ايران ويج

نسخه‌ی کامل: در رابطه با پایگاه داده و تکست باکس ها _ خیلی مبرم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام

میخواستم بدونم که وقتی پایگاه داده را در SQL طراحی می کنیم و مقدار فیلد ها را در پایگاه داده وارد می کنیم و در ویژوال بیسیک وقتی تکست باکس ها را در فرم قرار می دهیم و ار تباط خود را با پایگاه داده برقرار می کنیم و به تکست ها فیلد های بانک اطلاعاتی را نسبت می دهیم در زمان اجرا اطلاعاتی که در پایگاه داده وارد کرده بودیم را نمایش می دهد من می خوام زمان اجرا تکست باکس ها خالی باشند و اطلاعات پایگاه داده نمایش داده نشود. چون من میخوام یک فرم ( ایجاد حساب کاربری ) در ویژوال بیسیک طراحی کرده و وقتی کاربر وارد این فرم می شود تکست باکس ها خالی باشند و نام کاربری و رمز عبور را کاربر وارد نماید تا به فرم اصلی برنامه انتقال یابد. خیلی برام مهمه به من کمک کنید. بوسیله فرم لود هم نمیشه این کار رو انجام داد در این موقع اشاره گر رکورد در همون رکورد اولی بانک اطلاعاتی قرار دارد و اطلاعات جدید ما را در همان رکورد اولی می نویسد یعنی اطلاعات اولیه رکورد اولی را پاک و به جای رکورد اولی اطلاعات ما را می نویسد. امتحانش کردم اینم نمیشه. خیلی برام مهمه اگه کمکم کنید یه دنیا ممنون می شم با تشکر فراوان