس راحت ترین راه اینه که طرحتو رو پروتئوس بکشی و با خود پروتئوس شماتیکش رو بزنی !
راحت تر از اون چیزیه که فکرشو کنی !
اموزش هاش هم تو فروم یه سرچ کنی موجوده !
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=11616
ببخشین نقشه ربات مسیریاب هستش !!؟؟
آره!ربات مسیر یاب میخام درست کنم.
مهنس که گفتی یاد معلم جبرمون افتادم!
بازم ببخشید منظورتو نفهمیدم!
کسی میتونه برام طراحی کنه یا کمکم کنه؟
(۲۶-مهر-۱۳۸۸, ۲۱:۱۶:۳۷)tazphoenix نوشته است: [ -> ]آره!ربات مسیر یاب میخام درست کنم.
مهنس که گفتی یاد معلم جبرمون افتادم!
بازم ببخشید منظورتو نفهمیدم!
کسی میتونه برام طراحی کنه یا کمکم کنه؟
كمك در چه حدي مي خواي ؟؟
يكم توضيح بده چي مي خواي بذاري ميكروت چيه؟درايورت چيه؟سنسورات چيه؟...
سنسور ها مادون قرمز هستند به شماره RS-05FS
میکرو ATmega 8
درایور (اگه منظورت رابط میان موتور و میکروه) یه ترانزیستور NPN
(۲۶-مهر-۱۳۸۸, ۲۱:۱۶:۳۷)tazphoenix نوشته است: [ -> ]کسی میتونه برام طراحی کنه یا کمکم کنه؟
سلام
بهترین کمک پست علی تریپه .
نقل قول: مهندس راحت ترین راه اینه که طرحتو رو پروتئوس بکشی و با خود پروتئوس شماتیکش رو بزنی !
راحت تر از اون چیزیه که فکرشو کنی !
اموزش هاش هم تو فروم یه سرچ کنی موجوده !
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=11616
ببخشین نقشه ربات مسیریاب هستش !!؟؟
لینکی که داده رو برو .پروتیوس رو یاد بگیر و مدارت رو تو پروتئوس بکش و با همون بردت رو طراحی کن.
من طراحی رو isis رو دارم اما این که روی ares طراحی کنم یا منتقل کنم رو بلد نیستم و این که ares من پکیجاش کامل نیست مثلدا" این سنسورا رو نداره.
تو همون آموزش ها گفته چجوری می شه سیمبل و قطعه و فوت پرینت جدید بهش اضافه کرد !
پیدا نکردی بگو توضیحاتشو بدم !
چی شده این روزها همه رفتن تو کار اضافه کردن قطعه جدید !
(۲۶-مهر-۱۳۸۸, ۲۲:۴۰:۳۶)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]چی شده این روزها همه رفتن تو کار اضافه کردن قطعه جدید !
مهندس!وقتی قطعات توی پرتئوس کامل نیست همه مجبورن!
آقا من نتونستم کسی میتونه کمک کنه؟
سلام , من با اجازه اساتید یه کم توضیح میدم:
مهندس در بخش ares توی قسمت system>>set gride تمامی تنظیمات را بر حسب میلی متر تنظیم کن (به ترتیب : 0.1mm>>0,5mm>>1mm>>2.5mm ) حالا با ابزار های سمت چپ طرح قطعه ات را بکش,برای بدست آوردن اندازه طرح اول m را از نوار بالای صفحه فعال کن تا سیستم بر حسب mm بشه بعد ابزار آخر نوار سمت را انتخاب کن و روی طرح بگذار(در نوار پایین اندازه را می بینی) با ابزار های نوار سمت چپ هم می توانی جای پایه های ic را مشخص کنی فاصله پایه ها را با ابزار قبل محاسبه کن و در نهایت هر پایه را انتخاب کن و در قسمت replicate شماره ای طبق دیتاشیت به پایه بده حال کل طرح را انتخاب کن و گزینه make package را بزن و نام قطعه را وارد کن >>ok الآن قطعه ای که طراحی کردی در کتابخانه ares ذخیره شد.