ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سنسور تشخیص گوشت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام،
دوستان عزیز همانطور که میدانید در محیطهای صنعتی شعار " اول ایمنی بعد کار " همجا خوذ نمایی میکنه اما تجهزات مورد نیاز آن بعلت عدم آگاهی مدیران و کارگران مهیا نیست. در اکثر دستگاهای صنعتی نباشد دست یا اعضای بدن کارگر هنگام کار وارد دستگاه شود. اما این اتفاقا دائما رخ میدهد. تقاضا دارم اگر در مورد سنسور تشخیص گوشت اطلاعاتی دارید که بتوان یک میکرو کنترلر را با اون تجهیز کرد، دریغ نکنید.
سپاسگذارم
مهندس فکر کنم منظور شما سنسور PIR باشه !

تشخیص انسان !
همه این دستگاهها اگه دستکاری نشده باشن دو تا کلید استارت سری به فاصله حدود یک متر دارن که باعث میشه دو تا دست اپراتور مشغول اون کلید ها بشه.

بعضی دستگاهها هم (مثل دستگاه برش چاپخونه ها) چندین سنسور مادون قرمز فرستنده و گیرنده دارن که حتی اگه ارتباط یکی از اونها قطع بشه، دستگاه عمل نمیکنه.

این یه چیز ابتکاریه و بستگی بو نوع دستگاه داره که از کدوم سنسور استفاده بشه. ولی اکثراً با مادون قرمز قابل حله.
(۰۵-آبان-۱۳۸۸, ۰۰:۴۶:۲۵)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]مهندس فکر کنم منظور شما سنسور PIR باشه !

تشخیص انسان !
متشکر از پاسخت اما به نظر شما خیلی کوتاه جواب ندادی؟
(۰۵-آبان-۱۳۸۸, ۱۱:۴۴:۲۹)ilgar نوشته است: [ -> ]همه این دستگاهها اگه دستکاری نشده باشن دو تا کلید استارت سری به فاصله حدود یک متر دارن که باعث میشه دو تا دست اپراتور مشغول اون کلید ها بشه.

بعضی دستگاهها هم (مثل دستگاه برش چاپخونه ها) چندین سنسور مادون قرمز فرستنده و گیرنده دارن که حتی اگه ارتباط یکی از اونها قطع بشه، دستگاه عمل نمیکنه.

این یه چیز ابتکاریه و بستگی بو نوع دستگاه داره که از کدوم سنسور استفاده بشه. ولی اکثراً با مادون قرمز قابل حله.

متشکر از پاسخت اما دستگاهی مثل پری های ضربه ایی گاهی اوقات بسته به نوع قطعه ای که لازم تولید بشه مجبوریم از اپراتور بخواهیم که بجای دست از پا و پدال برای فرمان دستگاه استفاده کنه و با هر دو دست قطعه را کنترل کند. اما اپراتورها کم کم احتیاط را کنار میزارن و به مرور دست خودشونو داخل قالب میبرند که بسیار بسیار خطرناک. من سنسور گوشت یا به قول دوست عزیزم تشخیص انسان را برای این موارد لازم دارم.
سنسور PIR تو محیک صنعتی و کارخونه زیاد مناسب نیست. چون این سنسورها با جابجایی نقطه های حرارتی عمل میکنن و چون سیستمهای مکانیکی دائم در حرکتن و ممکنه وسط کار جابجایی نقاط غیر همدما مقابل سنسور تو کار دستگاه مشکل ایجاد کنه.

اگه قراره با پا کار بشه که میشه دو تا استارت سری دیگه با استارتای دستی موازی کنی و رو زمین قرار بدی.
(۰۵-آبان-۱۳۸۸, ۱۳:۳۵:۱۸)ilgar نوشته است: [ -> ]سنسور PIR تو محیک صنعتی و کارخونه زیاد مناسب نیست. چون این سنسورها با جابجایی نقطه های حرارتی عمل میکنن و چون سیستمهای مکانیکی دائم در حرکتن و ممکنه وسط کار جابجایی نقاط غیر همدما مقابل سنسور تو کار دستگاه مشکل ایجاد کنه.

اگه قراره با پا کار بشه که میشه دو تا استارت سری دیگه با استارتای دستی موازی کنی و رو زمین قرار بدی.

