ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش ميزباني مسابقات رباتيك
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان همه ميدونيم بهترين برگزار كننده مسابقات رباتيك در ايران يكي" ايران اوپنه" و ديگري "رباتيك تبريزه "

تصميم گرفتيم در چند پست مختصر ميزباني مسابقات رباتيك رو به دوستان آموزش بديم و از نظرات دوستاني كه تجربشون از ما بيشتره استفاده كنيم
1-كليه مراحل ثبت نام اينترنتي باشه

2-مبلغ ثبت نام و اسكان و غذا در همان مرحله ثبت نام اينترنتي تكميل شود( به جاي اينكه بخواهيم به فكر مسابقه باشيم به اسكان و غذا و چگونگي واريز كردن اون حين مسابقه فكر كنيم كه واقعا استرس مسابقه رو زياد ميكنه!)

3-........
منتظر شمارش معکوس شما هستیم
سلام
به نظر من مهمترین مورد تواضع و فروتنی طرف مقابل هست . توی تبریز همه دست اندرکاران اشتباهات خودشون رو میپذیرفت و به جای کل کل و دلیل اوردن و .... به دنبال رفع مشکل بودن .
برنامه ریزی صحیح و عدم تغییر قوانین برای پیروز کردن تیم های خودی و... هم خیلی خوب هست
و..
نقل قول: دوستان همه ميدونيم بهترين برگزار كننده مسابقات رباتيك در ايران يكي" ايران اوپنه" و ديگري "رباتيك تبريزه "
چقدر اين دو تا قابل مقايسه هستن!!!!!!!Amaze
رباتيك تبريز توي دو تا رشته برگزار شد و اولين سالش بود
بايد ببينيم سال هاي بعد چي مي شه!

ولي مسئولين مسابقات تبريز خيلي خوب و محترمانه برخورد كردندClap

يه چيز ديگه
مسابقات به شير تو شيري مسابقات امير كبير نديده بودمAmaze
يكي از تيم هاي دانشگاه ما كه توي مسابقات شركت كرده بود اسم تيم توي ليست فك كنم 4ام يا 5ام بود
فرداش مسابقه دادن و حدود 1 ساعت سر زمين مسابقه بودن Amaze
نقل قول: يكي از تيم هاي دانشگاه ما كه توي مسابقات شركت كرده بود اسم تيم توي ليست فك كنم 4ام يا 5ام بود
فرداش مسابقه دادن و حدود 1 ساعت سر زمين مسابقه بودن Amaze

خوش به حالشون

مام تیم 40 ام بودیم بعد یک ساعت از شروع مسابقه اسم ما رو صدا کرد
و این طوری شد ما نرسیدیم !
ولی یه چیزی رو من نمی دونستم که خوب شد فهمیدم !
1- یا ثبت نام نکن یا یک ماه قبل از مسابقه ربات بساز بنداز تو کمد بمونه تا شب مسابقه دوباره یه تستش کنی
2- من تا حالا ندیده بودم که دو تا موتور مشابه این قدر متفاوت باشن ، مثلا 10 ولت بهشون بدی دورشون حدود 100 دور فرق کنه در حالی که رو دوتاشون نوشته 1000 ( فکر کنم موتور ها هم پینی تر شدن ، دفعات قبل همچین مشکلی ندیده بودیم ! )
(۱۴-آبان-۱۳۸۸, ۰۵:۳۹:۱۲)Robocup نوشته است: [ -> ]دوستان همه ميدونيم بهترين برگزار كننده مسابقات رباتيك در ايران يكي" ايران اوپنه" و ديگري "رباتيك تبريزه "

تصميم گرفتيم در چند پست مختصر ميزباني مسابقات رباتيك رو به دوستان آموزش بديم و از نظرات دوستاني كه تجربشون از ما بيشتره استفاده كنيم
1-كليه مراحل ثبت نام اينترنتي باشه

2-مبلغ ثبت نام و اسكان و غذا در همان مرحله ثبت نام اينترنتي تكميل شود( به جاي اينكه بخواهيم به فكر مسابقه باشيم به اسكان و غذا و چگونگي واريز كردن اون حين مسابقه فكر كنيم كه واقعا استرس مسابقه رو زياد ميكنه!)

3-........

