ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دردسر آخر ترم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه ایران ویج های محترم ، خوب ، دوست داشتنی ، گل ، ماه و یه سری ازین جور چیزا

آقایون خانم ها به تعدادی عنوان جهت انجام پروژه پایان ترم نیازمندیم از دوستانی که در این زمینه اطلاعات کافی دارند خواهشمندم یه چند تا عنوان پروژه درست حسابی واسه رشته کامپیوتر ترجیحا شاخه IT بزارن اینجا ، واقعا ممنون میشم اگه کمکم کنید .( سازمان حمایت از افراد بی پروژه ) البته یه چند تا مطلب تو ذهنم هست اما دوست دارم چیزای جالب و کمی پر هیجان و تحقیقی و جذاب باشه راستی فرقی نمی کنه که برنامه نویسی باشه یا تحقیقی ( البته اگه برنامه نویسی نباشه واسه خودم بهتره )
الکترونیکی نمی خوای ؟

خواستی زیاد سراغ دارم !
سلام
این پست بهتره به سطل اشغال هدایت بشه .
نقل قول: سلام به همه ایران ویج های محترم ، خوب ، دوست داشتنی ، گل ، ماه و یه سری ازین جور چیزا

آقایون خانم ها به تعدادی عنوان جهت انجام پروژه پایان ترم نیازمندیم از دوستانی که در این زمینه اطلاعات کافی دارند خواهشمندم یه چند تا عنوان پروژه درست حسابی واسه رشته کامپیوتر ترجیحا شاخه IT بزارن اینجا ، واقعا ممنون میشم اگه کمکم کنید .( سازمان حمایت از افراد بی پروژه ) البته یه چند تا مطلب تو ذهنم هست اما دوست دارم چیزای جالب و کمی پر هیجان و تحقیقی و جذاب باشه راستی فرقی نمی کنه که برنامه نویسی باشه یا تحقیقی ( البته اگه برنامه نویسی نباشه واسه خودم بهتره )
شما هم می تونی به شیراز - بازار انقلاب مراجعه کنید - به جهت خرید پروژه
(۲۰-آبان-۱۳۸۸, ۱۴:۴۳:۴۰)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]الکترونیکی نمی خوای ؟

نه ممنون چیزی ازش سر در نمیارم
(۲۰-آبان-۱۳۸۸, ۲۲:۲۲:۰۶)1nafar نوشته است: [ -> ]این پست بهتره به سطل اشغال هدایت بشه .
میشه بفرمایید چرا ؟

(۲۰-آبان-۱۳۸۸, ۲۲:۲۲:۰۶)1nafar نوشته است: [ -> ]شما هم می تونی به شیراز - بازار انقلاب مراجعه کنید - به جهت خرید پروژه

اگه می خواستم پروژه بخرم یا مال کسی رو بدون زحمت بگیرم این پست رو نمی زدم من از شما فقط راهنمایی خواستم خیلی براتون سخت بود که کمک کنید ؟ من فقط گفتم عنوان پروژه می خوام فکر نمی کنم حرف مسخره یا بی موردی زده باشم
واقعا ممنون از رفتار عالی و راهنمایی عالی ترتون
(۲۰-آبان-۱۳۸۸, ۲۲:۲۲:۰۶)1nafar نوشته است: [ -> ]سلام
این پست بهتره به سطل اشغال هدایت بشه .
نقل قول: سلام به همه ایران ویج های محترم ، خوب ، دوست داشتنی ، گل ، ماه و یه سری ازین جور چیزا

شما هم می تونی به شیراز - بازار انقلاب مراجعه کنید - به جهت خرید پروژه

سلام.
این بنده خدا گفته که عنوان برای پروژه بگید!
با سلام

الان بیشتر موارد بحث در زمینه فناوری اطلاعات
  • تجارت الکترونیک
  • دولت الکترونیک
  • شهر الکترونیک
  • نفوز فناوری اطلاعات در کشور
تقریبا طرفدار بیشتری داره .

و میشه توی اونا یک مثال عملی رو شرح داد مثل همون سیستم (دولت الکترونیک):ثبت و استعلام جرایم راهنمایی و رانندگی توسط پلیس، ارائه سوخت با کارت هوشمند .
و یا بازارهای الکترونیک فروش خرید و یک سیستم فروشگاه الکترونیکی تحلیل و پیاده سازی بشه .
و حتی امنیت رو در اونها بررسی کنید مثلا : تجارت الکترونیک و امنیت و اعتماد در آن .

و کلی زیر مجموعه که میشه گذاشت تو بحثهاش :
  • نیازهای یک شهر الکترونیک
  • مشکلات و موانع ایجاد یک شهر الکترونیک
  • محاسن و ویژگی های یک شهر الکترونیک
  • نیازهای فعلی جامعه برای ایجاد یک شهر الکترونیک
  • پیشرفتهای فناوری الکترونیکی در کشور
  • چشم انداز و طراحی یک شهر کاملا الکترونیکی

چشماتونو ببندین و آینده رو تصور کنین و امکاناتش رو کلی موضوع برای تحلیل و بحث پیدا میشه .

البته اینا رو همینطوری از خودم گفتم ها بعدا نگین اراجیف به اسم مطلب بهمون تحویل داده Biggrin