ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با Connect کردن SQL SERVER
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام.
دوستان من برنامه ای تو vb.net نوشتم و بانکش هم تو sql server هست. یک dataset ایجاد کردم و یک ریپورت از نوع کریستال ریپورت با اون ایجاد کردم وقتی سعی میکنم با برنامه نویسی و از طریق sql data adapter دیتاست رو پر کنم و ریپورت را ببینم. پیغام خطای زیر رو میده در ضمن قبلا اینکار رو با بانک اکسس انجام دادم هیچ مشکلی نداشته ولی الان که بانک رو به sql تعییر دادم (البته connection و ... را هم برای sql تغییر دادم) این خطا رو میگیره
لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
پیغام خطاهاش ایناست
failed to enable constraints

not allowd to change "connection string" property. the connection 's current state is open
پیغام خطاهاش ایناست
failed to enable constraints

not allowd to change "connection string" property. the connection 's current state is open
قبل از کدهات connection رو close کن.
سلام دوستان من SQLرو نصب کردم ولی اصلا نمی تونم وارد شم ومن موقع نصب DEFAULT INSTANCEرو انتخاب کردم الانم که می خوام کانکت بشم هم با Windows Authenticationوهم باSQL Authentication وUSE و PASS دادم ولی فکر کنم مشکل از نام سرور که نام PC کامپیوترمه ولی نمی دونم چی باید بنویسم به جاش ونمی دونم چیکار کنم سور رو بشناسه لطفا کمکم کنید و یکم ساده توضیح بدین ممنون
دوستان اینم اروری که میده
نقل قول: Connect to Server
------------------------------
Cannot connect to NT AUTHORITY.
ADDITIONAL INFORMATION:
A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server) (Microsoft SQL Server, Error: 53)
For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdN...3&LinkId=20476
سلام
وقتی میخواین SQL Server Management Studio رو باز کنین، روی آیکنش راست کلیک کنید و گزینه Run As Administrator رو انتخاب کنید.
توی نام سرور هم بنویسید . (نقطه)
با سلام
دوست عزیز این کار رو هم انجام دادم ولی فایده ای نداشت راه دیگه ای نیست .
احتمالا وقت نصب، برای اکانت ها، Windows Authentication رو انتخاب نکردید. من هم یه بار با این مشکل مواجه شدم که راهی براش پیدا نکردم و متأسفانه کل SQL رو پاک و دوباره نصب کردم:دی
توی بخش آموزش SQL و نحوه کار با آن در وی بی این موضوع رو کاملا توضیح دادم:

نقل قول: در ادامه بايد كاربران مجاز را با سطح دسترسي مشخص براي سيستم معلوم كنيد. براي اين كار سه راه وجود دارد: اول شما انتخاب مي‌كنيد كه افرادي كه به كامپيوتري كه سيستم مديريت پايگاه شما روي آن نصب است دسترسي دارند با همان username و password به SQL Server2005 دسترسي خواهند داشت. حالت دوم هنگامي است كه خود username و password جديد براي كاربر انتخاب مي كنيد. حالت سوم نيز هنگامي است كه به ازاي هر سرويس، كاربر تعريف مي‌كنيد.
[تصویر:  s79_SQL-Server07_s.jpg]
همان‌طور كه در شكل بالا مي‌بينيد، مي‌توانيد از قسمت پايين سرويس‌هايي كه بعد از نصب مي‌خواهيد اجرا شود را انتخاب كنيد. با انتخاب گزينه NEXT به صفحه بعد مي‌رويد. در اين صفحه نحوه تعيين هويت را براي SQL Server2005 معلوم مي‌كنيد.

شما باید تنظیمات SQL رو دقیقاً مثل عکس بالا ست کنید
یک فایل در sqlserverدارم و میخوام اونو به سایتی که در محیط asp.net ساختم متصل کنم. چیکار کنم؟
منظورت یک بانک هست؟
میتونی detech کنی بدی به مدیر سرور برات Atech کنه
یا Script بگیری از بانکت و بدی مدیر سرور برات ایجاد کنه

اگه به cpanel دسترسی داری خودت هم میتونی این کارها رو انجام بدی
با سلام من متاسفانه مشکل دارم در راه انداختن موتور دیتابیس (sql server 2008enterprise r2)و این ارور رو میده ونمیتونم کانکت بشم و درضمن تمام مراحل رو مثل آموزش نصب انجام میدم اما در مرحله راه اندازی موتور دیتابیس مشکل دارم در ضمن ویندوز من 7 هستش.طبق آموزش connect to server
قسمت server type:database engine هست و در قسمت (server name :(localلوکالو خود اموزش کفته وارد کن با پرانتزو در قسمت authication:windowsauthicationرو گفته وارد کن که این ارور رو میده.در جای server name حتی یوزر خودم هم وارد می کنم نمیره و ارور میده
ارور:
lTITLE: Connect to Server

Cannot connect to (local).

ADDITIONAL INFORMATION:

A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server) (Microsoft SQL Server, Error: 2)

For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdN...2&LinkId=20476

ممنون میشم کمکم کنید
اینی که این بنده خدا توضیح داده مال sql server 2000 هست و تو 2008 نیازی به تغییر نام instance و این چیزها نیست
در ضمن شما از رو کلاینت میخواهی به سرور sql وصل بشی؟
کد:
http://blog.sqlauthority.com/2009/05/21/sql-server-fix-error-provider-named-pipes-provider-error-40-could-not-open-a-connection-to-sql-server-microsoft-sql-server-error/
این لینک توضیحات جامعی داده
یه نکته ایی
توی computernam/SQLEXPRESS باید بجای کاراکتر / از کارکتر \ استفاده کنی دوست عزیز
صفحه‌ها: 1 2 3 4