3-داوران و برگزاركنندگان مسابقات , مسابقه رو عادلانه برگزار كنند يا به عبارت ديگر هواي همشهريهاي خود را نداشته ياشند و مسابقه رو بي طرف قضاوت كنند(پارسال با داور دوست شده و امسال داور ده دقيقه تايم بيشتر به ايشون ميدن كه واقعا منصفانه نيست)

4-از داوراني كه حداقل بيش از پنج مسابقات رباتيك رو داوري كرده باشند دعوت به همكاري كنند(مثل مسابقات خوارزمي نباشه كه داور حتي نميدونست آر اف چي هست و نويز چيه راستش حتي نميدونست ميني كه تو زمين كاشتن از چه آلياژيه)

5-داور محترم در زمان طراحي زمين مسابقه حضور ونظارت داشته باشد در صورت لزوم از سرپرستاني كه صابقه حضور در چند دوره رو داشته باشند كمك بگيرن(يارو كارگر صد تا ميخ براي طراحي زمين مسابقه مين ياب استفاده كرده بود بيچاره
از كجا ميدونست آخه)
6-كارت شناسايي كه براي افراد صادر شده است عكس دار چاپ شده باشد – و طي زمان برگزاري مسابقات توسط مامورين كنترل شود

7-محل اسكان فاصله كمتري از محل برگزاري مسابقات داشته باشد. حداقل سرويسهايي براي محل اسكان در نظر گرفته شده باشد

8-گواهي نامه حضور بعد از اتمام مسابقات در همانجا به شركت كنندگان تحويل داده شود(يكي از دوستان پارسال تو مسابقات سما شيراز شركت كرده بوده هنوز گواهي نامه حضور به دستش نرسيده)

9-داوران و مسئولين برگزار كننده اشتباهات خودشون رو بپذيرن و به فكر راه حلي مناسب باشند و با شركت كنندگان محترمانه رفتار كنند.

10-هدايايي كه به شركت كنندگان داده ميشه(مثلا كيف – خودكار .و ....) پوستر مسابقات هم يكي از اونا باشه
[color]سلامHappy
دوستاني كه تهران بودن امير كبير روز اول جه افتضاحي برگزار شدAngryAngry
من 7تيم داشتم تيم بعضي هاشون دوبار روي زمين رفتم ....!!!!!!!!!!WhistleWhistleWhistle
اخر روز من دوستم رفتيم دو ساعت با مسئول داورا وكميته برگزاري صحبت كرديم---- اين وبگم كه فهميديم كه اولا قوانين بلد نيستن ،Angry
دوما تا حالا مسابقات تعقيب ---ليگي كه ما بورديم - اطلاعاتي ندارشتنAngry شما فكر كنيد مي گفتن ايران اپن مسيريابش قوانين اينطوري كه ما اجرا مي كنيك ...!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟AngryAngryConfusedConfusedConfused
اين گفتم بقيش بخوننين
تازه بعد كلي فرداش اجرا شون وداوريشون بهتر شدWhistleWhistle

تو تهران تا ساعت 10 وخوردي هنوز هيج جايي براي نشستن نبود يعني مكاني كه در نظر گرفته بودن هنوز صندلي اش نچيده بودن ما خودمون رفتيم اورديم ....!AngryAngry
بعد تا ساعت 2و3 بعضي ها بيشتر وضعيت اسكان و غذامشخص نبود بچه ها ي ما صبح ساعت 5تا قبل ازان كه بزور اون جا وايستاديم جا نداشتن .--دعوا با مستخدما--AngryConfusedSadSad
اين بگم كه تبريز ما كه رسيديم مسئول اسكان از خستگي خوابالودگي بزور راه ميرفت اما بنده خدا خودش برام تاكسي گرفت همون موقه فرستاد خوابگاه بعد استراحت ما رفتيم مسابقات...HappyHappyClap
ولي تهران انشاالله نسيب هيچ كسي نشه ،نمي شد باهاشون دو كلمه حرف زد چه برسه به اين كه .....!!!!!!!!!!!AngryExclamationExclamationSad
بعد زمين تست تبريز هرچنتا تيم زمين تست داشت حداقل تا جايي كه يادم 5تا بود ولي تهران يكي وكلي تيم .AngrySad نمي شد كنار زمين تست واستي جه برسه به تست ...!!!!!!!!!Sad
البته بگم ما مشهدي بازي در اورديم دوتا نوپان درست حسابي برا ي تيمامون ورداشتيم حالا بگم از كجا!!!؟؟؟WhistleWhistle
جالب بگم وقتي بيشتر تيما داشتن اماده مسابقه ميشدن تازه داشتن بعضي زمين ها رو نجارا درست ميكردن ؟؟Exclamation
واينكه زمين مستخدما داشتن جلو چشم همه چسباش ميزدن داورا كجا بودن ما كه نديديم !!!!AngryConfusedConfused
فقط تهران اسمش تهران بود تازه دانشگاه امير كبيرAmazeتازه پلي تكنيكAmazeفقط فقط فقط......!!!!!!!!!Angry

[/color]