۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۴۲:۱۹
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: [ -> ]چند وقت پیش یه مدیری اومد یه اشتباهی کرد، که مسبب اون اشتباه هم معلوم بود!کی همچی حرفی زده ؟
با دلیل و مدرک حرف بزنید .
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: [ -> ]چند وقت پیش یه مدیری اومد یه اشتباهی کرد، که مسبب اون اشتباه هم معلوم بود!کی همچی حرفی زده ؟
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: [ -> ]این که این جا حقوق کاربر تعریف شده نیست ، کاملا روشنه.خب آقا حامد هم که گفت. بگید ببینیم این حقوق کاربر چیه و روش بحث کنیم که چرا رعایت نمیشه. مطمئن باشید اگه روی موضوعی اعضا متفق بشن مدیر هم موافقه. اصلا یه تاپیک دیگه بزنین روش صحبت کنیم.
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: [ -> ]ولی اینکه چه کسانی سیاست سایت رو مشخص می کنن معلوم نیست.
مثلا نقش آقای ha_60 معلوم نیست.
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: [ -> ]ممکنه کسانی باشن که در سایت فعالیت ندارنالبته. خب این کارا هم برای همینه که فرقی بین اونا با کاربر های دائمی وجود داشته باشه.
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: [ -> ]ممکنه آقای hamed-arfaee خودش بیاد حقوق کاربر رو برای ما مشخص کنه.خب میگن دو نفر اندازه 4 نفر فکر میکنن. شما هم بگید ببینیم چی میشه
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: [ -> ]این ملتی که اعتراضش رو نشون داده حتما یه اشتباهاتی از مدیریت دیده.بگید اونا رو.
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: [ -> ]آقای ajlajlajl هم بیاد بگه این 100 تا کاربری که در روز به سایت سر می زنن کین که اکثریت باید راضی بشه؟والا من با آمار سایت که اون پایین میبینم گفتم.
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: [ -> ]اصلا کی تا حالا براتون حقوق کاربر ارزش پیدا کرده؟من توی بقیه بخش ها غیر از بخشی که توش مدیرم کاربر عادی به حساب میام که.
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: [ -> ]کاربر ماییم و بقیه میان و می رن.^^
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: [ -> ]در خواست من چیزی نیست که حقوق دیگران رو زیر پا بذاره.والا من هنوز دقیق نفهمیدم درخواستتون چیه!
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: [ -> ]چند وقت پیش یه مدیری اومد یه اشتباهی کرد، که مسبب اون اشتباه هم معلوم بود!مسببش رو که نمیدونم. ولی هر اشتباهی باعث میشه که آدم یه درس بگیره.
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: [ -> ]این نقص مدیریته که وقتی نمی تونه در مواقع حساس مدیریت کنه ، میاد امکانات کاربرانش رو محدود می کنه که دیگه چنین مشکلی پیش نیاد.نه. این کنترله. پیشگیری.
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: [ -> ]در مورد گفت و گوی آزاد هم خبر و بحث سیاسی ممنوع بشه.چون تو قانون سایت اومده.ممنوعه.
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: [ -> ]مدیران سایت نمی تونن از مدیریتشون سوء استفاده کنن.اگه کسی کرده حتما تذکر بدید. مطمئنا تصحیح میکنن. اگه نکردن به آقا حامد بگین گوششونو میپیچونه.
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: [ -> ]این نظر خودم بود و در دفاع و حمایت از هیچ کسی نیست. فقط می خوام ایرانویج از این وضع در بیاد.مطمئنا. حالا چرا تشکر نکنن؟ !!
کسی تشکر نکنه لطفا
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۴۲:۱۹)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ](۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: [ -> ]چند وقت پیش یه مدیری اومد یه اشتباهی کرد، که مسبب اون اشتباه هم معلوم بود!کی همچی حرفی زده ؟
نقل قول: (امروز ۰۱:۳۶:۲۰)test2 نوشته : این که این جا حقوق کاربر تعریف شده نیست ، کاملا روشنه.
