سلام
من سي دي آموزشي فتوشاب شركت نسل جوان رو دارم و ميخوام اونو روي هاردم هم داشته باشم ولي از قفل حجمي استفاده كرده و نميتونم ازش ايميج بگيرم .
داخل سي دي يه پوشه داره به اسم !Lock.CD و توي اين پوشه هم چهار تا فايل به اسم هاي lock.cd - mohafez.loc - mohafez.moh و mohainfo .
و بيرون اين پوشه هم دو تا فايل ديگه هست به اسم هاي AdobeNJCD1 و autorun كه متن داخل فايل autorun اينا هستش :
OPEN=ADOBENJCD1.EXE
ICON=ADOBENJCD1.EXE,0
خواستم ببينم دوستان راهي سراغ دارن تا بشه ازش ايميج گرفت ؟
سلام
دوست عزيز اينجا نمي تونيم كمك چنداني در رابطه با شكستن قفل نرم افزارهاي فراسسي در اختيارتون قرار بديم. اما براي رايت اين نوع سي دي ها مي تونيد از برنامه هايي نظير الكل يا كلون سي دي استفاده كنيد.
سلام :-)
برای شکستن این قفل سی دی ها به هیچ وج از الكل يا كلون سي دي استفاده نکنید اگر دوست داری یه دی وی دی رایتر را خراب کنی این کارو بکن :-))! برنامه های مثل الکل سکتور به سکتور سی دی را میخونن وقتی به قفل حجمی برسه به لنز دی وی رایتر شما یا .... ضربه وارد میکند و باعث خرابی هم میشود..
برای شکستن قفل سی دی شما باید فایل lock.cd و mohafez.moh را دور بزنید یعنی تمام فایلهای که قفل حجمی هستند.
این نوع قفلها بسیار ساده میشه دور زد !
شما احتیاج به نرم افزار ultra iso و iso buster pro دارید.
شما با iso buster تمام فایلهای مورد نیاز سی دی را کپی کن extra)به غیر قفل حجمی همه را بریز توی یک پوشه بعد فایلهای مورد نظر را وارد ultra iso کن و سپس به صورت image ذخیره کن و سپس رایت کن.
متاسفانه سرعتم بسیار پایینه نمیتونم بصورت تصویری بهتون نشون بدم شکستن این قفل ها بسیار ساده هست.
البته یه راه دیگر هست که بصورت خیلی اسان میشه قفل حجمی را دور زد.
متاسفانه نمیتونم راه دوم را بهتون معرفی کنم.
اگر به مشکل برخوردی سوالتو مطرح کن تا بصورت تصویری بهتون اموزش بدم.
موفق باشید
سلام
برای اینکه کسی نتونه اینا رو دور بزنه باید چکار کرد
شما استفاده از قفل سخت افزاری رو توسیه میکنید
ایا روش مطمئن و کم هزینه ای سراغ دارید
سلام
بنظر من قفل تلفنی بهتر همیشه قفلهای جدید درسی میدیدم اینقدر پیچ در پیچش میکردند که نمیشد قفلشون را دور بزنی ( راه هست اما وقت زیاد میبره)
اما حدود 60 تا مجموعه اموزشی و برنامه داشتم که یکی از این مجموعه ها هم نتنوستم به مشتری بدم شرکت لوح دانش مجموعه اول دبیرستانیهاش و پیش دانشگاهیش از این نوع قفل ها استفاده میکنه اما متاسفانه فروش نداریم.
همه ناراضی هستند و چند تا از مشتری ها گله داشتند متاسفانه خیلی از مشتریها واسه اکتیو کردن دردسر دارن و از قفل تلفنی فرار میکنند.
بازی لطف علی خان زند هم قفل داره و فقط 3 بار نصب میشه متاسفانه همه فرار میکنند و باید تمام این اموززشهای درسی و بازیها را بریزم دور یا حراج بکنم.
قفل سخت افزاری واسه برنامه حساب داری خوبه اما یکی از دوستهام تمامی این قفلها را دور میزنه
بهترین قفلی که دیدم و خیلی راضی بودم توسط شرکت پرند بوده (اموزش 3ds max 11 ) وقتی که از روی سی دی ایمیج میگیری و رایتش میکنی اصلا سی دی بالا نمیاد و پیغام اینکه سی دی ارجینال نبوده را نشان میدهد.
میتونم بگم چکار کرده ولی تا اطلاعاتم ثابت نشه از لحاظ برنامه نویسی نمیتونم حدس و یا اطلاعات اشتباه بدم
مثلا شرکت golden soft رفته خودشکو کشته اینقدر قفل حجمی گذاشته که اتوران این مجموعه حتا بالا نمیاد مثل اب خوردن دورش زدم اما متاسفانه دیگه فکر نکنم از این شرکت سی دی خریداری بشه چون به صورت افراطی از قفلهای حجمی استفاده کرده بود !