سلام دوستان
همون طور که همه خوب میدونین در جهان امروز اختراعات زیادی اتفاق می افته و روی موضوعات جدید علمی کار میشه که اکثر ما ازشون بی خبریم!
نظرتون چیه یه بخش به عنوان تازه های علمی جهان(خبر های تخصصی ) به سایت اضافه کنیم که حداقل یه کمی بیشتر درباره تازه های علمی اطرافمون با خبر باشیم؟؟؟
فقط این کار نیاز به همکاری دوستان داره که خبرهای جدید روی سایت زده بشه , لطفا علاوه بر اینکه نظرتون را میگید آمادگی خودتون را هم اعلام کنید.
خیلی عالیه.
فقط یه چیزی که هست اینه که، هی این چیزای جدید رو میبینیم و افسوس می خوریم.
اونجا شما درباره اضافه کردن وبلاگ ها صحبت میکردین اما اینجا هر روز اخبار های جدید را می نویسیم
اینجا فقط 1 بخش خبریه و همه هم میتونن اخبار جدید را بگن
(۰۶-آبان-۱۳۸۸, ۰۰:۵۰:۱۵)mahdi20 نوشته است: [ -> ]فقط یه چیزی که هست اینه که، هی این چیزای جدید رو میبینیم و افسوس می خوریم.
خوب این جوری میتونین به فکر بیفتین
بهتر نیست اول یه تاپیک در این مورد بزنیم و اگه استقبال شد اونوقت ... !
(۰۶-آبان-۱۳۸۸, ۰۱:۲۴:۳۲)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]بهتر نیست اول یه تاپیک در این مورد بزنیم و اگه استقبال شد اونوقت ... !
آره اینم نظر خوبیه!!!
ممکنه یه چند روزی روش بحث بشه در آخر هم بی فایده باشه! ولی اینجوری ممکنه خوب استقبال بشه و ....!
فکر کنم بد نباشه ۲ تا رو باهم ادغام کنیم
یه چیزی بزنیم هم خبری باشه هم وبلاگ بقیه نمی دونم
سلام
من قبلا یه همچین پیشنهادی داده بودم، فکر کنم به تریپ گفتم که گفت باید با مدیر سایت مطرح کنم، منم یادم رفت.
من میتونم تو این بخش همکاری کنم
اونجا هم منظور من دقیقا همچین چیزی بود.
توی planet چون زیاد وبلاگ نداریم فکر کنم پر خوب نشه
اینجوری به اسم سایت هم هست. چند تا هم نویسنده داره. موضوع رو هم محدود میکنیم تا بدونیم چی بذاریم.
...
این پلانت با وردپرس هست برای اخبار یا وبلاگ نویسی چیز خوبیه اگه می دونین بخش اخبار بهتره پست هاشو پاک می کنیم می کنیمش بخش اخبار اگه خوب بود می تونیم بیاریمش روی دامین اصلی
کسایی که می تونن کمک کنن اعلام امادگی کنن تا یه نام کاربری براشون درست کنم
من میتونم اخبار جدید بیارم!!!