خب آقا حامد هم که گفت. بگید ببینیم این حقوق کاربر چیه و روش بحث کنیم که چرا رعایت نمیشه. مطمئن باشید اگه روی موضوعی اعضا متفق بشن مدیر هم موافقه. اصلا یه تاپیک دیگه بزنین روش صحبت کنیم.
نقل قول: (امروز ۰۱:۳۶:۲۰)test2 نوشته : ممکنه کسانی باشن که در سایت فعالیت ندارنمنظورم کسانی بود که برای سایت تصمیم می گیرن
البته. خب این کارا هم برای همینه که فرقی بین اونا با کاربر های دائمی وجود داشته باشه.
نقل قول: (امروز ۰۱:۳۶:۲۰)test2 نوشته : ممکنه آقای hamed-arfaee خودش بیاد حقوق کاربر رو برای ما مشخص کنه.هنوز کسی نگفته 4 دیواری اختیاری
خب میگن دو نفر اندازه 4 نفر فکر میکنن. شما هم بگید ببینیم چی میشه
نقل قول: (امروز ۰۱:۳۶:۲۰)test2 نوشته : این ملتی که اعتراضش رو نشون داده حتما یه اشتباهاتی از مدیریت دیده.پایین تر
بگید اونا رو.
نقل قول: (امروز ۰۱:۳۶:۲۰)test2 نوشته : آقای ajlajlajl هم بیاد بگه این 100 تا کاربری که در روز به سایت سر می زنن کین که اکثریت باید راضی بشه؟شما با این کار نه منو راضی می کنی نه اون سیاه لشکر
والا من با آمار سایت که اون پایین میبینم گفتم.
نقل قول: (امروز ۰۱:۳۶:۲۰)test2 نوشته : اصلا کی تا حالا براتون حقوق کاربر ارزش پیدا کرده؟اینو می دونم. منظورم مجموعه مدیریت بود.
من توی بقیه بخش ها غیر از بخشی که توش مدیرم کاربر عادی به حساب میام که.
نقل قول: (امروز ۰۱:۳۶:۲۰)test2 نوشته : کاربر ماییم و بقیه میان و می رن.^^
^^
نقل قول: (امروز ۰۱:۳۶:۲۰)test2 نوشته : چند وقت پیش یه مدیری اومد یه اشتباهی کرد، که مسبب اون اشتباه هم معلوم بود!یه تاپیک جدی زده شد که می خواست یه نظر سنجی انجام بده. بعد یکی اومد همه چیز رو به بازی گرفت و مسخره بازی راه انداخت.
مسببش رو که نمیدونم. ولی هر اشتباهی باعث میشه که آدم یه درس بگیره.
نقل قول: (امروز ۰۱:۳۶:۲۰)test2 نوشته : این نقص مدیریته که وقتی نمی تونه در مواقع حساس مدیریت کنه ، میاد امکانات کاربرانش رو محدود می کنه که دیگه چنین مشکلی پیش نیاد.این سیستم کنترلی قطب سمت راست داره
نه. این کنترله. پیشگیری.
نقل قول: (امروز ۰۱:۳۶:۲۰)test2 نوشته : در مورد گفت و گوی آزاد هم خبر و بحث سیاسی ممنوع بشه.چون تو قانون سایت اومده.
ممنوعه.
(امروز ۰۱:۳۶:۲۰)test2 نوشته : مدیران سایت نمی تونن از مدیریتشون سوء استفاده کنن.
اگه کسی کرده حتما تذکر بدید. مطمئنا تصحیح میکنن. اگه نکردن به آقا حامد بگین گوششونو میپیچونه.
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۱۵:۱۴:۳۹)test2 نوشته است: [ -> ]تا زمانی که شما نفرمودین از کجا این اطلاعات دقیق در مورد گذشته انجمن و دلیل اتفاقات و تصمیمات رو دارین دلیلی نداره به شما جوابی داده بشه .(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۴۲:۱۹)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]شما حافظتون خیلی ضعیفه. پایین ajlajlajl یادش اومد(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۰)test2 نوشته است: [ -> ]چند وقت پیش یه مدیری اومد یه اشتباهی کرد، که مسبب اون اشتباه هم معلوم بود!کی همچی حرفی زده ؟
مردی از خطه ی یزد نوشته است:البته. خب این کارا هم برای همینه که فرقی بین اونا با کاربر های دائمی وجود داشته باشه.
