۲۲-آبان-۱۳۸۸, ۱۸:۳۵:۳۰
صفحهها: 1 2
۲۲-آبان-۱۳۸۸, ۱۹:۳۳:۲۰
سلام
اگه تازه دارین شروع میکنین که برنامه نویسی کنین این جملتون میشه سنگ بزرگ
بهتره بخوایین و سعی کنین که یک برنامه نویس بشین .
اگه تازه دارین شروع میکنین که برنامه نویسی کنین این جملتون میشه سنگ بزرگ
بهتره بخوایین و سعی کنین که یک برنامه نویس بشین .
۲۲-آبان-۱۳۸۸, ۲۲:۰۲:۳۱
من یادمه برنامه نویسی رو با یه پی دی اف به اسم آموزش ویژوال بیسیک در n+1 روز شروع کردم!
حالا دنبال چه برنامه نویسی هستی ؟ کلاینت یا سرور ؟ سختی یا نرم ؟!
پیشنهاد من اینه : اصلا طرف بیسیک نرو ! با c یا c++ شروع کن.
مخصوصا اگه بیشتر به سخت افزار گرایش داری c کار کن و حتما یه دستی به اسمبلی هم ببر خیلی شیرین و جالبه.
اگه اصلا نمی خوای طرف سخت افزار بری، برای نرم افزار بنظرم برو دنبال سرور... مثل پی اچ پی و ... کلاینت نویسی عاقبت نداره ...
در کل اگه بخوای پی اچ پی، جاوا، یا آی دی ای هایی مثل qt و خیلی چیزای دیگه کار کنی بهتره اول بری c++ کار کنی. چون پایه اکثرشون c++ هست.
مخصوصا اگه بیشتر به سخت افزار گرایش داری c کار کن و حتما یه دستی به اسمبلی هم ببر خیلی شیرین و جالبه.
اگه اصلا نمی خوای طرف سخت افزار بری، برای نرم افزار بنظرم برو دنبال سرور... مثل پی اچ پی و ... کلاینت نویسی عاقبت نداره ...
در کل اگه بخوای پی اچ پی، جاوا، یا آی دی ای هایی مثل qt و خیلی چیزای دیگه کار کنی بهتره اول بری c++ کار کنی. چون پایه اکثرشون c++ هست.
۲۲-آبان-۱۳۸۸, ۲۲:۲۱:۵۲
براي شروع جاي مناسبي رو انتخاب كردين
۲۳-آبان-۱۳۸۸, ۱۷:۳۱:۴۱
کار نیکو کردن از پر کردن است (فکر کنم مربوط باشه)
۲۴-آبان-۱۳۸۸, ۱۰:۵۵:۵۴
(۲۲-آبان-۱۳۸۸, ۲۲:۰۲:۳۱)Sp!d3rm4n نوشته است: [ -> ]من یادمه برنامه نویسی رو با یه پی دی اف به اسم آموزش ویژوال بیسیک در n+1 روز شروع کردم!
من تو یکی از مقالاتی که در همین سایت آورده شده بود خوندم که بهتره با c یا c++ شروع نکنیم.البته من خودم با c++ شروع کردم و الان برام راحته اما درمورد مقاله ای که نویسنده ی معروفی هم داشت این پیشنهاد رد می شد.payton بهتره برای شروع.
۲۴-آبان-۱۳۸۸, ۱۲:۵۳:۴۹
بله c++ و payton میتونه مناسب باشه!
۲۴-آبان-۱۳۸۸, ۱۲:۵۹:۲۰
نه .vb برای شروع خوب نیست.اکثریت این شروع با vb رو نفی می کنند.
۲۴-آبان-۱۳۸۸, ۱۴:۰۴:۲۳
(۲۴-آبان-۱۳۸۸, ۱۲:۵۹:۲۰)اشک نوشته است: [ -> ]نه .vb برای شروع خوب نیست.اکثریت این شروع با vb رو نفی می کنند.
حق باشماست!
۲۴-آبان-۱۳۸۸, ۱۴:۴۸:۰۷
(۲۴-آبان-۱۳۸۸, ۱۲:۵۳:۴۹)Robocup نوشته است: [ -> ]یا حتی بهتره که از visual basic شروع کنینه. من با qbasic شروع کردم
به نظر من بالای پنجاه درصد برنامه نویسها از vb شروع کردن!!!
به نظر من زیاد فرقی نمیکنه با چی شروع کنی. ( البته ++C/C رو باید هر برنامه نویسی یه خرده بلد باشه )
بررسی کن ببین چی بدردت میخوره همونو شروع کن.
۲۶-آبان-۱۳۸۸, ۱۲:۱۶:۲۲
والا آدم تا یه جایی میخونه وقتی میفهمه یه زبان دیگه واسه کارش مناسب بوده ، میفهمه چقدر وقتش هدر رفته!
با یه آدم خبره مشورت کنید ! ولی تا اونجایی که من شنیدم Python اصلا حرف نداره ، رو دستش نیومده! همه کار میشه باهاش کرد ، یعنی هرجایی که بخای میتونی ازش استفاده کنی ، C هم خوبه واسه شروع ، البته یه سری مفاهیم مزخرف داره که برای شروع کار مناسب نیست! فقط باید باهاشون کنار اومد
با یه آدم خبره مشورت کنید ! ولی تا اونجایی که من شنیدم Python اصلا حرف نداره ، رو دستش نیومده! همه کار میشه باهاش کرد ، یعنی هرجایی که بخای میتونی ازش استفاده کنی ، C هم خوبه واسه شروع ، البته یه سری مفاهیم مزخرف داره که برای شروع کار مناسب نیست! فقط باید باهاشون کنار اومد
صفحهها: 1 2