ايران ويج

نسخه‌ی کامل: حذف پستها و تاپیک ها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
خوبه که مشکلات سایت به زودی حل میشه.
حامد ارفعی می گفت اول خودت رو معرفی کن بعد مشکلات حل بشه!
یه فروم دیگه بود که به مدیرش انتقاد کردم ، چند ساعت بعدش دیگه سایت بالا نیومد تا چند ماه.
الان بعد از چند ماه دوباره راه افتاده با قوانین جدید و همه چیزش درست شده.
مشکل اکثر فروم ها اینه که ادمین ها مدیریت رو با دیکتاتوری اشتباه می گیرن و یادشون میره کاربر عادی هم وجود داره.
من این کاربری رو به صورت تستی درست کردم و غیر فعالش میکنم.
(۲۰-بهمن-۱۳۸۸, ۰۹:۰۲:۳۵)ha_60 نوشته است: [ -> ]و اما بقیه دوستان
بعضی وقت ها کاری نمی شه کرد من هم دوست ندارم که پیغام خصوصی بسته بشه یا کاربرا محدود بشن ولی بعضی سوء استفاده می کنن که دردسر می شه حالا یکم کناربیاین با این مسئله ببینیم چی می شه Biggrin
البته اگه راه حل خوبی دارین بگین بد نیست البته امکانات مارو هم حساب کنید که بتونیم انجامش بدیم

آقا کاربرا trl رو مدیر نکرده بودن که بعد از مسخره بازی ایشون یه سری امکانات کاربرا حذف شه !
برین امکان ;مدیر کردن ; اون مدیری رو بردارین که مدیر کرده بودش .
---------
عیب از اعضاء معتبر هم یه سری امکانات حذف شه .
(۲۰-بهمن-۱۳۸۸, ۱۳:۲۸:۴۱)test2 نوشته است: [ -> ]حامد ارفعی می گفت اول خودت رو معرفی کن بعد مشکلات حل بشه!
شما نمیخواهین خودتونو معرفی کنین ؟
(۲۰-بهمن-۱۳۸۸, ۱۳:۲۸:۴۱)test2 نوشته است: [ -> ]یه فروم دیگه بود که به مدیرش انتقاد کردم ، چند ساعت بعدش دیگه سایت بالا نیومد تا چند ماه.
الان بعد از چند ماه دوباره راه افتاده با قوانین جدید و همه چیزش درست شده.
چه خطرناک .
(۲۰-بهمن-۱۳۸۸, ۱۳:۲۸:۴۱)test2 نوشته است: [ -> ]مشکل اکثر فروم ها اینه که ادمین ها مدیریت رو با دیکتاتوری اشتباه می گیرن و یادشون میره کاربر عادی هم وجود داره.
من این کاربری رو به صورت تستی درست کردم و غیر فعالش میکنم.
خوب شما قبل از اینکه بصورت تستی درست کنین کاربری دیگه ای هم داشتین ؟
چرا نمیخواهیین جزئیات رو بگین ؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5