ايران ويج

نسخه‌ی کامل: استپر موتور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
استپر موتوری که توانائی کنترل یک قطعه با وزنی حدود 20 -30 کیلوگرم با دقت حرکت 1میلیمتر را داشته باشه چی تو بازار هست و چه حدود قیمتی ؟
استپر تو بازار با قیمت های خیلی بالا هستش ( از 200 تومن تا چن میلیون )
بهرته به بازار بری بعد اطلاعاتشون رو از اونا بگیری
اگه تبریزی خیابان فردوسی
تهران هم یه خیابان داشت فکر کنم سعدی بود ( نزدیک هتل خیام که تو مسایقات اونجا بودیم ) من چن تا فروشگاه بزرگ که تو کار موتور رو زنراتور بودن رو دیدم ( خیلی جالب بود ، نوشته بود زنراتور سه فاز با توان ... قیمت صدو سی میلیون ! )
مهندس دقت موتور پله ای درجه هستش !
مثلا 1.8 درجه !

بقیه اش به مکانیک شما ربط داره که چند میلی متر می شه این حرکت موتور !

ولی فکر کنم اکثر استپ موتورها این وزنو بتونن تحمل کنن !
شما باید حرکت دورانی موتور رو به خطی تبدیل کنی که خود اون هم خطا داره برای این کار از یه مارپیچ استفاده می کنن بهش می گن بال اسکرو (اگه درست نوشته باشم) که اون هم قیمت بالایی داره حتی گرون تر از استپ
برای استپ هم درایوری که استفاده می کنی خیلی مهمه و مهم تر از همه سرعت نهایی که می خوای داشته باشه اون معمولا تعیین کننده قدرت استپ موتور هست
شما روی ۱۵۰ برای استپ حساب کن + ۳۰ هم برای راه اندازش (البته یه نفر قیمت ۱۵۰۰۰ به من داد که فکر کنم داده پرت به حساب می یاد Biggrin)
یه سر به زرگرزاده بزنی داره یه چیزایی
یک گونیا به وزن حدود 20-30 کیلو روی یک میز صاف هست که حرکت خطی داره
طرحی مکانیکی نمونه چیزی دارید که استپر موتور هم روش سوار شده باشه ببینم از روش بسازم که کمترین خطا را داشته باشه ؟
باید ببری پیش یه تراشکار ماهر اگه ۲۰ - ۳۰ کیلو وزن داره
ولی نیاز نیست کل این وزن بیاد روی استپ موتور کافیه مثلا وزنش رو بندازی رو یه بلبرینگ بعد با یه انگشت هم می شه حرکتش داد
دقت یه میلیمتر که دقت نیست شما از این پیچ متری ها نیاز داری با ۲ تا دونه مهره دقت دهم میلیمتر هم بهت می ده
یه استپ موتور ۳ آمپر فکر کنم نیاز داشته باشی
آقا مدیر سایت راست می گه ! نیاز نیز همه ی وزن و بدی به موتور ، بندازش رو بلبرینگ بعد مثلاً جای 30 کیلو باید 1 کیلو جابجا کنی . مثلاً برای اتوموبیل 1.5 تُنی نمیان یه موتور بذارن که 1.5 تن رو حرکت بده ! اگه سرعتشم واست مهم نباشه با تسمه و پولی و تبدیل قدرت یه چیز ارزون و راحت می تونی در آری .