ايران ويج

نسخه‌ی کامل: *** برنامه آزمونگیر تحت شبکه ***
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[/quote][/size]من در حال اول تحلیل و بعد ساخت پروژه ای هستم که در شبکه محلی بتواند آزمون بگیرد و اطلاعاتی در مورد نحوه اتصال بین دو کامپیوتر و اعمال تنظیمات بر روی کلاینت و چگونگی ساخت پایگاه داده آزمون که در سرور وجود دارد و ارسال آن برای کلاینت ها و ارسال پاسخ آن به سرور برای نمره دهی استاد و ارسال کارنامه استاد به دانشجوها
خواهش میکنم جواب من رو اگر میدونید بدید چون جدا از پروژه استادمون به من گفت تو نمیتونی پروژه رو کامل کنی دیگه هرچی مرامتونه
از آقا پیمانم خواهش میکنم اگه ممکنه در ساخت و تکمیل این پروژه کمک به یه دانشجو را دریغ نفرمایند
تکمیل این پروژه برای من حیصیتیه تو رو خدا کمک کنید
دیگه چه جوری بگم

اگه یه مرد خواست کمک کنه اگه میشه به ایمیل من ارسال کنه
هم اکنون نیازمند یاری کامپیوتری شما هستیم
مهندس شما شروع کن هرجا گیر کردی اینجا مطرح کن دوستان در حد توانشون کمک میکنن
در ضمن اینی که گفتین سوال بود یا موضوع پروژتون؟
پروژه رو خودت برداشتی یا استادتون بهت داد؟
سلام دوست عزیز
ممنون از لطفتون من پروژه رو شروع کردم و تا مراحلی هم پیش بردم
مشکل من در قسمت برنامه نویسی با Winsook میباشد من میخاهم
چندین اطلاعات را گرفته و هرکدام را در قسمت خودش استفاده کنم اما وقتی کلاینت یک درخاست را از سرور میخواهد و سرور آن را به کلاینت ارسال میکند من برای دادن درخاست بعدی مشکل دارم و نمیتوانم چند درخاست را از سرور داشته باشم مثلا اول زمان آزمون و بعد تنظیمات از جمله نوع فونت و اندازه قلم و در آخر ارسال مقادیر فیلد ها مربوط به آزمون به کلاینت ها
و دیگر اینکه به چه روشی مقادیر فیلد ها را از سرور به کلاینت ارسال کنم (با ارسال مقادیر تک تک فیلد ها و یا دادن آدرس کانکشن و وصل کردن به پایگاه داده سرور
درضمن ما پروژه رو به استاد معرفی کردیم و مورد تمسخر استاد قرار گرفتیم و دلیل پافشاری ما بر اجرای این پروژه این است
سلام

نقل قول: اما وقتی کلاینت یک درخاست را از سرور میخواهد و سرور آن را به کلاینت ارسال میکند من برای دادن درخاست بعدی مشکل دارم و نمیتوانم چند درخاست را از سرور داشته باشم
چرا نمیتونین ؟؟
کد این قسمت رو بزارید ،

نقل قول: درضمن ما پروژه رو به استاد معرفی کردیم و مورد تمسخر استاد قرار گرفتیم و دلیل پافشاری ما بر اجرای این پروژه این است
*** ***** ** ***** **
(۰۹-آبان-۱۳۸۸, ۱۳:۲۴:۵۷)babyy نوشته است: [ -> ]
نقل قول: درضمن ما پروژه رو به استاد معرفی کردیم و مورد تمسخر استاد قرار گرفتیم و دلیل پافشاری ما بر اجرای این پروژه این است
*** ***** ** ***** **
شما نوشتیش من 20 تومن ازت میخرم :) هم اجر معنوی داشتی ( حال استادت را گرفتی ) هم از مادی ( پولشو میگیری ;)