ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساختمان داده جعفر نژاد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام این سوال تو کتاب ساختمان داده ی جعفر نژاد هستش که می گه یک برنامه بنویسید که یک فایل حاوی برنامه سی پلاس پلاس را خوانده وفایل دیگری را تولید کند که حاوی همان برنامه باشد اما توضیحات را از آن حذف کند
سلام

توضیحات با // و /**/ هیستند ؛
اگه با // بود ؛ باید از همینجا تا آخر خط رو حذف کنی ، چون فقط میشه یک خط توضیح نوشت !
اگه با */ بود ، باید دنبال اولین /* بگردی ؛ و هرچی بینشون بود رو حذف کنی ،
(۰۱-آبان-۱۳۸۸, ۲۱:۴۱:۱۷)babyy نوشته است: [ -> ]سلام

اگه با // بود ؛ باید از همینجا تا آخر خط رو حذف کنی ، چون فقط میشه یک خط توضیح نوشت !
دوست عزیز ممنونم اینو می دونستم اما چه طوری میشه نوشت راه حل یا برامشو می خواستم
(۰۱-آبان-۱۳۸۸, ۲۱:۴۱:۱۷)babyy نوشته است: [ -> ]سلام

دوست عزیز ممنونم اینو می دونستم اما چه طوری میشه نوشت راه حل یا برامشو می خواستم
یه نموره پیچیده تره!!
فرض کنید توی یه رشته // یا */ و /* داشته باشیم ، اون موقع یه قسمت از رشته رو حذف میکنه و ...
راه حلش هم خیلی سادست ؛ فایل رو باز مینکید ، یه دونه یه دونه کاراکتر ها رو میخونید ، بعد میندازیدش تو حلقه و چند تا شرط تا اونا رو پیدا کنه ، بعد اونها رو حذف میکنید ، یا اصلا همشو بریزید تو یه بافر و همین کارو بکنید
به همین سادگی ، به همین خوشمزگی
من اگه منتظر کمک اعضا بودم کارم تموم بود خودم برنامه رو نوشتم اگه می خوایید تا براتون بزارم
(۱۱-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۵۳:۲۲)mehrdad372 نوشته است: [ -> ]من اگه منتظر کمک اعضا بودم کارم تموم بود خودم برنامه رو نوشتم اگه می خوایید تا براتون بزارم

Biggrin احسنتم ؛
ممنون دوست عزیز این ایمیل من توی یاهو هستش mehrdad372@yahoo.com
تفاوت sql و اوراکل است . [attachment=4306]