ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک کنید تا منم بتونم بنویسم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
من میخام برنامه نویس حرفه ای بشم باید چیکار کنم؟
سلام
اگه تازه دارین شروع میکنین که برنامه نویسی کنین این جملتون میشه سنگ بزرگ

بهتره بخوایین و سعی کنین که یک برنامه نویس بشین .
من یادمه برنامه نویسی رو با یه پی دی اف به اسم آموزش ویژوال بیسیک در n+1 روز شروع کردم! Biggrin
حالا دنبال چه برنامه نویسی هستی ؟ کلاینت یا سرور ؟ سختی یا نرم ؟! Biggrin

پیشنهاد من اینه : اصلا طرف بیسیک نرو ! با c یا c++ شروع کن.
مخصوصا اگه بیشتر به سخت افزار گرایش داری c کار کن و حتما یه دستی به اسمبلی هم ببر خیلی شیرین و جالبه.

اگه اصلا نمی خوای طرف سخت افزار بری، برای نرم افزار بنظرم برو دنبال سرور... مثل پی اچ پی و ... کلاینت نویسی عاقبت نداره ...

در کل اگه بخوای پی اچ پی، جاوا، یا آی دی ای هایی مثل qt و خیلی چیزای دیگه کار کنی بهتره اول بری c++ کار کنی. چون پایه اکثرشون c++ هست.
براي شروع جاي مناسبي رو انتخاب كردينRolleyes
کار نیکو کردن از پر کردن است (فکر کنم مربوط باشه)
(۲۲-آبان-۱۳۸۸, ۲۲:۰۲:۳۱)Sp!d3rm4n نوشته است: [ -> ]من یادمه برنامه نویسی رو با یه پی دی اف به اسم آموزش ویژوال بیسیک در n+1 روز شروع کردم! Biggrin
حالا دنبال چه برنامه نویسی هستی ؟ کلاینت یا سرور ؟ سختی یا نرم ؟! Biggrin

پیشنهاد من اینه : اصلا طرف بیسیک نرو ! با c یا c++ شروع کن.
مخصوصا اگه بیشتر به سخت افزار گرایش داری c کار کن و حتما یه دستی به اسمبلی هم ببر خیلی شیرین و جالبه.

اگه اصلا نمی خوای طرف سخت افزار بری، برای نرم افزار بنظرم برو دنبال سرور... مثل پی اچ پی و ... کلاینت نویسی عاقبت نداره ...

در کل اگه بخوای پی اچ پی، جاوا، یا آی دی ای هایی مثل qt و خیلی چیزای دیگه کار کنی بهتره اول بری c++ کار کنی. چون پایه اکثرشون c++ هست.

من تو یکی از مقالاتی که در همین سایت آورده شده بود خوندم که بهتره با c یا c++ شروع نکنیم.البته من خودم با c++ شروع کردم و الان برام راحته اما درمورد مقاله ای که نویسنده ی معروفی هم داشت این پیشنهاد رد می شد.payton بهتره برای شروع.
بله c++ و payton میتونه مناسب باشه!
نه .vb برای شروع خوب نیست.اکثریت این شروع با vb رو نفی می کنند.
(۲۴-آبان-۱۳۸۸, ۱۲:۵۹:۲۰)اشک نوشته است: [ -> ]نه .vb برای شروع خوب نیست.اکثریت این شروع با vb رو نفی می کنند.

حق باشماست!
(۲۴-آبان-۱۳۸۸, ۱۲:۵۳:۴۹)Robocup نوشته است: [ -> ]یا حتی بهتره که از visual basic شروع کنی
به نظر من بالای پنجاه درصد برنامه نویسها از vb شروع کردن!!!
نه. من با qbasic شروع کردم Biggrin
به نظر من زیاد فرقی نمیکنه با چی شروع کنی. ( البته ++C/C رو باید هر برنامه نویسی یه خرده بلد باشه )
بررسی کن ببین چی بدردت میخوره همونو شروع کن.
والا آدم تا یه جایی میخونه وقتی میفهمه یه زبان دیگه واسه کارش مناسب بوده ، میفهمه چقدر وقتش هدر رفته!
با یه آدم خبره مشورت کنید ! ولی تا اونجایی که من شنیدم Python اصلا حرف نداره ، رو دستش نیومده! همه کار میشه باهاش کرد ، یعنی هرجایی که بخای میتونی ازش استفاده کنی ، C هم خوبه واسه شروع ، البته یه سری مفاهیم مزخرف داره که برای شروع کار مناسب نیست! فقط باید باهاشون کنار اومد
صفحه‌ها: 1 2