دوست عزیزم
ببینید
فرض کنید یک قطعه با ویژگی خاص باید در قالب قرارگیرد البته با دست. پس از فیکس شدن توسط دست اپراتور با یک پدال باید کار تمام شود. خوب اولا اگر اشتباها حین انجام فیکس کردن پدال فشرده شود یا کنتاکتور بطور اشتباهی خود بخود عمل کند یا بعد از پدال زدن قبل از برخورد قالب با قطعه اپراتور در زمان بندی دستاش اشتباه کند. اونوقت یک فاجعه رخ می دهد. البته الآن 3 ساله که در کارخانه ما با کنترل مداوم چنین اتفاقی نیفتاده اما باید تجهیزات ایمنی را تکمیل کرد. سنسور کنترل بدن انسان سالهاست روی چنین دستگاهی نصب میشود. من اون سنسور و مدارشو میخوام. البته ناگفته نماند ایده شما خوب بود اما آمار تولید را شدیداً کاهش میدهد.
سلام
لازم دونستم بگم با این که من میخوام این سنسور را با میکرو کنترل کنم اما اکثر سایتها یک مدار با درایور و تقویت کننده براش کذاشتن
آیا با میکرو میشه مثل یک سنسور دما از این نوع سنسور هم استفاده کرد؟
آیا قطعات تقویت و درایو کردن الزامین؟
باز برای این کار هم میشه یه شستی با دستو با یه شستی با پا رو سری کرد و خیلی آرایشهای دیگه .... .

به هر حال اگه شما مدار PIR بخاین من این مدارو داشتم که یه زمانی از یه جایی گرفتم ولی متأسفانه منبعشو ندارم

این موضوع رو هم عوض کنین خوبه! یا اگه اجازه بدین من عوضش کنم. یه جوریه!
(۰۶-آبان-۱۳۸۸, ۰۱:۲۶:۴۵)ilgar نوشته است: [ -> ]باز برای این کار هم میشه یه شستی با دستو با یه شستی با پا رو سری کرد و خیلی آرایشهای دیگه .... .

به هر حال اگه شما مدار PIR بخاین من این مدارو داشتم که یه زمانی از یه جایی گرفتم ولی متأسفانه منبعشو ندارم

این موضوع رو هم عوض کنین خوبه! یا اگه اجازه بدین من عوضش کنم. یه جوریه!

بازم از اینکه وقت میزاری و پاسخ میدی ممنون اما منظورت از یه جوریه رو نفهمیدم
یعنی چیپه؟
اما واقعا حیفم میاد از میکرو فقط برای روشن و خاموش کردن ال ای دی ها استفاده کنم. میخوام تو صنعت ازش کاربکشم.
مثلاً حسگر انسان بهتر بود. فکرشو بکنید آدم بره تو فروشگاه الکترونیکی بگه مهندس سنسور گوشت میخاستم. مهندسم بگه اشتباه اومدی باید بری قصابی!

در ضمن شاید یکی خیلی لاغر و استخونی بود. اونموقع این سنسور نمیشناستش؟!

اتفاقاً اگه مهندسی بتونه از میکرو استفاده نکنه مهارتشو نشون میده چون با میکرو براحتی میشه از یک چشمک زن گرفته تا سیستمهای پیچیده (کارخونه ای ) درست کرد. یکی هم اینکه تو صنعت با توجه به نویز پذیری میکرو ، اگه میشه که ازش استفاده نشه، بهتره.
در ضمن پس از آشکار سازی حرکت انسان نهایتاً باید با یه میکرو به سیستم مکانیکی فرمان بدی.
(۰۶-آبان-۱۳۸۸, ۱۱:۵۰:۱۵)ilgar نوشته است: [ -> ]مثلاً حسگر انسان بهتر بود. فکرشو بکنید آدم بره تو فروشگاه الکترونیکی بگه مهندس سنسور گوشت میخاستم. مهندسم بگه اشتباه اومدی باید بری قصابی!

در ضمن شاید یکی خیلی لاغر و استخونی بود. اونموقع این سنسور نمیشناستش؟!

اتفاقاً اگه مهندسی بتونه از میکرو استفاده نکنه مهارتشو نشون میده چون با میکرو براحتی میشه از یک چشمک زن گرفته تا سیستمهای پیچیده (کارخونه ای ) درست کرد. یکی هم اینکه تو صنعت با توجه به نویز پذیری میکرو ، اگه میشه که ازش استفاده نشه، بهتره.
در ضمن پس از آشکار سازی حرکت انسان نهایتاً باید با یه میکرو به سیستم مکانیکی فرمان بدی.

جالب بود اما این اسم رو یکی به اصلاح شما "مهندس" به من گفته بود. و در ضمن فکر نمی کردم که بخاطر ندونستن اسم یک قطعه باید قید یک پروژه رو زد. به هر حال من تا حالا مطالب زیادی رو از دوستانم تو این سایت یادگرفتم و امیدوار هستم بازم بهم کمک کنن. از کمک شما هم سپاسگذارم.