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۱۵:۴۸:۵۵)mahdi20 نوشته است: [ -> ]مردی از خطه ی یزد نوشته است:البته. خب این کارا هم برای همینه که فرقی بین اونا با کاربر های دائمی وجود داشته باشه.
علی قطابی جون جالبیش اینجاست که تازه فهمیدن که منی که بیشتر از دو سال سابقه عضویت دارم و یه چندتایی هم پست به درد نخور، نباید اجازه داشته باشم که بتونم هر پستی را که پشیمون شدم از ایجادش رو پاک کنم. صلاحیت این رو ندارم.
خوب حامد جون ، عزیزه دله برادر. من وقتی اجازه پاک کردنه پست را نداشته باشم، متن پست را ویرایش می کنم و به جای متنش یه شکلک میذارم. (اینو گفتم که اگه بعدا لازم شد و اینکار رو کردم عقده ای نشی.)
آقای تست دو ، شما برو فعلا حقت را توی این جامعه بگیر و بعد بیا سره حقت تویه یه فضای مجازی جنگ و دعوا راه بنداز. مفتی مفتی اومدی این همه چیز یاد میگیری ، تازه طلب کار هم هستی؟؟؟؟؟؟؟؟
بیخیال شین دیگه.
زشته.
سره یه سری محدودیت واسه کاربرا بحث راه انداختن. اه
نقل قول: شما حافظتون خیلی ضعیفه. پایین ajlajlajl یادش اومد
نقل قول: چرا تاپیک جدید باز بشه؟ می خواین دوباره بگین که بحث شخصیه؟!نه. چون توی یه تاپیک دیگه میشه بدون مخلوط شدن موضوعات روی یه چیز واحد بحث کرد.
نقل قول: فکر می کنم شما خبر ندارید ما چی می خوایم. پس واضح تر می گم:خب حذف آزادانه مشکل ایجاد میکنه. مثلا من الان برم تمام پست هام رو پاک کنم. خب مطمئنا خیلی تاپیک ها ناقص میشه و خیلی هم که پست اولش برای من بوده تاپیکش پاک میشه.
1- حذف پست
نقل قول: 2-ویرایش پست( بدون محدودیت)اینم مثل بالایی.همونطور که گفتن الان. نتونستم پاک کنم ویرایشش میکنم یه شکلک میزارم جاش!!!
نقل قول: 3-پیام خصوصیخب اینم محدودیتش خوبه. مثلا یکی مثل پیمان یا تریپ یا لرد و ... رو حساب کنین. یه نفر بیاد عضو بشه و با pm ازشون سوال بپرسه. خب این یه جور مزاحمت به حساب میاد. یا یکی بیاد اسپم بده. حد اقل شما دو هفته اینجا باش. یه 30 تا پست مفید داده باش که بودونن کاربری. اونوقت ارزش پیدا میکنی و پست خصوصی هم برات باز میکنن.
نقل قول: 4- رعایت قانون توسط مدیرانگفتم. تذکر بدید. نشد به آقا حامد اطلاع بدید.
نقل قول: 5-احترام متقابلمثل بالا. اگه موردی دیدید . تذکر بدید. نشد به آقا حامد اطلاع بدید. نشد آقا هادی.
نقل قول: منظورم کسانی بود که برای سایت تصمیم می گیرنفک نکنم اصلا بتونن فعال نباشن. دو روز یه بار سایت به هم میریزه. سه روز یه بار دعوا میشه و ...
نقل قول:با چه کاری؟نقل قول: (امروز ۰۱:۳۶:۲۰)test2 نوشته : آقای ajlajlajl هم بیاد بگه این 100 تا کاربری که در روز به سایت سر می زنن کین که اکثریت باید راضی بشه؟شما با این کار نه منو راضی می کنی نه اون سیاه لشکر
والا من با آمار سایت که اون پایین میبینم گفتم.
کاربران دیگه هم ظاهرا راضی نیستن.
