سلام دوستان.
ببخشید اگه بخوام از خاصیت Pwm میکرو استفاده کنم input درایور موتور رو باید به کدوم پایه های میکرو متصل کنم؟ ( تو میکروی ATmega8 و Atmega16 چه فرقی با هم داره ؟ ) پایه دیگه ای از درایور هم لازمه به میکرو وصل بشه ؟
راستی تنظیمات خاصی نمی خواد ( تو کد ویژن؟)
(۱۴-آبان-۱۳۸۸, ۱۶:۲۶:۵۲)comproxsoft نوشته است: [ -> ]سلام دوستان.
ببخشید اگه بخوام از خاصیت Pwm میکرو استفاده کنم input درایور موتور رو باید به کدوم پایه های میکرو متصل کنم؟ ( تو میکروی ATmega8 و Atmega16 چه فرقی با هم داره ؟ ) پایه دیگه ای از درایور هم لازمه به میکرو وصل بشه ؟
از 2 تا OCR
define motor1 OCR1A
define motor2 OCR1B
يه نگاهي هم به ديتا شيتش بندازي بد نيست
تنظيماتش را هم بايد توي كد ويزارد قسمت تايمر مشخص كني
بستگي داره از چه تايمري بخواي استفاده كني!
يه سرچ هم توي فروم بزني مي توني مطالب بهتري پيدا كني
توضيحات بيشتر خواستي بگو تا بهت بگم
اتفاقا قبل از اینکه سئوال رو مطرح کنم به دیتا شیت mega 16 , mega8 نگاهکردم ، که مگا16 چهارتا پایه ocr داره و مگا8 سه تا. منظورتون رو از عبارت define motor1 OCR1A نفهمیدم.یه چرخی هم توی فروم زدم یه چیزایی دستگیرم شد. فقط یه سئوالی داشتم برای استفاده از PWM حتما باید input های درایور به پایه های OCR وصل بشه یا فقط کافیه پایه های Enable رو به OCR میکرو وصل کنم؟ ممنون میشم اگه یکم توضیح بدین.
نقل قول: فقط کافیه پایه های Enable رو به OCR میکرو وصل کنم ؟
input های درایو ها هم به پایه های میکرو وصل می شه برای تعیین جهت حرکت موتور !
نه منظورم اینه که فقط enable های درایور به OCR میکرو وصل بشه دیگه درسته و input ها به هر پایه میکرو وصل شد فرقی نداره درسته ؟
مهندس کشتی ملتو
آره درسته عزیزم
شما انبیل ها رو به خروجی پی دبلیو ام بده و اینپوت ها رو مثلا با پورت بی تعین کن
$regfile=”m16def.dat”
Config portb=outpyt
Config portd=output
pwm1a=127
pwm1b=0
Set portb.0
Reset portb.1
…
(۱۵-آبان-۱۳۸۸, ۱۱:۰۳:۲۷)comproxsoft نوشته است: [ -> ]نه منظورم اینه که فقط enable های درایور به OCR میکرو وصل بشه دیگه درسته و input ها به هر پایه میکرو وصل شد فرقی نداره درسته ؟
مهندس جان enable ها باعث فعال شدن موتورها میشن و موتور دستور جهت چرخش را از input ها میگیره و اینکه input به چه پورت و یا پایه ای از میکرو وصل شده باشه بستگی به برنامه شما داره که چه پینی را براش تعریف کنی اما اگه inputها را هم به پین های پورت D وصل کنی برای طراحی مدار راحتتری و سیم کشی هات مرتب تر میشه.
ممنون از لطف همتون. همه رو کلافه کردم . معذرت می خوام. امیدوارم جبران کنم.
(۱۴-آبان-۱۳۸۸, ۱۶:۲۶:۵۲)comproxsoft نوشته است: [ -> ]سلام دوستان.
میتونی ocr را به اینپوت و دنده عقب موتور را به پین ها و انیبل همیشه 1 باشه
ولی اصلش اینه که ocr به enable و دستور چپگرد راستگرد از پایه آیسی به input