ايران ويج

نسخه‌ی کامل: الگوریتم برنامه فاکتوریل رقم های بزرگ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
به نام یگانه برنامه نویس عالم

میخواستم الگوریتم بدست آوردن فاکتوریل اعداد بزرگ رو برام تو ضیح بدین- تو زبان سی- فقط با دستورات while ,if,آرایه

خیلی خیلی ممنون
بصورت recursive یا غیر recursive ؟
recursive//

Fact(n,F)

1. if n=0,then :set f:=1 and exit
2. call fact(n-1,F1)
3. set F:=n*F
4. End

non recursive//

Fact(n,F)

1. if n=0 or n=1,then: a.set f:=1
b.return
2. set F:=1,i:-2
3. repeat steps 4,5 while i<=n
4. set F:=F*i
5. set i:=i+1
6. End

اگر مشکلی بود بگید.
سلام فکر کنم منظورشون اعداد بزرگی هست که توی متغیر جا نمیشن و باید با آرایه نگهشون داشت.
در ضمن جناب اشک . این شبه کدی که نوشتین به چه زبونی بود؟ ممنون
جناب amir-yeketaz . شما با اون یکی yeketaz نسبتی ندارید؟ Biggrin
من الگوریتم نویسی رو اینطوری تو دانشگاه یاد گرفتم.بعدهم اون دیگه الگوریتم نمیشه که.بگید خب p_code.باشه.سعی می کنم بنویسمش.احتمالا الگوریتمش رو می نویسم.
(۱۷-آبان-۱۳۸۸, ۲۰:۴۴:۳۲)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]در ضمن جناب اشک . این شبه کدی که نوشتین به چه زبونی بود؟ ممنون

سلام
به زبان الگوریتمی در پاسکال بود گویا Biggrin

نقل قول: جناب amir-yeketaz . شما با اون یکی yeketaz نسبتی ندارید؟ Biggrin
دختر عمو پسر خاله هستند Whistle

-------------
منم یه سوال دارم ؛ یه عدد خیلی بزرگ رو باید چطوری نگهداری کرد ؟؟
خب برای ذخیره اگر اشتباه نکنم هم می تونیم از لینک لیست link list استفاده کنیم و هم از array.درمورد stackها اطلاع دقیقی ندارم.
(۱۷-آبان-۱۳۸۸, ۲۱:۲۸:۵۸)اشک نوشته است: [ -> ]خب برای ذخیره اگر اشتباه نکنم هم می تونیم از لینک لیست link list استفاده کنیم و هم از array.درمورد stackها اطلاع دقیقی ندارم.

Biggrin خوب چطوری ؟؟
خب رشتتون چیه؟ساختمان داده ها یا data structure براتون آشنا نیست؟من باید قسمت اعظمی از یه درس 3 واحدی رو براتون توضیح بدما.؟
Biggrin خوب چطوری ؟؟
[/quote]

می خواید توضیحش بدم؟؟
ببخشید ولی من هنوز جوابمو نگرفتم-من فقط قالب کلی برنامه(صورت سوالو)با توضیح کامل که چیکار باید کردو میخوام-البته اگه برنامشو با توجه به اینکه ترم اول م.نرم افزار هستم و فقط دستورایه int,while,double,array,if,tabeرو میدونم(البته کلی گفتم (آرایه و تابع))برام سند کنین به جیمیلم (کدشو منظورمه) که اگه نتونستم خودم برنامه رو بنویسم حداقل کدشو داشته باشم تا ازش استفاده کنم(فقط زبان سی)
در ضمن من اون یکه تازو نمیشناسم و هیچ رابطه ای باهاش ندارم
یه سوال برام پیش اومد اونم اینه که آیا این برنامه برایه ما که هنوز دو ماهم نیست میریم دانشگاه زود نیست-البته برنامه های سخت مخو باز میکنه ولی به هر حال زود نیست؟
خیلی ممنون
اینم آدرس جیمیلم
خب.سلام.نه .زود نیست.البته با توجه به خودم میگم.من سعی میکنم تا پایان هفته کد رو بنویسم و براتون بفرستم.اما اگر نتونستم این الگوریتمی که دادم خوبه.واضحه که.اگر نامفهومه بگید توضیح میدم.مطمئنا می تونه برای نوشتن کد کمکتون کنه.اما اگر نمی تونید کد رو بنویسید خب.باشه.
خیلی ممنون میشم که هر چه زودتر کدشو بفرستین
بازم ممنون جناب اشک
خیلی نوکریم
فقط خواهشا آغاز برنامه فقط با include <stdio.h>
چیزی بیشتر از اینم نباشه
فقط استفاده از تابع طوری نیست تو خروجی ها
بازم خواهشا خوانا باشه
صفحه‌ها: 1 2