ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک برای برنامه ربات تعقیب خط
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام.
بند یه رباط تعقیب خط ساخته ام و یه برنامه هم نوشتم.
برای پیچ ها که خیلی خوب کار میکنه اما واسه حرکت مستقیم تعادل خوبی نداره. اگه ممکنه راهنمایی کنین.
در ضمن چیدمان سنسورها به صورت ^ . و سه تا سنسور هم جلو گذاشتم که اگه:
وسطی ببینه: حرکت مستقیم.
سمت چپ ببینه: گردش به چپ.
سمت راست ببینه: گردش به راست.
مهندس با سه تا سنسور نمی شه دقت بیشتری انتظار داشت و حرکت پنگوئنی ربات طبیعه !

شما می تونی تعداد سنسورهای چپ و راستت رو بیشتر کنی و بسته به موقیع هر سنسور سرعت موتور ها رو کم و زیاد کنی !

مثلا اگه سنسور اول سمت راست روشن شد : یکم سرعت موتور راست کم بشه !( موتور چپ سرعت معمولی )
اگر سنسور دوم سمت راست روشن شد : موتور راست خیلی سرعتش کم بشه !( موتور چپ سرعت معمولی )
اگر سنسور سوم سمت راست روشن شد : موتور راست کلا خاموش و قفل شود !( موتور چپ سرعت معمولی )
اگر سنسور چهارم سمت راست روشن شد : موتور راست معکوس بچرخد ! ( موتور چپ سرعت معمولی )

نمی دونم مفهومم رو رسوندم یا نه !
سلام
فکر کنم منظورتون از تعادل نداشتن اینه که مرتب سرش را تکون میده , قطر چرخ های ربات شما چقدره؟؟
یه مسئله ای که میتونه این مشکل را ایجاد کند قطر بزرگ چرخ هاست
وقتی قطر چرخ زیاد باشه با کوچک ترین فرمان گردش مسافت زیادی را منحرف می شود برای همین مجبوره در مسیر های مستقیم مرتب سرش را تکان بده.
شما باید علاوه بر زیاد کردن سنسور ها (هو در خط و هم مورب (8)) سرعت موتور هاتون را با pwm یا کم کردن ولتاژ موتور با دیود ، کاهش بدین.
چون اگه همینطور که دوستمون sheitunak گفتن اگه قطر چرخ زیاد انحراف زیاد میشه پس باید سرعت موتور ها کم بشه و حتما تعداد سنسور زیاد .
سلام، من طرز کار با تایمرها رو بلد نیستم و اصلاٌ نمیدونم از کجا باید شروع کنم می خواستم راهنماییم کنید ولی به زبان ساده اگه ممکنه.
با کدوم نر افزار کار می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بیسکام یا کدویژن؟
(۱۸-دى-۱۳۸۸, ۰۵:۱۴:۲۴)prisonstar نوشته است: [ -> ]سلام، من طرز کار با تایمرها رو بلد نیستم و اصلاٌ نمیدونم از کجا باید شروع کنم می خواستم راهنماییم کنید ولی به زبان ساده اگه ممکنه.

سلام توي كد ويژن در قسمت كد ويزارد ميتوني تايمر مورد نظرت را مشخص كني
بستگي داره از تايمر 1 استفاده كني يا 0 و 2 !
اگه با كد ويژن كار مي كني بگو تا بيشتر راهنماييت كنم
(۲۸-مهر-۱۳۸۸, ۱۹:۴۵:۲۶)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]مهندس با سه تا سنسور نمی شه دقت بیشتری انتظار داشت و حرکت پنگوئنی ربات طبیعه !

شما می تونی تعداد سنسورهای چپ و راستت رو بیشتر کنی و بسته به موقیع هر سنسور سرعت موتور ها رو کم و زیاد کنی !

ولي اولين باري كه ما رباتمون را تست كرديم تعداد سنسور ها 3 تا بود ولي اصلا سرشو تكون نميدادAmaze
سرعتش هم اونقدر پايين نبود
شايد علت قطر تاير ها باشه يا يه چيز ديگه!!!
مهندس واسه تایمرها تو کدویژن این مقاله رو بگیر : http://forum.iranled.com/attachment.php?aid=1695

تو بسکام هم این کتاب رو بگیر : http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=10869
سلام Happy
مهندس برنامت بزاري بهتر مي تونيم كمكت كنيم 017Laugh
من دانش آموز رشته الکترونیکم.تازه کارم اما کتاب زیاد خوندم.خواستم واسه ربات هی تعقیب خط و مین یاب اطلاعات جدیدتری بهم بدید...
(۱۴-بهمن-۱۳۸۸, ۱۷:۵۵:۱۸)A sin boy نوشته است: [ -> ]من دانش آموز رشته الکترونیکم.تازه کارم اما کتاب زیاد خوندم.خواستم واسه ربات هی تعقیب خط و مین یاب اطلاعات جدیدتری بهم بدید...
سلام يه نگاه اينجا بنداز
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=12613
صفحه‌ها: 1 2