ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پسورد administrator
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام

یه فایل از شاخه ویندوز پاک کردم که باعث شد بعد از ری استارت ویندوز دیگه بالا نمیاد!!! از اونجایی که چند تا برنامه خیلی مهم روی سیستم دارم نمیخوام فرمت کنم! حالا به یه مشکل اساسی برخوردم زمانیکه سی دی ویندوز رو میزام و وارد قسمتRipair میشم از من پسورد Administrator رو میخواد در صورتی که من اصلا پسوردی قرار نداده بودم!
زمانی هم که خالی میزنم بازم قبول نمیکنه حالا خواستم ببینم کسی میدونه این مشکل رو چه جوری حل کنم و اینکه اساسا این پسورد رو چه جوری میشه پیدا کرد؟
نیازی به ریپیر کردن نیست.

وقتی سیستمت بوت میشه کلید F8 را بزن.

از طریق safe mode وارد بشو.

یه چرخی بزن توی ویندوز.

بعد ریست کن و با خیال راحت وارد ویندوز بشو.

ایشالا که مشکلت حل میشه
البت اگهه می تونی با SAFEMODE بیای بالا و تو RUN این دستور رو بنویس :

کد php:
SFC/SCANNOW 
(۱۶-آبان-۱۳۸۸, ۱۱:۲۱:۳۶)-tnt- نوشته است: [ -> ]سلام

یه فایل از شاخه ویندوز پاک کردم که باعث شد بعد از ری استارت ویندوز دیگه بالا نمیاد!!! از اونجایی که چند تا برنامه خیلی مهم روی سیستم دارم نمیخوام فرمت کنم! حالا به یه مشکل اساسی برخوردم زمانیکه سی دی ویندوز رو میزام و وارد قسمتRipair میشم از من پسورد Administrator رو میخواد در صورتی که من اصلا پسوردی قرار نداده بودم!
زمانی هم که خالی میزنم بازم قبول نمیکنه حالا خواستم ببینم کسی میدونه این مشکل رو چه جوری حل کنم و اینکه اساسا این پسورد رو چه جوری میشه پیدا کرد؟

چند باري كه اين بلا هم سر سيستم من هم اومده تا حالا پسورد admin نخواسته اگر هم خواست پسورد رو Administrator بنويس
در غير اينصورت اگه safe هم جواب نداد ويندوز رو تو درايو ديگه اي نصب كن بدون اينكه بخواي درايوت رو فرمت كني اين كار رو انجام بده
اگه بازم ديد كه راهي نموده با يه راه انداز ويندوزME نصب كن و فايلاتو جابجا كن بعد ويندوز XP نصب كن
نقل قول: اگه بازم ديد كه راهي نموده با يه راه انداز ويندوزME نصب كن و فايلاتو جابجا كن بعد ويندوز XP نصب كن
خوب چی کاریه !

به یه سی دی لایو ( مثل ویندوز پرتابل و بهتر از اون لینوکس مثل پارسیکس ) بیا بالا !
تو ویندوز پرتابل یه قسمتی داره واسه تعمیر ویندوز روی هارد !
البته Hiren's.BootCD.9.8 هم امکانات خوبی واسه این کار داره و لایو هم هستش !

لایو = بوت
سلام

ببین وقتی میگه پسورد ادمین رو ندارم نمیشه وارد شد یعنی وقتی کلیدf8رو بزنه دوباره پسورد رو میخواد و در ضمن میگه ویندوزم اصلا بالا نمیاد اون وقت شما میگ که ایشالا مشکلت حل میشه مگه کشک که همین جوری وارد شد.

005005005005005005:
اگه جا داری يه ويندوز ديگه تو همون درايو يا درايو ديگه نصب کن بعد فايلهايی که ميخوای رو بردار اگه هم شد فايل هايی که از ويندز قبل پاک کردی رو از ويندز جديد کپی کن شايد درست بشه
مهندس مشکل شما به یه سی دی لایو حل می شه !

همونی که تو پست قبلیم گفتم !
سلام
در صورتی که فایلهاش ntfs باشه با cd لایو حل نمیشه

شما کامپیوترت رو با سی دی hirens بوت کن و رمز ادمین رو عوض کن ! مشکل حل میشه
می تونی یک کاری بکنی..برای من چند بار جواب داده... البته نمی دونم تاوی حالت safe mode کار بکنه یا نه...
می ری run رو باز می کنی و تایپ می کنی:با رعایت فاصله
net user administrator (your new password) بعد enter می زنی.
پسورد ادمینیستریتور به به پسوردی که خو.دت می دی تغییر می کنه.
موفق باشید
اقا چه کاریه!
مگه نمیگی یه فایل از شاخه ویندوز پاک کردم؟
خب راه حلش یه Cd Bootable اسمش ERD Commander که میتونی تو دی وی دی های لرد پیدا کنی
مزیت که این برنامه تعمیر فایل های آسیب دیده یا حذف شده سیستمه
واسه تعمیر کافیه دیسک رو بذاری و منتظر بمونی تا بالا بیاد بعدش از منوی start>system tools>system file repair رو بزن و حله.
صفحه‌ها: 1 2