سلام دوستان. می بخشید یک نفر به من کمک میکنه. یکی یه مطلب مناسب برای ساخت پروگرامر AVR باLPT معرفی کنه. من از مدار مربوط به کتاب کاهه استفاده کردم اما وقتی وصل می کنم پیغام خطا میده . نمی دونم چرا وقتی پایه های مربوط به تغذیه رو ولتاژش رو می گیرم 1.5 ولت نشون میده ، یعنی فکر میکنم میکرو داره خیلی جریان میکشه و باتری سریع خالی میشه. میشه کمکم کنید؟
مهندس شما باید تغذیه خارجی وصل کنی !
بهد احتمالا یه جا مشکل داره !
مثلا اشتبه وصل کردی
اتصال داره
و ...
منظورتون از تغذیه خارجی چیه؟ خوب برای میکرو دارم از باطری مجزا استفاده می کنم دیگه. که تغذیه اش هم همون پایه 10 و 11 میکرو هست درسته؟
مهندس مجزاش نکن !
خود تغذیه آی سی پروگرامر رو هم تغذیه اش رو هم وصل کن به تغذیه میکرو !
مهندس جان ممنون. همین کارو کردم. درست شد و یک میکرو mega32l رو پروگرام کردم . اما دوباره خواستم Erase کنم ، همون پیغام قبلی رو میده (که میگه تغذیه میکرو رو چک کنم ، نوع پروگرام رو چک کنم ، آدرس پورت رو چک کنم ). البته با تنظیمات پیش فرض codevision پروگرام کردم. این هم عکس همون صفحه پروگرام میکرو. می دونی مشکل از چیه؟ممنون می شم اگه بازم کمکم کنی؟
فکر کنم کدویژن تو فیوزبیتاش دستکاری کرده (احتمالا کریستالو برات خارجی کرده)
با کدویژن یکی دو بار بیشتر کار نکردم اما زمانی که فایلتو باهاش پروگرام می کنی فیوز بیت ها را هم همراش پروگرام می کنه بسکام ایجوری نیست
تو کدویژن فکر کنم تیک زدن فیوز بیت به معنای غیرفعال کردن و تیک نزدن به معنای فعال بودن باشه
بازم تحقیق کن ببین فیوز بیت کریسال خارجی دستکاری شده یا فیوز بیت SPI
اما از پروگرامرت مطمئن باش