دوستان همه ميدونيم بهترين برگزار كننده مسابقات رباتيك در ايران يكي" ايران اوپنه" و ديگري "رباتيك تبريزه "
تصميم گرفتيم در چند پست مختصر ميزباني مسابقات رباتيك رو به دوستان آموزش بديم و از نظرات دوستاني كه تجربشون از ما بيشتره استفاده كنيم
1-كليه مراحل ثبت نام اينترنتي باشه
2-مبلغ ثبت نام و اسكان و غذا در همان مرحله ثبت نام اينترنتي تكميل شود( به جاي اينكه بخواهيم به فكر مسابقه باشيم به اسكان و غذا و چگونگي واريز كردن اون حين مسابقه فكر كنيم كه واقعا استرس مسابقه رو زياد ميكنه!)
3-........
منتظر شمارش معکوس شما هستیم
سلام
به نظر من مهمترین مورد تواضع و فروتنی طرف مقابل هست . توی تبریز همه دست اندرکاران اشتباهات خودشون رو میپذیرفت و به جای کل کل و دلیل اوردن و .... به دنبال رفع مشکل بودن .
برنامه ریزی صحیح و عدم تغییر قوانین برای پیروز کردن تیم های خودی و... هم خیلی خوب هست
و..
نقل قول: دوستان همه ميدونيم بهترين برگزار كننده مسابقات رباتيك در ايران يكي" ايران اوپنه" و ديگري "رباتيك تبريزه "
چقدر اين دو تا قابل مقايسه هستن!!!!!!!
رباتيك تبريز توي دو تا رشته برگزار شد و اولين سالش بود
بايد ببينيم سال هاي بعد چي مي شه!
ولي مسئولين مسابقات تبريز خيلي خوب و محترمانه برخورد كردند
يه چيز ديگه
مسابقات به شير تو شيري مسابقات امير كبير نديده بودم
يكي از تيم هاي دانشگاه ما كه توي مسابقات شركت كرده بود اسم تيم توي ليست فك كنم 4ام يا 5ام بود
فرداش مسابقه دادن و حدود 1 ساعت سر زمين مسابقه بودن
نقل قول: يكي از تيم هاي دانشگاه ما كه توي مسابقات شركت كرده بود اسم تيم توي ليست فك كنم 4ام يا 5ام بود
فرداش مسابقه دادن و حدود 1 ساعت سر زمين مسابقه بودن Amaze
خوش به حالشون
مام تیم 40 ام بودیم بعد یک ساعت از شروع مسابقه اسم ما رو صدا کرد
و این طوری شد ما نرسیدیم !
ولی یه چیزی رو من نمی دونستم که خوب شد فهمیدم !
1- یا ثبت نام نکن یا یک ماه قبل از مسابقه ربات بساز بنداز تو کمد بمونه تا شب مسابقه دوباره یه تستش کنی
2- من تا حالا ندیده بودم که دو تا موتور مشابه این قدر متفاوت باشن ، مثلا 10 ولت بهشون بدی دورشون حدود 100 دور فرق کنه در حالی که رو دوتاشون نوشته 1000 ( فکر کنم موتور ها هم پینی تر شدن ، دفعات قبل همچین مشکلی ندیده بودیم ! )
6-كارت شناسايي كه براي افراد صادر شده است عكس دار چاپ شده باشد – و طي زمان برگزاري مسابقات توسط مامورين كنترل شود
7-محل اسكان فاصله كمتري از محل برگزاري مسابقات داشته باشد. حداقل سرويسهايي براي محل اسكان در نظر گرفته شده باشد
8-گواهي نامه حضور بعد از اتمام مسابقات در همانجا به شركت كنندگان تحويل داده شود(يكي از دوستان پارسال تو مسابقات سما شيراز شركت كرده بوده هنوز گواهي نامه حضور به دستش نرسيده)
9-داوران و مسئولين برگزار كننده اشتباهات خودشون رو بپذيرن و به فكر راه حلي مناسب باشند و با شركت كنندگان محترمانه رفتار كنند.
10-هدايايي كه به شركت كنندگان داده ميشه(مثلا كيف – خودكار .و ....) پوستر مسابقات هم يكي از اونا باشه