سلام
من چهار موتور dc 12 ولت دارم که با هم موازی بسته شده اند. میخواهم جریان هر کدوم از شاخه ها جداگونه با میکرو بسنجم . چطوری جریان هر شاخه را به ولتاژ تبدیل کنم .
از مقاومتم نمیشه استفاده کرد.
ممنونم.
جریان dc رو بدون مقاومت با سنسور های اثر حال می شه اندازه گرفت فکر کنم مدار های امادش رو هم پیدا کنی البته یکم گرون قیمت در می یاد
فکر کنم این روشی که اقا هادی گفتن اصو.لش مربوط به همون آمپرمترهای فشار خطوط فشار قوی باشه
سنسورهای اثر حال رو کسی تا حالا باهاشون کار کرده ؟
سنسورهای اثرهال دو مدلن: آنالوگ و دیجیتال:
دیجیتال به ازای میدان مغناطیسی کافی خروجی یک یا صفر میدن و آنالوگا به ازای شدت میدان مغناطیسی خروجیهای متفاوت بصورت آنالوگ دارن. البته از خاصیت اثر هال برای ساختن قطعات گوناگون هم استفاده شده. از جمله سنسورهای جریان در یک پکیج.
مهندس شما یک سیم پیچ گرد هسته فریت با دور بالا رو درست کن و از داخلش چند دور سیم جریان موتور ( فقط یه سیمش ) رو عبور بده !
با عبور جریان میدان مغناطیسی سیم زیاد شده و باعث القا در سیم پیچ شده و ولتاژی در سیم پیچ القا می شه که می شه با اندازه گیری ولتاژ در سر سیم پیچ جریان رو فهمید !
البته ولتاژش خیلی کم و در حد میلی ولته که با یه تقویت کننده می شه بیشترش کرد !
دقیقا می شه مثل طرز کار آمپر متر های انبری !!!
سلام
ممنوننم از راهنمایی هاتون .
ولی روش هایی رو که گفتین روش های کاربردی هستن ولی قیمتشون کمی بالا میشه .(این کار ، یه کار سری هست)
می خواستم بدونم با Apamp ها و یه سری بافرای مقایسه کننده می شه کاری کرد ؟و اگه آره چجوری؟
بازم از همتون تشکر می کنم.
مهندس دقیق کارت رو نمی گی و نمیشه منظورت رو فهمید !
اون مداری که من گذاشتم از پروژه خودم بودش و دقیقا برای همین کار شما هم ازش استفاده کردم ( اندازه جریان با روش القایی )
و واسه من که جواب داد خیلی عالی و هزینه ای هم نداره !
آخه یه 324 دیگه 150 تومانه !
مهندس،موتور دی سی جریان دی سی داره پس نمی تونه تو سیم پشچ ولتاژ القا کنه.قانون لنزو که یادته؟