با سلام
چه طوری میشه تو پروتل DXP 2004 سایز صفحه رو تغییر داد؟ یعنی وقتی که یه پروژه جدید باز میکنیم میخوام یه صفحه باز بشه که حدود 0.5 متر در 0.5 متر سایز داشته باشه.
با تشکر.
سلام
وسط صفحه کلیک راست کنید و از منوی option گزینه ی sheet رو انتخاب کنید و در پنجره باز شده
Standard styles رو تغییر بدید ( این برای 2009 بود ، اما معمولا توی همه ورژن ها دستورات یکسان هست )
(۲۴-آبان-۱۳۸۸, ۰۹:۵۹:۴۲)فروم باز نوشته است: [ -> ]با سلام
چه طوری میشه تو پروتل DXP 2004 سایز صفحه رو تغییر داد؟ یعنی وقتی که یه پروژه جدید باز میکنیم میخوام یه صفحه باز بشه که حدود 0.5 متر در 0.5 متر سایز داشته باشه.
با تشکر.
سلام دوست عزیز
بله چرا که نه! تغییر اندازه صفحه ی شماتیک(SHEET) رو میتونی از مسیر زیر دنبال کنی
رو صفحه سفید شماتیک راست کلیک کن از منوی باز شده گزینه OPTION روا نتخاب کن بعد از اون زیر منو ...SHEET
یه صفحه باز میشه که میتونی هم به صورت دستی اندازه رو وارد کنی و هم از استانداردهای موجود استفاده کنی(A1-A2-A3-A4-A-B-C-D-E-LETTER-LEGAL-TABLOID-ORACAD-A TO e)
از مزایای دیگر Document options در dxp رنگ خطها , صفحه و فاصله ها رو هم میتونی تغییر بدی!!!
یه سوال هم من داشتم:
چجوری میشه PCB كشیده شده تو پروتئوسو آورد تو پروتل؟ با ایمپورت، ایکسپورت؟
سلام
یه سری مراحل داره ، که میتونید با دانلود اموزش پروتوس ( موردی که من گذاشتم ) ازش اطلاع پیدا کنید .
(۲۴-آبان-۱۳۸۸, ۱۲:۱۶:۵۸)Robocup نوشته است: [ -> ] (۲۴-آبان-۱۳۸۸, ۰۹:۵۹:۴۲)فروم باز نوشته است: [ -> ]با سلام
با تشکر.
سلام دوست عزیز
بله چرا که نه! تغییر اندازه صفحه ی شماتیک(SHEET) رو میتونی از مسیر زیر دنبال کنی
رو صفحه سفید شماتیک راست کلیک کن از منوی باز شده گزینه OPTION روا نتخاب کن بعد از اون زیر منو ...SHEET
یه صفحه باز میشه که میتونی هم به صورت دستی اندازه رو وارد کنی و هم از استانداردهای موجود استفاده کنی(A1-A2-A3-A4-A-B-C-D-E-LETTER-LEGAL-TABLOID-ORACAD-A TO e)
از مزایای دیگر Document options در dxp رنگ خطها , صفحه و فاصله ها رو هم میتونی تغییر بدی!!!
با سلام مجدد :
من این مراحلی رو که نوشته بودید رو رفتم اما نه از A4 خبری بود نه از استاندارد هایی که گفتید.
با تشکر.
من که تست کردم درست بود و مشکلی نداشت !
یکم بیشتر وقت بذارین احتمالا می تونین !
[/size]سلام آقا
برای تغییر سایز در شماتیک از مسیر toolbar برو
design_document option_standard styles اونجا میتونی سایز رو تغییر بدی
[img]http://C:\Users\majid\Desktop\New folder\1.jpg]
برای تغییر سایز در pcb هم از مسیر toolbar برو
design_board shape_redefine board shape
که بعد از انتخاب تمام صفحه سیاه می شود جز قسمتی که قبلا سیاه بوده، اشاره گر موس یه +بزرگ داره بعد از زوم بک ابعادی رو که میخوای با کلیک کردن در چهار راس مستطیل دلخواهت انتخاب کن بعد کلیک راست کن
img]http://C:\Users\majid\Desktop\New folder\2.jpg]
ببخشید l298 وخازن ها تو pcbروچطور می تونم پیدا کنم
خازن ها که توی کتابخونه های عمومی هست به اسم RAD
و برای L298 هم میتونی کتابخونه ST Interface DC Motor Controller رو از فایل مسیر زیر به کتابخونه هات اضافه کنی و از اونجا l298 رو انتخاب کنی
کد:
C:\Program Files\Altium2004\Library\ST Microelectronics