ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اجرای vb6 در ویندوز ویستا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
برنامه ساخته شده با vb6 در ویندوز ویستا اجرا نمیشود .در زمان نصب برنامه
مقداری اطلاعات در رجیستری ویندوز نوشته می شود.
لطفا" در این مورد راهنمائی نمائید. با تشکر
به نظر من :

برای برنامه Set up بسازید.
سلام شما باید ocx کرک کنی تا بتونی تو ویندوز ویستا استفاده کنید برایاینکار هم میتونی ocx هایی که استفاده میکنی تو سایت ماکروسافت پیدا کنی و به وسیله نرم افزاری که خود ماکروسافت برای کرک کردن گذاشته استفاده کنی من تست کردم جواب میده
دوست عزیز
setup برنامه توسط Inoosetup ساخته شده و مشکلی ندارد.
اگر منظور ازکرک رجیستر کردن dll. می باشد فایلهای ocx. و dll. در هنگام نصب در پوشه system32 توسط setup رجیستر میشوند.
قبل از اجرا شدن , مسير برنامه رو به اين آدرس اضافه کنيد
کد:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AppCompatFlags\Layers

Value Name: مسير کامل فايل اجرايی
Value data: WINXPSP2

برای innosetup هم ميتونيد اين کد رو اضافه کنيد

کد:
[Registry]
Root: HKCU; Subkey: "Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AppCompatFlags\Layers"; ValueType: string; ValueName: "{app}\App.exe"; ValueData: "WINXPSP2"; Flags: uninsdeletekeyifempty uninsdeletevalue

اسم App.exe رو با برنامه خودتون جابه جا کنيد
(۰۶-آبان-۱۳۸۸, ۲۳:۵۱:۰۸)saeedzx نوشته است: [ -> ]سلام شما باید ocx کرک کنی تا بتونی تو ویندوز ویستا استفاده کنید برایاینکار هم میتونی ocx هایی که استفاده میکنی تو سایت ماکروسافت پیدا کنی و به وسیله نرم افزاری که خود ماکروسافت برای کرک کردن گذاشته استفاده کنی من تست کردم جواب میده

دوست عزیز setup برنامه توسط Inoosetup ساخته شده و در WINXP مشکلی ندارد. اگر منظورشما ازکرک ocx رجیستر کردن dll. می باشد فایلهای ocx. و dll. در هنگام نصب در پوشه system32 توسط setup رجیستر میشوند.
تشكر سايت واقعا خوب تون