سلام
چطوری این تصاویر متحرک و بنر های تبلیغاتی رو درست میکنن؟( با چه نرم افزاری؟)
چطوری میتونم یاد بگیرم؟
البته منظورم فایل های flash نیست، همون فایل های gif که نمونش امضای خودم یا اینا:
من با یه نرم افزاری به نام photo impact قبلا کار کرده بودم تونستم یه فایل gif متحرک درست کنم ولی حجمش نزدیک 20 مگ شد. یه عکسی بود که روش افکت متحرک گذاشتم بعد سیو کردم. نرم افزارش خیلی قوی بود فقط آموزش نداشتم.
من با نرم افزار Blumentals Easy GIF Animator Pro.v4.9.0.40 کار می کردم و خودت محیطش رو ببنی میفهمی که خیلی راحته !
می تونین از این ها استفاده کنین:
Ulead GIF Animator
Adobe Image Ready
برنامه دوم همراه با فتوشاپ نصب میشه.
یه نمونه آموزش ساخت تصاویر متحرک رو با این برنامه درست می کنم.
حجم خروجیش هم خیلی کمه.
(۰۸-آبان-۱۳۸۸, ۱۰:۵۵:۳۶)Loyal نوشته است: [ -> ]برنامه دوم همراه با فتوشاپ نصب میشه.
پس چرا برا من نصب نشده؟
از CS4 ME استفاده ميكنم!
ميشه از رو cd نصب،دوباره نصب كرد؟
راستى،متحرك رو نميشه با فتوشاپ درست كرد؟
اينا رو با فلشم ميشه درست كرد . مثلا شكل اخري تو يه فريم جديد رو نداريم تو فريم بعدي داريم . الي اخر . با برنامه گيف انيماتور هم همانطور كه دوستان گفتن راحت ميشه البته براي نوشته ها
براي عكس ها بايد تصويراشو تو هر لحظه داشته باشي يا خودت درست كني
(۰۸-آبان-۱۳۸۸, ۱۲:۴۷:۰۱)mvig نوشته است: [ -> ] (۰۸-آبان-۱۳۸۸, ۱۰:۵۵:۳۶)Loyal نوشته است: [ -> ]برنامه دوم همراه با فتوشاپ نصب میشه.
پس چرا برا من نصب نشده؟
از CS4 ME استفاده ميكنم!
ميشه از رو cd نصب،دوباره نصب كرد؟
راستى،متحرك رو نميشه با فتوشاپ درست كرد؟
چون از بعد نسخه cs یا cs2 (دقیقا نمیدونم کدوم) دیگه Image Ready ارائه نمیشه ،
در کل شرکت adobe نرمافزار FIREWORKS که ماله micromedia رو بود(بعد از خرید micromedia) رو جایگزین Image Ready کرد ؛
که خودش دنیاییه !!
برنامه ImageReady تا نسخه CS3 با فتوشاپ نصب می شد. با CS4 نمیشه. فکر کنم ادغام شده باشه با فتوشاپ. ولی مطمئن نیستم.
(۰۸-آبان-۱۳۸۸, ۱۵:۴۶:۱۰)babyy نوشته است: [ -> ]چون از بعد نسخه cs یا cs2 (دقیقا نمیدونم کدوم) دیگه Image Ready ارائه نمیشه ،
در کل شرکت adobe نرمافزار FIREWORKS که ماله micromedia رو بود(بعد از خرید micromedia) رو جایگزین Image Ready کرد ؛
که خودش دنیاییه !!
خب من اونم ندارم!!!
(۰۸-آبان-۱۳۸۸, ۱۵:۵۱:۵۱)Loyal نوشته است: [ -> ]برنامه ImageReady تا نسخه CS3 با فتوشاپ نصب می شد. با CS4 نمیشه. فکر کنم ادغام شده باشه با فتوشاپ. ولی مطمئن نیستم.
پس با فتوشاپ بايد بشه ديگه؟؟!!
اگه امكانش هست يه آموزش بذارين!!
به روی چشم.
در اولین فرصت ممکن این کار رو انجام میدم.
(۰۸-آبان-۱۳۸۸, ۱۹:۵۶:۱۹)Loyal نوشته است: [ -> ]به روی چشم.
در اولین فرصت ممکن این کار رو انجام میدم.
آقا چى شد؟؟
هنوز آماده نشده؟
لطفا يه ذره زودتر اگه امكانش هست!!!