ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با Connect کردن SQL SERVER
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام.
دوستان من تو connect to server گیر کردم به چیزی کانکت نمیشه، یعنی هیچی نیست که بخواد کانکت بشه بهش.
تو یکی از تاپیکا هم گفته بودن بنویسین computernam/SQLEXPRESS ولی اینم نشد.
بگو Error چیه؟
اینجوری که نگفتی، خیلی چیزها می تونه دلیلش باشه:
1. سطح دسترسی
2. آدرس سرور
3. تنظیم نبودن Protocol ها
4.......
سلام.
من تو Server Name تا الان 3 موردی که تو این فروم خوندم رو زدم نشد. (localhost. computername. 127.0.0.1)
این عکس از Error که میده: لینک تصویر

تو Local Server هم هیچی نیست.
شما کدی رو که مینویسی کامل اینجا قرار بده
اصلا به من اجازه ورود نمیده که بخوام کد بنویسم.
Remote Connection ات مشكل داره!
بايد با Protocol ها بازي كني
اگه ديدي هيچ كدوم نشد، مجبوري يه بار Uninstall كني و دوباره نصب كني(يه بار خودم با اين مشكل مواجه شدم)
من فکر کنم شما نسخه کلاینت رو فقط نصب کردین باید کلاینت/سرور رو نصب کنید تا مشکلتون حل بشه
منظور از computername این نیست که شما اونجا بنویسی computername بلکه اسمی هست که موقع نصب ویندوز برای کامپیوتر شما در نظر گرفته میشه که میتونین از گزینه ControlPanel/System و سربرگ ComputerName بهش دسترسی پیدا کنین
موقع نصب sqlserver برای انتخاب server بهتره گزینه رو روی default instance قرار بدین تا خود sqlserver این کارو انجام بده که در حالت default اسم سرور برابر CODENAME خواهد بود
واسه منم دقيقا همين مشكل هست ولي هنوز نتونستم كانكت بشم.
حسين جان منظورت از كلاينت/سرور چيه ميشه يه خرده بيشتر توضيح بدي؟
سلام.
منم دقیقا همین مشکلو دارم یعنی می خوام دیتابیسم شیر بشه و بتونم از کامپیوتر کلاینت به دیتابیس سرور وصل شم ولی ارور میده.
به نظر من مشکل تو قسمت لاگین های سرور هستش یعنی تو قسمت امنیت اس کیو ال باید یوزرهایی رو که می خوان به سرور لاگین شن رو تعریف کنید.البته میگم من خودم هنوز این مشکلو دارم ممنون میشم راهنماییم کنید .
برای کانکت به سرور شما باید قسمت remote connection رو فعال کنین و در هنگام ایجاد connection برای نام server ایپی سرور+پورت sqlserver اونو بکار ببرین
صفحه‌ها: 1 2 3 4