ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با Connect کردن SQL SERVER
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
با سلام

من موقع وارد شدن به SQL Server مشکل دارم ، از من Server Name میخواد که وقتی وارد می کنم بهم خطا میده در صورتی که چند ساعت پیش با همین اسم اجازه وارد شدن بهم میداد... من به عنوان Server Name، همون اسم سیستم خودم رو میذارم اما الان دیگه اجازه کانکت شدن بهم نمیده...

میشه لطفا بهم کمک کنین...؟؟؟!! خیلی کارم گیر کرده...

با تشکر
من وارد نیستم؛ برای اطلاعات بیشتری بدین که دوستان آن شدند سریع جوابتو رو بگیرید ..

مثلا اینکه سرور توی سیستم خودتون هست؟
چکار کردید که قبلا متصل میشد و الان دیگه نمیشه؟
مراحلی که انجام میدین رو بگید ..
سلام من در سی شارپ یه دیتا ست ایجاد کردم و برنامه بدون هیچ مشکلی برای من اجرا میشه ولی در لپتاپ دوستم پیغام زیر رو در هنگام اجرای برنامه میده
A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server.
میشه بگید چکار کنه درست بشه
قسمت کانکشنو اینجوری نوشتم:

<add name="DAL.Properties.Settings.libraryConnectionString" connectionString="Data Source=.;Initial Catalog=library;Integrated Security=True" providerName="System.Data.SqlClient"/>
کسی نیست؟میشه خواهشا کمکم کنید
عجله دارم
(۱۷-مهر-۱۳۹۵, ۱۲:۰۶:۳۴)secret_f نوشته است: [ -> ]کسی نیست؟میشه خواهشا کمکم کنید
عجله دارم
از اروری که نوشتین، پیداست که یا SQL Server اجرا نیست که برای کنترل این موضوع باید به لیست Services مراجعه کنید یا اینکه سرور با نام های پیش فرض ست نشده و "." نمی تونه نام سرور رو پیدا کنه.
حالا باید چکار کنم؟
(۱۷-مهر-۱۳۹۵, ۱۴:۵۱:۴۲)secret_f نوشته است: [ -> ]حالا باید چکار کنم؟

عرض کردم که به Services مراجعه کنید، ببینید SQL Server اساساً اجرا هستش یا نه
اجرا هستش چک کردم
میشه راهنمایی کنید؟حالا چکار کنم  ):  ):
سلام
من ویندوزم رو عوض کردم
ویژوال و اس کیو ال رو از نو نصب کردم

اما این ارور رو میده
[تصویر:  viewer.php?file=lz17_untitled.png]
صفحه‌ها: 1 2 3 4