ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در زمینه ی ساخت روبوت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام خدمت اساتید ساخت روبوت من از روبوت و روبوت سازی هیچی نمیدونم لطفا کمکم کنید که چجوری و از کجا باید شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟قبلا از شما متشکرم
(۲۳-آبان-۱۳۸۸, ۱۵:۴۷:۵۷)alirezahtc نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت اساتید ساخت روبوت من از روبوت و روبوت سازی هیچی نمیدونم لطفا کمکم کنید که چجوری و از کجا باید شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟قبلا از شما متشکرم

جای مناسبی رو برای یادگیری انتخاب کردین!!!

یه تیم سه نفره تشکیل بدین
یکی از اعضا مکانیک . دیگری الکترونیک و نفر بعدی هم برنامه نویس باشه!!!
این تنها راه درسته که میشه رباتیک رو ادامه داد!!!

چه لیگی رو انتخاب میکنید؟
مثل من بیچاره مستقیم از ربات فوتبالیست شروع نکنید!!
حداقل مسیریاب - نقاش مترینگ - جنگجو -مین یاب اولین رباتهایی باشن که میسازین!!

به بخش مقاله و کتابهای رباتیک سایت مراجعه کنید تا مرور و یادگیری مناسب برای شروع باشه!!!

موفق باشید (ادامه بده تا ببینیم چی میخوای بسازی)
یه کوچولو در مورد این که گفتی "نقاش مترینگ" توضیح بدین لطفا
(۲۳-آبان-۱۳۸۸, ۱۹:۱۳:۱۳)joker نوشته است: [ -> ]یه کوچولو در مورد این که گفتی "نقاش مترینگ" توضیح بدین لطفا

مثل همون مسیر یابه فقط یه تیکه هایی از مسیرو خالی میگذارن روبات باید رنگشون کنه بر اساس رنگی که قبل از اون دیده.
(۲۴-آبان-۱۳۸۸, ۱۵:۱۳:۲۶)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]
(۲۳-آبان-۱۳۸۸, ۱۹:۱۳:۱۳)joker نوشته است: [ -> ]یه کوچولو در مورد این که گفتی "نقاش مترینگ" توضیح بدین لطفا

مثل همون مسیر یابه فقط یه تیکه هایی از مسیرو خالی میگذارن روبات باید رنگشون کنه بر اساس رنگی که قبل از اون دیده.

من پیشنهاد میکنم علی جون که تو این زمینه تجربه و تخصص داره یه تاپیک آموزشی "نقاش مترینگ" هم بزاره بد نیست؟
(۲۳-آبان-۱۳۸۸, ۱۶:۳۷:۵۶)Robocup نوشته است: [ -> ]
(۲۳-آبان-۱۳۸۸, ۱۵:۴۷:۵۷)alirezahtc نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت اساتید ساخت روبوت من از روبوت و روبوت سازی هیچی نمیدونم لطفا کمکم کنید که چجوری و از کجا باید شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟قبلا از شما متشکرم

جای مناسبی رو برای یادگیری انتخاب کردین!!!

یه تیم سه نفره تشکیل بدین
یکی از اعضا مکانیک . دیگری الکترونیک و نفر بعدی هم برنامه نویس باشه!!!
این تنها راه درسته که میشه رباتیک رو ادامه داد!!!

چه لیگی رو انتخاب میکنید؟
مثل من بیچاره مستقیم از ربات فوتبالیست شروع نکنید!!
حداقل مسیریاب - نقاش مترینگ - جنگجو -مین یاب اولین رباتهایی باشن که میسازین!!

به بخش مقاله و کتابهای رباتیک سایت مراجعه کنید تا مرور و یادگیری مناسب برای شروع باشه!!!

موفق باشید (ادامه بده تا ببینیم چی میخوای بسازی)

اگه می خوای تیم تشکیل بدی یادت نره 4 نفر نیاز داری .
الکترونیک . مکانیک . کامپیوتر .مدیر
می تونی همه این کار ها را خودت انجام بدی مثل من .
ولی اگه خواستی گروهی کار کنی مدیر یادت نره
سلام....
میشه لطفا بگید چطور میشه روبات مسیر رفته رو به یاد بسپره البته با میکروکنترلر avr
ممنون
(۰۸-تير-۱۳۹۰, ۱۹:۲۵:۲۹)sedoft144 نوشته است: [ -> ]سلام....
میشه لطفا بگید چطور میشه روبات مسیر رفته رو به یاد بسپره البته با میکروکنترلر avr
ممنون

روش زیاده واسه چی می خوای ؟سنسور اپتیک موس دقت بسیار بالایی داره با میکرو هم میشه راه انداخت اما طراحی مکانیک خیلی مشکله
اینکودر هم روش جالبیه اما هزینه یکم میره بالا
استپ موتور آسون ارزان تر از بقیه است
البته فک کنم با ماژول قطب نما هم بشه
فقط کافیه مقدار هزینه و هدفتو بگی تا بشه بهتر راهنمایی کرد
واسه ربات مترینگ می خوام .....
تو یه بخش از مسابقه ربات باید مسیری رو که با سنسور پیدا کرده (به روش مسیر یابی) ، تو یه زمین دیگه همون مسیرو بره..
اگه امکان داره توضیحاتی در مورد سنسور اپتیک موس و مدارش بدید..
ممنون.
سلام دوست عزیز
شما باید روبات به pc ارتباط بدید و مسیری که طی میشه رو با مشخصاتی که از ماژول قطب نما یا تغییرات چرخش موتور بدست میاد روی زمین شبیه سازی یا همون زمین مجازی علامت گذاری میشه بعد برای باز خوانی این اطلاعات کافی به اطلاعاتی که قبلا برای PC ارسال شده رو باز خوانی کنید این روش روی روبات های که مسیرو توی هزار راهی پیدا می کنن استفاده میشه دقت بالایی داره ....

اگه برای محیط بزرگتر میخواید مثلا یه زمین خیلی بزرگ بهتر از ماژول های GPS کمک بگیرید
صفحه‌ها: 1 2