نقل قول: یه تاپیک جدی زده شد که می خواست یه نظر سنجی انجام بده. بعد یکی اومد همه چیز رو به بازی گرفت و مسخره بازی راه انداخت.از این قضیه من خبری ندارم پس بهتره نظر ندم.
ببینید منی که تازه واردم، مدیر می تونه بیاد پاپوش درست کنه، متلک بندازه و ... که من توجهی نمی کنم. ولی وقتی مدیر باشی وضع فرق می کنه. مدیریت باید رسیدگی می کرد که نکرد. و مدیران درس نگرفتن. برای همین امکان این که باز چنین اتفاقی پیش بیاد هست.
نقل قول: این سیستم کنترلی قطب سمت راست دارهمن زیاد نمیتونم معنی متلک ها رو بهمم. رک بگید.
قطب من هم کم کم داره به محور jw نزدیک میشه
نقل قول: انگار شما در جریان نیستین
شما بگید که من چطور به آقا حامد عزیزتون اعتماد کنم؟
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۱۵:۴۸:۵۵)mahdi20 نوشته است: [ -> ]خوب حامد جون ، عزیزه دله برادر. من وقتی اجازه پاک کردنه پست را نداشته باشم، متن پست را ویرایش می کنم و به جای متنش یه شکلک میذارم. (اینو گفتم که اگه بعدا لازم شد و اینکار رو کردم عقده ای نشی.)
نقل قول: آقای تست دو ، شما برو فعلا حقت را توی این جامعه بگیر و بعد بیا سره حقت تویه یه فضای مجازی جنگ و دعوا راه بنداز. مفتی مفتی اومدی این همه چیز یاد میگیریlord گرامی یه جمله یه جا نوشته بود از یه کشیشی که رو قبرش نوشته بود که گفته بود :
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۱۶:۴۹:۴۲)test2 نوشته است: [ -> ](۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۱۵:۴۸:۵۵)mahdi20 نوشته است: [ -> ]مردی از خطه ی یزد نوشته است:البته. خب این کارا هم برای همینه که فرقی بین اونا با کاربر های دائمی وجود داشته باشه.
علی قطابی جون جالبیش اینجاست که تازه فهمیدن که منی که بیشتر از دو سال سابقه عضویت دارم و یه چندتایی هم پست به درد نخور، نباید اجازه داشته باشم که بتونم هر پستی را که پشیمون شدم از ایجادش رو پاک کنم. صلاحیت این رو ندارم.
خوب حامد جون ، عزیزه دله برادر. من وقتی اجازه پاک کردنه پست را نداشته باشم، متن پست را ویرایش می کنم و به جای متنش یه شکلک میذارم. (اینو گفتم که اگه بعدا لازم شد و اینکار رو کردم عقده ای نشی.)
آقای تست دو ، شما برو فعلا حقت را توی این جامعه بگیر و بعد بیا سره حقت تویه یه فضای مجازی جنگ و دعوا راه بنداز. مفتی مفتی اومدی این همه چیز یاد میگیری ، تازه طلب کار هم هستی؟؟؟؟؟؟؟؟
بیخیال شین دیگه.
زشته.
سره یه سری محدودیت واسه کاربرا بحث راه انداختن. اه
شما فکر نمی کنی این که تا دیروز می تونستی پستت رو حذف کنی ، یه پارتی بازی بود؟ کسای دیگه ای هم هستن که این حق رو دارن.
شما الان داری بحث نمی کنی؟ اگه نه پس اسمش چیه؟ یه حقی رو 1 روز ازت گرفتن حرف اومدی!
جالبه که این همه مدت همه اعتراض کردن ، شما دم نزدی که این امکانات رو داری.
در ضمن مگه نمی گن زکات علم نشر آن است؟!
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۲۱:۴۲:۰۶)mahdi20 نوشته است: [ -> ]من فقط می خواستم به دوستم آجیلی جون بگم که همه ی محدودیت ها هم درست نیست.درسته هر محدودیتی درست نیست. ولی بدون محدودیت هم درست نیست. همه که مثل شما گل نیستن آقا مهدی.