همگي ما اطلاعات محرمانه اي داريم كه دوست نداريم كسي به اونها دسترسي داشته باشه . اسناد و تصاوير و فيلم ها و انواع فايل ها و پوشه ها. حتي شايد دوست نداشته باشيم كسي به درايو شخصي ما وارد بشه! Hide Files and Folders همانگونه كه از اسمش مشخصه نام نرم افزاري است براي محافظت كردن از فايلها و پوشه هاي شخصي شما ! ميتونيد توسط اين برنامه پوشه هاي خود را رمز گذاري كنيد تا هر كس كه بخواهد وارد آن شود صفحه ي درخواست رمز پديدار شود و بايد رمز را وارد نمايد تا بتوانيد به اطلاعات آن دسترسي پيدا كنيد! ميتوانيد آنها را پنهان نماييد به گونه اي كه در غير از محيط برنامه كسي قادر به آگاهي از مكان و محتويات آن نخواهيد بود! برنامه كاملا امن ميباشد و به هيچ وجه اطلاعات مخفي شده و كد گذاري شده ي شما رو از بين نمي برد ! حتي توسط اين نرم افزار قادر به مخفي نمودن پوشه هاي اصلي .ويندوز مانند System و يا رجيستري ويندوز باشيد !اين نرم افزار با ويندوزهاي :95/98/ME/NT/2000/XP سازگار ميباشد.
دانلود
مهندس این جور چیزها فایده ای نداره !
چون جدیدا همه با سی دی های لایو ویندوز یا لینوکس می یان بالا و اون وقته که دیگه این برنامه ها کار نمی کنن !
اره حالا كه نصب كردم ديدم راحت ميشه رفت تو برنامش و آيتم هاي قفل شده رو حذف كرد . درايو رو هم قفل نميكنه . حالا شما چي پيشنهاد ميديد مهندس ؟!
فایل ها رو جوری مخفی کنین که بتونین بهش دسترسی داشته باشین.
ممکنه فایل ها تونو یه جوری قفل کنین که بعداً نتونین بازش کنین. باید خیلی مواظب بود.
من يه نرم افزار ميخام كه درايو قفل كنه . اين فولدر لوك كه بچه بازيه
به نظر من شما بهتره اون ها رو RAR کنی و یه فایل عکس بهش بچسبونی !
اینطوری هر کی بازش کنه فکر می کنه عکس هستش !
در ضمن تو درایوهای NTFS می تونی تعیین کنی کدوم کاربر چقدر دسترسی داشته باشه و چقدر !؟؟؟؟؟
سلام.
سیستم رمزگذاریه خود ویندوز هم هست. ولی اگه یوزر عوض شه دیگه باز کردن اون فولدر با خداست. حتی یوزر مشابه و هم اسم هم بسازی نمیشه.
البته این جا دیده بودم حرفش بود که به سختی فولدر رو باز میکردن.
حرف لویال جان هم به شدت تایید میشه. ممکنه اطلاعات مهم رو از دست بدید. باید خیلی دقت کرد.
سرو جان سیدی هم فاسد میشه. ممکنه اطلاعات بپره.
(۲۴-آبان-۱۳۸۸, ۰۰:۴۰:۳۵)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]در ضمن تو درایوهای NTFS می تونی تعیین کنی کدوم کاربر چقدر دسترسی داشته باشه و چقدر !؟؟؟؟؟
آره میشه. تو تب سکیوریتی بری میبینی میزان دسترسی هارو.