ايران ويج

نسخه‌ی کامل: pavilion ze2000
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
آقا من یه لب تاپ گیرم اومده که تامیر کنم مدلشم pavilion ze2000 وقتی میخوایم ویندوز نصب کنیم یک باره خاموش میشه بعضی مواقع هم هنگ میکنه ویندوز پورتیبل هم وقتی میخواد بیاد بالا ریست میشه و وقتی میام بایوسش رو آپدیت کنم سیستم هنگ میکنه.بایوسش هم phonix هست.

مشکل از رم و هارد هم نبود فقط CPU رو نداشتم که تست کنم.
چیپ بایوس رو عوض کردم بازم تاثیری نداشت.

به نظرتون مشکل از کجا هست؟
سلام
معمولا خاموش شدن ناگهانی و هنگ کردن بیمورد به بخش تغذیه و CPU مربوط میشه .
----همون هارد رو روی یه کامپیوتر دیگه بزارید و روش ویندوز رو نصب کنید ، بعد از نصب شدن ویندوز ، هارد رو روی لب تاب بزارید و ولتاژ USB یا تغذیه ی باطری رو اندازه بگیرید ، ولتاژ USB دقیقا 5 ولت و ولتاژ باطری هم روی باطری نوشته شده .
----دمای CPU رو چک کنید ، زیر CPU یه دونه سنسور وجود داره که در شرایط اضطراری تغذیه رو قطع میکنه ، اون رو از برد جدا کنید . ممکنه خمیر بین فن CPU از بین رفته باشه ، شاید لوله های گاز سوراخ شده باشن .
سلام.
ولتاژ usb که درسته تستش کردم.با باطری و بدون باطری یک جور جواب میده.
ولتاژ باطری هم نوشته 10.8 که باز اونم درسته.

cpu این مدل لب تاپ از نوع AMD هست و با بالا رفتن دما ممکنه بسوزه ولی با این حال من دوتا سنسور مشکی رنگ زیر هیت سینک را برداشتم ولی دیگه سیستم بوت نشد و وقتی با سیم لاکی دو سنسور رو وصل کردم به مادر برد روشن شد ولی بازم همون مشکل پیش می آمد.

خمیر سیلیکن هم به CPU زدم بازم مشکل حل نشد!

میترسم CPU رو عوض کنم خرج اضافی بشه راهی هست که CPU رو تست کرد؟
دیباگر usb تو بازار موجوده؟ تو شیراز که پیدا نکردم.