ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چطور سيمهاي استپ موتور 8 سيمه رو بهم وصل کنم؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
[/quote]
نقل قول: خوردم به تور یک استپر 8 سیمه ، ولی .... چطوری کار کردی و فازها را پیدا کردی ؟

کاري نداره مولتي متر رو بزار رو مقاومت البته زير 200 اهم
بعد 2 تا 2 تا سيم ها رو بزن سر اهم متر وقتي ديدي که مقاومت نشون داد يعني 1 سيم پيچ پيدا کردي. همينطور 4 تا سيم پيچ رو پيدا کن وسيم ها رو جدا کن.

البته براي همه بايد مقاومت يکساني نشون بده

الان 4 تا سيم 2 تايي دستت هست .

حالا بازم با مولتي متر مقاومت بين سيم هارو اندازه بگير و جايي که بازم مقاوت نشون ميده يعني اينکه سيم پيچ مشترک رو پيدا کردي و سيم ها رو بهم وصل کن البته 2 تا سيم باقيمونده رو هم وصل کن و دوباره با مولتي متر اندازه بگير ميبني که بازم مقاومت نشون ميده اين کار رو اونقدر ادامه بده که در اخر اگه مولتي متر رو به سيم ها بزني براي همه يک مقاوت يکساني نشان خواهد داد. بعد از اين کار موتور آماده کار هست
من الان 8 تا سیم دارم که دوتا دوتا به هم ارتباط دارند ، و به هیچکدوم دیگه هیچ ارتباطی ندارند.
این تیکه را متوجه نشدم
نقل قول: حالا بازم با مولتي متر مقاومت بين سيم هارو اندازه بگير و جايي که بازم مقاوت نشون ميده يعني اينکه سيم پيچ مشترک رو پيدا کردي و سيم ها رو بهم وصل کن البته 2 تا سيم باقيمونده رو هم وصل کن و دوباره با مولتي متر اندازه بگير ميبني که بازم مقاومت نشون ميده اين کار رو اونقدر ادامه بده که در اخر اگه مولتي متر رو به سيم ها بزني براي همه يک مقاوت يکساني نشان خواهد داد. بعد از اين کار موتور آماده کار هست
شماره سيمها 12345678

12 34 56 78 يافتن سيم پچ ها و متصل کردن سيم ها مرحله 1
14 32 68 57 يافتن سيم پيچ هاي مشترک و متصل کردن بهمديگه مرحله 2

مرحله 2 رو انقدر سيم ها رو جابجا کن تا واسه هم مقاومت يکساني نشون بده
طبق این چیزی که گفتین ببینید درست کشیدم ؟

پیوست : استپ من 4 رنگ و 4 رنگ +سفید داره ، که هر رنگی با هم رنگ خودش ارتباط داره .
من یکبار اومدم پایه های (رنگ+سفید) را به هم متصل کردم و به زمین متصل کردم ، بعد به هر کدوم از 4تاپایه باقیمانده که ولتاژ میدادم ، استپ یک درجه حرکت میکرد
فرق این روش که ساده است با این روش که شما گفتین توی چیه و چه خواصی توی سرعت و قدرت موتور داره و به چه علت ؟
اگه الان استپ موتورت کار ميکنه که مشکلي نداري. سيم هات درسته

استپ موتور من 8 تا سيم داشت و همه يک رنگ بودن (صورتي) و معلوم نبود که کي به کي هست منم با روشي که در بالا گفتم تونستم که موتورم رو راه بندازم.
عزیزمن اینا چه کاریه میکنید شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زشته از یه مهندس

روی موتور های هشت سیمه نوشته شده که سسیم های گروه A و سیم های گروه H

میتونید سیم های یک گروه رو به هم وصل کرده تا با گروهی که سیم هاش آزاد شده بشند پنج تا سیم که چهار تاش میشه سیم های فازهات و اون هایی هم که به هم بستی و یه دونه اش کردی میشه سیم مشترک
که میتونی این موتور رو هم چهار سیمه و هم پنج سیمه راه اندازیش کنی و میتونی اون گروهی رو دو تا دوتا وصل کنی و شش سیمه راه اندازیش کنی

AK gK LK BK سر سیم ها و AH gH LH BH هم ته سیم هاست
صفحه‌ها: 1 2