ايران ويج

نسخه‌ی کامل: خروجی سنسورهای نوری
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام به همه دوستان عزیز و مهربون
یه سئوالی در مورد سنسورها داشتم. آقا این سنسورهارو به این صورت بستم بینید دسته یا نه ؟
یک مقاومت 220 برای فرستنده و یک مقاومت 10 کیلو برای گیرنده. قسمت مشترک گیرنده و مقاومت رو به پایه منفی آپ امپ و پایه وسط رو هم به پایه منفی وصل کردم. حالا ولتاژ گیرنده رو که اندازه می گیرم اگه چیزی جلوش باشه تقریبا 4 ولت میده ، کاغذ سفید رو تو یک سانتیش می گیرم 4.9 میده و کاغذ سیاه رو هم 4.6 میده. وقتی هم پتانسیومتر رو دستکاری می کنم خروجی آپ امپ یا صفر می ده یا 3.8 البته وقتی سیاه و سفید رو جلوش نگه می دارم توفیقی نمیکنه و یا صفره یا همون 3.8.
به نظرتون مدار سنسورم درسته؟ یا خروجی که می گیرم درسته؟ لطفا کمکم کنید. ممنون
اولاً واسه گیرنده مقاومت 10 کیلو کمه بیشتر از 33 کیلو بذارین

(۲۸-مهر-۱۳۸۸, ۱۵:۱۱:۲۱)comproxsoft نوشته است: [ -> ]پایه وسط رو هم به پایه منفی وصل کردم.

اين قسمتم متوجه نشدم

بهتره مدارتونو بذارین
10 کیلو برای گیرنده به نظر من مشکلی نداره !

شما احتمالا گیرنده رو معکوس وصل کردین !
منظورم اینه که پایه وسط پتانسیومتر رو به پایه منفی آپ امپ وصل کردم.
یک پایه پتانسیومتر به منفی و پایه دیگش هم به مثبت.
بیخشین می شه شکلشو بکشین

اینطور که من فهمیدم شما خروجی سنسور و خروجی پتانسیومتر رو همزمان به ورودی منفی آپ امپ وصل کردین !
(۲۹-مهر-۱۳۸۸, ۱۷:۴۷:۰۵)comproxsoft نوشته است: [ -> ]منظورم اینه که پایه وسط پتانسیومتر رو به پایه منفی آپ امپ وصل کردم.
یک پایه پتانسیومتر به منفی و پایه دیگش هم به مثبت.

اگه می خوایین از پتانسیومتر در اینجا استفاده کنید باید پایه اول را به + پایه وسط را به آپ امپ ( اون پایه ای که نیاز به مقاومت متغییر داره) و پایه آخر را به _ وصل کنید.
اگر هم می خوایید از پتانسیومتر به جای یه مقاومت معمولی استفاده کنید جور دیگه ای بایاس میشه

اگه مدارتون را کامل بذارین بهتر میشه کمکتون کرد.
سلام
به نظر من شما كه مي خواي از آپ امپ استفاده كني اصلا پتانسومتر يا مواتي ترن نذاري كارت راحت تر مي شه
فقط مقاومت سنسوراتو دقيق انتخاب كن
اين طوري راحت تري
این هم مداریکه بستم. می بخشید دیر شد. ببینید درسته یا نه؟[attachment=4064]
تو گیرنده ظاهراً شما از فتو تزانزیستور استفاده کردین نه LED .
فکر کنم فتو ترانزیستورو برعکس زده باشین. LED نیست که بایاس معکوسش کنید.
جای پایه های گیرنده رو فکر کنم باید عوض کنین !

بعد خروجی سنسور رو تست کردین تو زمین های سیاه و سفید چند ولت می ده !

اصلا فرستنده درسته ( با یه دوربین دیجیتال مثل موبایل K800 تون می تونین تستش کنین )
آره فرستنده که درسته. البته گیرنده هم جواب میده اما دقتش پایینه و تعجبم از اینه که چرا اپ امپ یا ولتاژ 0 میده یا 3.5 . مگه مقایسه گر نیست و نباید یا صفر بده یا 5؟
دقت گیرنده هم با توجه به استفاده از پتانسیومتر که باید بالا باشه مگه نه؟
صفحه‌ها: 1 2