سلام دوستان
من برای استفاده از دیتابیس از Data Environment استفاده کردم و برای نمایش فیلدها از کامپونت Microsoft Hierarchical FlexGrid Control 6.0 استفاده می کنم و می خوام توی دیستابیسم طوری جستجو کنم که وقتی هر حرفی رو توی تکس باکس نوشتم، توی دیتابیس هرچی که با اون حرف شروع شده توی همون کامپونت لیست کنه
در ضمن من زیاد از SQL سر در نمیارم اگه باید با SQL کار کنم بیشتر برای توضیح بدین
ممنون
ممنون حامد جان اما اینی که گفتید با ADO هست و با Data Environment تفاوت داره.
آقا حامد ADODC که خیلی ابتدایی هست و ADODB هم نمیشه فیلدهارو توی Microsoft Hierarchical FlexGrid Control 6.0 نمایش داد
تا حالا کسی با Data Environment کار نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی فوری باید زود برنامه رو بنویسم
آقا پیمان فکر کنم مشکل من رو فقط شما بتونین حل کنید.
چه خبره ؟
من اون لینکو دادم تا دستورات SQL رو مرور کنی .
چرا نمیشه Adodb رو وصل کرد به Microsoft Hierarchical FlexGrid Control 6.0 ؟ امتحان کردی نشد ؟
در ضمن ADODC ابتدایی نیست همون رابط ویژوالی ADODB هستش .
بهتره از ADODB استفاده کنی اگرم نمیخواهی خوب بازم میتونی از دستورات SQL تو Data Environment استفاده کنی و اون مدل جستجویی که میخواهی رو ازش بکشی بیرون .
مشکلت کجاست ؟
(۱۱-آبان-۱۳۸۸, ۲۱:۰۷:۰۷)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]من اون لینکو دادم تا دستورات SQL رو مرور کنی .
من اون صفحه رو مرور کردم اما چیزی سر درنیاوردم
(۱۱-آبان-۱۳۸۸, ۲۱:۰۷:۰۷)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]چرا نمیشه Adodb رو وصل کرد به Microsoft Hierarchical FlexGrid Control 6.0 ؟ امتحان کردی نشد ؟
امتحان کردن وقتی می خوام مشخصه DataSource رو انتخاب کنم خطا میده میگه دیتا کنترلری موجود نیست.
(۱۱-آبان-۱۳۸۸, ۲۱:۰۷:۰۷)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]در ضمن ADODC ابتدایی نیست همون رابط ویژوالی ADODB هستش .
با ADODC فقط میشه به یک بانک اطلاعاتی وصل شد. اما با Data Environment هر تعداد که بخوای میتونی بهش بانک اطلاعاتی رو وصل کرد
(۱۱-آبان-۱۳۸۸, ۲۱:۰۷:۰۷)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]بهتره از ADODB استفاده کنی اگرم نمیخواهی خوب بازم میتونی از دستورات SQL تو Data Environment استفاده کنی و اون مدل جستجویی که میخواهی رو ازش بکشی بیرون .
من که گفتم زیاد SQL نمی دونم چه جوری کار کنم اگه میشه تو همین تاپیک بیشتر توضیح بیدین تا متوجه بشم. من هرچی توی اون صفحه گشتم چیزی نفهمیدم
(۱۱-آبان-۱۳۸۸, ۲۱:۰۷:۰۷)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]مشکلت کجاست ؟
کار با SQL
ببین مشکلتو حل میکنه ؟
اگه آره برو 25 بار دیگه همون تاپیک آموزشی رو بخون .
ممنون آقا حامد مشکلم برطرف شد
سلام دوستان عزيز و آقا حامد دست شما هم از بابت اون فايل درد نكنه.خيلي خوب بود.
منم در Data Enviorment يك مشكل دارم و اونم استفاده از دسورات data enviorment است.دستورات آن شامل جستجو در ركوردهاي پايگاه داده و حركت در بين ركوردها ي آن و پاك كردن و اضافه كردن و...... ميشه.
يكي ديگه هم اين هست كه من ميخواهم بعد از اين كه اطلاعاتي را كه در ركورد جاريم در vb ثبت كردم همين اطلاعات به DataReport برود تا عمل چاپ رو از ركورد جاري خودم بگيرم.
خواهش ميكنم خيلي زود كمكم كنيد چون بايد زود پروژم رو تحويل بدم.